2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
ممنونم که حوصله کردین و جواب دادین،اگه رویان واحد مشاوره داره باید حضوری برم و بپرسم،دیگه اینکه نمون ...

عزیزم من مرکز عرفان رو پرسیدم گفتن برای بچه اول تعیین جنسیت نمیکنن. شاید مراکز دیگه هم به همین نحو باشه. نمی دونم البته

خدایا شکررررررر
ما فکر نمیکردیم مشکل داشته باشیم تا الانم بچه نمی خواستیم این شد که من از مرداد مصرف قرصم رو قطع کرد ...

عزیزم برا فرزند اول خیلی از مراکز تعیین جنسیت نمیکنن مگه اینکه مرکز خصوصی برین.......

ببین عزیزم هنوز وارد پروسه نشدی اگه سختیاشو میدونستی اصلا به تعیین جنسیت فکر نمیکردی و هر جنسیتی برات رقم میخورد رو رو چشات میذاشتی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رفتم سونو قبل انتقال، دکتر گفتن دهانه رحمم خیلی تنگه و انتقال باید تو بیهوشی باشه...کسی این مدل ب ...

عزیزم بله خیلیا بودن........

اتفاقا راحتی نگران نباش اصلا........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب کلا خارج رحمی احتمالش تو میکرو هم هست متاسفانه چه لوله باز باشه چه تنگ باشه و چسبندگی جزیی داشته ...

ممنون عزیزم گفتم تو رحم میزارن دیگه ربطی به خارج رحم نداره پس اینطور خدا خودش رحم کنه🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنونم که حوصله کردین و جواب دادین،اگه رویان واحد مشاوره داره باید حضوری برم و بپرسم،دیگه اینکه نمون ...

عزیزم نه از طریق اسپرم تعیین جنسیت نمیکنن بعد اینکه جنیناتو تشکیل دادن میفرستن برا پی جی دی وتازه بعدش میفهمی جنینات توشون جنس مطلوب هست یا نه.........

اگه اینطور بود که تعیین جنسیت کاری نداشت........

ضمنا چون برا تعیین جنسیت یه سلول عز جنینا میگیرن ممکنه جنینات تو پروسه تعیین جنسیت به تعدادشون خراب بشن.......

پس هم پروسه پر ریسکیه هم پر هزینه........

فقط همین مرحله تعیین جنسیت بالای سه میلیون هزینه داره........

حتما،دارم سعی میکنم صفحات رو کامل بخونم خیلی پر و پیمونه😊 دوستان هم لطفا بهم اطلاعات تکمیلی بدن مم ...

عزیزم این آز رو کجا انجام دادین؟

مرکز ناباروری بوده یا آزمایشگاه عادی؟

چون اگه مرکز ناباروری باشه مورفوش خوبه اما اگه بیرون انجام دادین مورفو قاعدتا از این پایینترم هست........

همسر من مورفوش آزمایشگاه معتبر بیرون مرکز ناباروری ۵۰ به بالا بود اما ابن سینا یه درصد شد!!!

راستی دکترم گفت شنبه آز مجدد میدی با جوابش تشریف میاری مطب.روزی هم 3تا شیاف سیکلوژست +1دونه امپول پر ...

پس خیالت راحت شد دیگه.......

متوجه نشدم یعنی اگه مشکل ناباروری داشته باشیم دیگه تعیین جنسیت نمی کنن؟یعنی اصل رو فقط بر بارداری می ...

عزیزم اصلا برا بچه اول تعیین جنسیت نمیکنن مگه اینکه جای خصوصی بری.......

بهارجان شما هم مشکل ایمنی دارید؟ چون من احساس کردم مشکلم به اون مربوط بشه

بله منم مشکل ایمنی دارم...ولی من از موقعی ک داروهای ای وی اف شروع کردم پوست بدنم واکنش نشون داده...ی چیز جالب من همیشه هر سال زمستونا سرما میخوردم اونم در حدی ک صدام در نمیومد امسال فعلا تا الان ک سرما نخوردم ب نظرت ب خاطر پردنیزولونه؟

رز جونم دیدی سیکل بهمنم رو همسرم کنسل کرد! کلی برنامه ریزی کرده بودم

فدای سرت عزیزم.......

فعلا ببین نظر دکترت در مورد آزات چیه شاید اصلا دارو نیاز داری......

خانما چرا وقتی کسی ذخیره اش بالاست بهش میگید تنبلی تخمدان مگه دازی؟ یعنی اگر  بالاست یعنی تنبلی ...

عزیزم ذخیره بالا همیشه تنبلی نیست........

طیفهای مختلفی داره حالا دقیشو دوستان و لاله جون توضیح میدن.......

ثمین جان  جنینات چند روز بودند؟ این بار چه کارهای کردی ک بنظرت باعث مثبت شدنت شد؟

این بار مشکل ایمنیش معلوم شد و پردنیزولون داشت........

بنده خدا بعد ۱۲ انتقال منفی تازه براش تستهای تکمیلیو نوشتن!!!!!!