2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047798 بازدید | 684626 پست
این بار مشکل ایمنیش معلوم شد و پردنیزولون داشت........ بنده خدا بعد ۱۲ انتقال منفی تازه براش تستهای ...

آنا جون چرا واقعا دکترا کم کاری میکنن چرا دلسوزی نمیکنن البته بعضیاشون...واقعا چه منطقی پشت این کاراشون وجود داره؟

همسرم یه آشنایی داره که پزشکن ایشون،موسس یه مرکز ناباروری توی رشته، آزمایشام رو باهاشون درمیون گذاشت ...

لی لا جون طر ازی هم خوبه به نظرم بری پیشش خوشت میاد .......

تستهارم انجام دادی دیگه کارت راحته.......

وقت دهیشم دو مهس......

رز اقی هم خوبه.......

به نظرم رو این دو گزینه هم فکر کن!!!!!!!

به این مسائل هم اعتقاد دارن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جون روز 13 بود 74.5 الان شده 352.نظرت چیه؟

بنظرمن نی نی شما پسره! مبارکه. دیگه سونوگرافی جنسیت هم برات انجام دادم. حالا اگه دختر بود اسممو عوض میکنم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستان میشه در مورد تغذیه شب قبل انتقال بهم بگین؟ من کم کاری تیروئید دارم شیر سویا ممنوعه واسم...چیز ...

شیر سویا نخور عزیزم.......

کلا کسی که کم کاری داره اینارو بهتره از رژیم غذاییش حذف کنه.....

قند و شیرینی جات......

خانواده کلم......

سویا

بادوم زمینی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان کسی جواب منو نداد. آنا جون من چیکار کنم؟ آزمایشم افتاد برای فردا. برای آزمایشهای انعقادی روز قبل هرنوع گوشتی نباید خورده بشه یا فقط گوشت قرمز؟؟؟ گوشت مرغ یا تخم مرغ؟؟ 

لطفا راهنماییم کنین دیگه باید شروع کنم غذا درست کنما!!!

ممنونم لاله عزیز،دکتر خودمم گفته بود که زیاد امیدوار نباش ولی خب ما شانسمون رو امتحان کردیم،فقط انتظ ...

عزیزم الان سقط داری؟

بارداریت منتهی به سقط شده؟

عزیزم پس باید علت سقطتم پیدا کنی........

نمیشه هی باردار بشی سقط بشه جونتو از سر راه نیاوردی که......

ثمین جان من جای شما توخونه استرس گرفتم عزیزم  استرس واسه نی نیات خوب نیس 😘😘😘😘😘

ثمین میخواد مارو شریک کنه تو دلواپسی هاش و شادی هاش...چیکار کنیم دیگه ماهم هی نازشو میکشیم مامانی جونمونه 😄

آنا جون چرا واقعا دکترا کم کاری میکنن چرا دلسوزی نمیکنن البته بعضیاشون...واقعا چه منطقی پشت این کارا ...

تازه اینبارم میخواست بنویسه ازمایشها رو میگفت هزینش بالاستا بنویسم؟؟وای دلم میخواست خفش کنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بنظرمن نی نی شما پسره! مبارکه. دیگه سونوگرافی جنسیت هم برات انجام دادم. حالا اگه دختر بود اسممو عوض ...

چرا؟بنا به چی میگی این حرف رو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گوشت قرمز نخور عزیزم

خدا خیرت بده عزیزم. ممنونم. تصمیم گرفتم فسنجون بپزم که حالا اگه شد مرغشم خیلی کم بخورم. خواهرشوهرم باشوهرش میخواد برای کمک به جابجاییمون بیان. دیگه زشت بود غذای ساده بپزم. خیالمو راحت کردی.

شیر سویا نخور عزیزم....... کلا کسی که کم کاری داره اینارو بهتره از رژیم غذاییش حذف کنه..... قند و ...

آنا جون به نظرت خودم نشاسته بخورم برا لک ها.نظرت چیه؟میگن نشاسته لک رو قطع میکنه اخه

خب خدارو شکر ک نگرانیت تبدیل ب خوشحالیت شد انشالله ک میری صدای قلب خوشگلش هم میشنوی عزیزم

انشالله .امیدوارم بزودی جواب ازمایش خودت و ی بتای تپل ببینیم از شما

ثمین میخواد مارو شریک کنه تو دلواپسی هاش و شادی هاش...چیکار کنیم دیگه ماهم هی نازشو میکشیم مامانی جو ...

فداتون بشم توروخدا منو ببخشید خودم استرسیم به شما هم استرس وارد میکنم شرمندتونم