2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
اهان یادم اومد همون که من بهت گفتم حالا تنها میمونی ؟ 

آره پام رو از تخت داده بودم بالا .شما کدوم بودی همون خانم مشهدی یه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمیدونم کی هستی ولی خوب همه انتقالی ها هم دیگه رو دیدم قبل از انتقال توی اتاق

شما ساعت ۱۰ انتقال دادی ؟ چون یک سری دیگه بودن بعد ما ساعت ۱۱ انتقال دادن 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
یه چیز بگم نخندین ها 🙈🙈🙈🙈کشاله ران کجاست دقیقا ؟ 

والا این سوال منم بود.خخخخ

من دقیقا محل خم شدن رونم درد داره....این خطای کج/  \کنار شکم...سرچ کردم دیدم اسمش کشاله رانه....

بله انا جان ما اینجوری هستیم دردامون اسم با کلاس داره😂😂😂😂

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
شما ساعت ۱۰ انتقال دادی ؟ چون یک سری دیگه بودن بعد ما ساعت ۱۱ انتقال دادن 

خو کدوم بودی تو ؟کنار تخت من یا اون خانم مشهدی یه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آره پام رو از تخت داده بودم بالا .شما کدوم بودی همون خانم مشهدی یه

نه من با مشهدیه حرف میزدم دقیقا پهلوش بودم بعد من زودتر رفتم  برای انتقال بعد ما یه سری دیگه اومدن ما دقبقا ساعت ۱۰ و ربع دکتر کلانتر انتقال بهمون داد حالا نمیدونم تو دسته ما بودی یا نه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
نه من با مشهدیه حرف میزدم دقیقا پهلوش بودم بعد من زودتر رفتم  برای انتقال بعد ما یه سری دیگه او ...

پس تخت کنار من که گفتی تاپت رو بر عکس نپوشیدی.

خو کدوم بودی تو ؟کنار تخت من یا اون خانم مشهدی یه

تو اتاق قبل از انتقال تو بخش بستری من پهلو مشهدیه بودم بعدش دیگه موقع انتقال با هم نیافتادیم من زودتر انتقال دادم 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
والا این سوال منم بود.خخخخ من دقیقا محل خم شدن رونم درد داره....این خطای کج/  \کنار شکم...سرچ ...

اهان اره منم همین جام درد میکنه نمیدونستم اسمش کشاله رانه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
نه من با مشهدیه حرف میزدم دقیقا پهلوش بودم بعد من زودتر رفتم  برای انتقال بعد ما یه سری دیگه او ...

من فقط خیلی میدونم اون تو بودم.1 ساعت که تو اتاقی بودم که انتقال دادن من با یه خانم بودم که واسه تعیین جنسیت اومده بود. توی بخشم که آوردن همه رفتن فقط من موندم .کارهای پرونده طول کشید .خوب بود چون تا 2 ساعت پام رو از تخت داده بودم بالا و حرکت نداشتم.

تو اتاق قبل از انتقال تو بخش بستری من پهلو مشهدیه بودم بعدش دیگه موقع انتقال با هم نیافتادیم من زودت ...

به هر صورت ایشالا که نی نی ها مون تو دامون جا خوش کرده باشن به حق این روزهای عزیز 

عزیزم ب من ک دکتر گفته هیدرو هستم حالا میخواد تو انتقالم بهم آنتی بیوتیک بده ب نظرت تاثیری داره؟

حتما شدت و مقدار ترشح کمه که با انتی بیوتیک میخواد کنترلش کنه
تو این مورد واقعا نمیشه نظر داد
اگه نمیتونی کاملا اعتماد کنی شاید بهتره با یه دکتر دیگه مشورت کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به هر صورت ایشالا که نی نی ها مون تو دامون جا خوش کرده باشن به حق این روزهای عزیز 

اره انشاالله شما بعد من انتقال دادی من با چهار نفر تو یک اتاق افتادم که برای تعیین جنسیت نیومده بودن البته من حافظه بصریمم زباد خوب نیست ایشالا که موفق بشیم به حق فاطمه زهرا 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
ضمنا به دکترا باشه معمولا بعد سه چهار بار منفی یا سقط این تستهارو مینویسن دیگه خیلی منصف باشن بعد یه ...

انا جون دکتر من به جز سی دی ها و انعقادی های مربوط به ژن غلظت خون
بقیه رو نوشته بود همه رو
واقعا ازمایش های خودم رو با هر کسی مقایسه کردم تا حالا خیلی کامل بوده

برای سیکل انتقال و پانکچر هم که اسپرین و هپارین رو میده
برای همه هم تو سیکل انتقال دگزا میده

نهایتا کسانی که سرم نیاز داشته باشن به مشکل بر میخورن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو