2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047799 بازدید | 684626 پست
عزیزم خوب اگه جنسیت برات ملاکه باید پی شاید چند پانکچرو به تنت بمالی....... مثلا اخیرا افسون جون تع ...

نه با دکتر خودم راحتم منظورم دکترایی که تو این مراکز فعالیت میکنن بود،اگه درست متوجه شده باشم شاید باید چندبار پانکچر بشم تا تعداد تخمکها انقدری باشه که بشه واسه تعیین جنسیت استفاده کرد،و اینکه هربار اینکار بیهوشی داره درسته؟و میشه بگین میکرو با ای وی اف چه فرقی می کنه اصلا فرقی دارن؟و کدومش بهتره

سلام.من بعد از یه غیبت طولانی اومدم.منا دعوا نکنید خیلی حساسم اخه.    

عزیزم خوش اومدی.......

عزیز دلم از هیشکی ناراحت نشو همه خاطرتو میخوان.......

ببین به یادتن و نگرانتن........

اما من قراره دعوات کنم روز نه چرا بی بی زدی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوش اومدی....... عزیز دلم از هیشکی ناراحت نشو همه خاطرتو میخوان....... ببین به یادتن و نگران ...

واییی انا عین الاغا رفتم یه المه بی بی چک خریدم.دیشب زدم منفی.صبح زدم منفی.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
لاله جان منم پریودم مرتبه ولی اصلا تخمک گذاری ندارم.دوستمم همین طوره

مطمئنی نداری؟
از کجا میدونی؟
ببین اصلا نمیشه
وقتی پریود منظم هست یعنی حتما تخمک آزاد میشه
در ضمن نداشتن فولیکول بالغ الزاما به معنی ازاد نشدن اون نیست
حتی شده کسی با فولی 14 15 هم تخمک گ داشته
اما چون اون سایز خیلی کمه و تخمک نارس هست باعث بارداری نمیشه

فقط در یه صورت میشه گفت تخمک گ 100 درصد انجام نشده
یکی اینکه نیمه دوم سیکل دمای بدن رو اندازه گیری کنیم و بالا نرفته باشه
دوم اینکه نیمه دوم سیکل ازمایش پروچسترون بدیم و کمتر از مقدار مناسب برای بعد از تخمک گ باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم با باران بهاری قاطی کردم....... یعنی اولین تجربه میکروته کلا؟

ببین عزیزم من اولین بار ک رفتم پیشش شرح حالمو بهش گفتم و مدارک پزشکی منو دید برام آزمایش ایمنی نوشت و من اولین میکروم با طرازی انجام دادم ک منفی شد

فدات بشم........ بهش بگو آنا کاری نکرده فقط همدرده و میفهمه که چقدر داریم سختی میکشیم میخواد این را ...

آنای عزیزم من خیلی دعات میکنم و خوشحالم ک باهات آشنا شدم...یادمه پارسال در مورد تخمک گذاری تاپیک زدم و شما اومدی بهم از میکرو و ای وی اف گفتی و تاکید زیاد روی آزمایش ایمنی داشتی و دکتر طرازی بهم معرفی کردی واقعا ی دنیا ازت ممنونم من تاقبل آشنایی با شما اصلا چیزی در مورد ای وی اف نمیدونستم و این شما بودی ک خواهرانه برام دلسوزی کردی ...تشکر عزیزم

نه با دکتر خودم راحتم منظورم دکترایی که تو این مراکز فعالیت میکنن بود،اگه درست متوجه شده باشم شاید ب ...

عزیزم ببین اولش بگم تعداد جنینه که مهمه چون ممکنه بیست تا تخمک داشته باشی اما دو تا جنین بشه!!!!!!

یا همه شون جنین بشن پس ملاک تعداد جنینه!!!!!!

این از این......

پانکچر که بیهوشی داره.......

انتقالم بسته به شرایطه معمولا بدون بیهوشیه اما ممکنه با بیهوشیم باشه.......

اینکه میگی با دکترت راحتتری باید ببینی مرکزی که دکترت هست اصلا تعیین جنسیت رو قبول میکنه یا نه......

حالا فرق میکرو و آی وی اف تقریبا هر دو یکین فقط مرحله لقاح متفاوته!!!

میکرو اسپرم توسط جنین شناس داخل تخمک تزریق میشه اما آی وی اف تخمک و اسپرمو کنار هم میذارن باید خودشون لقاح پیدا کنن......

معمولا الان اکثر مراکز میکرو میکنن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میدونم عزیزم. خودم هیچ امیدی به iui ندارم. اما دکتر اصرار داره. میترسم لج کنه! میگه فعلا تاجواب آزما ...

بگو همسرم موافق نیست
اگه واقعا نمیخواین
احتمالا دکترت میخواد ببینه به دارو ها چطور جواب میدی
اگه میخواد این کارو کنه بگو نیاز به ای یو ای نیست خب
همون سیکل درمان دارویی با امپول رو داشته باشه برات
دستش میاد چه دوزی چه جوری برات جواب میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
واییی انا عین الاغا رفتم یه المه بی بی چک خریدم.دیشب زدم منفی.صبح زدم منفی.

دور از جونت عزیزم......

به نظرتون بهتر نیست من بخاطر مشکل ایمنیم برم پیشش؟

اگه خیلی استرس داری میتونی بری
شاید برای ماه بعد یا حالا یه تایمی که از نظر خودش مناسبه ازهای ایمنی رو تکرار کنه مثلا تا ببینه اگه بالاست برات سرم تجویز کنه

راستش هم بهت حق میدم برا سرم نگرانی هم میدونم استرس برات خوب نیست
پس هر کار که استرست رو کم میکنه انجام بده