2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
چون ماها که تنبلی داریم در حالت عادی و بدون دارو تخمک گذاری نداریم،بر عکس افراد عادی که هر ماه تخمک ...

دقیقا درست می گی رز عزیز فقط واسه این که عزیزان با ذخیره بالا استرس نگیرن اینم اضافه کنم اگه پری منظم هست تخمک گذاری انجام میشه ولی اگر منظم نیست با دارو هر ماه آزاد میشه

رز جونم دیدی سیکل بهمنم رو همسرم کنسل کرد! کلی برنامه ریزی کرده بودم

چرا لی لا جون
من نخوندم و ندیدم این پیام رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه ام داشتم  در مورد این عکس رنگی اون لوله که چسبندگی داره بستست یا بازه ممنون

بازه عزیزم
ماده حاجب از اون لوله وارد حفره شکمی شده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بازه عزیزم ماده حاجب از اون لوله وارد حفره شکمی شده

بنظرتون حالا که چسبندگی داره باز باشه خوبه مشکلی نداره باعث خارج رحم نمیشه ببخشی اگه زیاد سوال می کنم 💓💓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خانما چرا وقتی کسی ذخیره اش بالاست بهش میگید تنبلی تخمدان مگه دازی؟ یعنی اگر  بالاست یعنی تنبلی ...

اگر کسی عدد ذخیره اش خیلی بالا باشه، چون تعداد فولیکول ها زیادن نمیتونن خوب رشد کنن
مثلا افراد عادی اول سیکل 6 7 تا فولی دارن که تا وسط سیکل یکی یا دو تاش رشد میکنه و به سایز بالا میرسه و تخمک آزاد میکنه
اما کسانی که عدد ذخیره بالا تر دارن به جای اون تعداد 15 تا مثلا فولیکول دارن برای همین فولیکول ها نمیتونن رشد کنن و تخمک هم ازاد نمیشه
چون تخمک گذاری اتفاق نمیوفته اصطلاحا گفته میشه تنبلی تخمدان وجود داره
هر چند این اصطلاح علمی نیست و عامیانه اس
یعنی تخمدانت تخمک گ نداره

چرا لی لا جون من نخوندم و ندیدم این پیام رو

همسرم یه آشنایی داره که پزشکن ایشون،موسس یه مرکز ناباروری توی رشته، آزمایشام رو باهاشون درمیون گذاشت، ایشونم گفتن برم تحت نظر دکتر عارفی، یه کمم راجع به آزمایشای انعقادی به همسرم توضیح داد، همسرم هم ترسیده خطری پیش بیاد میگه فقط دکتر عارفی!! منم قبلا وقت گرفته بودم از دکتر عارفی، اما وقتی تصمیم گرفتم برم پیش دکتر یوسف نژاد، وقتم رو کنسل کردم، حالا رفت تا بعد عید 😢😢😢😢😢 به هیچ صراطی هم مستقیم نیست!

میگه دکترت وقتی بدون بررسی داشت میفرستادت تو سیکل، من چه جوری بهش اعتماد کنم؟ آخه من خدو سرخود رفتم آزمایشا رو دادم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همسرم یه آشنایی داره که پزشکن ایشون،موسس یه مرکز ناباروری توی رشته، آزمایشام رو باهاشون درمیون گذاشت ...

عزيزم ان شاالله درست بشه برات صلوات ميفرستم عشقم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
لاله جان ی سوال.رشت فوق تخصص ایمونولوژی داره برم پیشش؟

اره عزیزم
دکتر قلعه باغی
کلینیک داره فدات شم
ادرسش هم : چهار راه گلسار، پشت مخابرات ، ساختمان یاشار
تلفن:33124127

لاله جون ازمایش منم نگاه کنید لطفا

عزیزم همه چیز نرماله
عدد ذخیره ات هم خوبه
فقط دی هیدرو اندسترون شما بالاست
دارو خوردی؟
دارویی به همین اسم
DHEA

عزيزم ان شاالله درست بشه برات صلوات ميفرستم عشقم

فدات کتایون مامان( فاطمه جان)، سنم بالاست همین نگرانم کرده. هرچی هم میگم هیچ دکتری تو میکروی اول این آزمایشا رو نمیده، میگه خب خیلی اشتباه میکنن، مگه جون آدم شوخیه!

آخه خواهرم به خاطر لخته جونش  به خطر افتاد و بچه هاش رو از دست داد، اونم دیده ترسیده. البته خواهرم مشکل دریچه قلب داشت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همسرم یه آشنایی داره که پزشکن ایشون،موسس یه مرکز ناباروری توی رشته، آزمایشام رو باهاشون درمیون گذاشت ...

لیلا جون تو رشت فقط یه مرکز ناباروری داریما
موسسش هم خانوم هست
یه مرکز دیگه هم بود بسته شد
به اسم کلینیک ایرانیان !!
یوخده کارای بد بد میکردن فیتیله اشون رو پیچیدن!! :))))

ممنونم لاله عزیز،دکتر خودمم گفته بود که زیاد امیدوار نباش ولی خب ما شانسمون رو امتحان کردیم،فقط انتظ ...

اره عزیزم حق دارین
ان شاء ا... انتظار شما مثل بقیه ماها طولانی نشه
فک کنم شما بودین دیگه گفتین مرداد ماه جلوگیری رو قطع کردین
اگه اشتباه نکنم

ان شاء ا... با این داروها نتیجه میگیرن و شرایط برای میکرو عالی میشه و زود مامان میشی عزیزم

بنظرتون حالا که چسبندگی داره باز باشه خوبه مشکلی نداره باعث خارج رحم نمیشه ببخشی اگه زیاد سوال می کن ...

خب کلا خارج رحمی احتمالش تو میکرو هم هست متاسفانه
چه لوله باز باشه چه تنگ باشه و چسبندگی جزیی داشته باشه
کاملا این مورد به مهارت دکتر که داره انتقال میده بستگی داره