2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
ما فکر نمیکردیم مشکل داشته باشیم تا الانم بچه نمی خواستیم این شد که من از مرداد مصرف قرصم رو قطع کرد ...

نه گلم رویان تا وقتی ناباروری باشه قبول نمی کنن تعیین جنسیت،اگر هم زوجی صاحب یه فرزند باشن تو رویش که یکی از زیر مجموعه های رویانه انجام میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم رویان تا وقتی ناباروری باشه قبول نمی کنن تعیین جنسیت،اگر هم زوجی صاحب یه فرزند باشن تو رویش ک ...

متوجه نشدم یعنی اگه مشکل ناباروری داشته باشیم دیگه تعیین جنسیت نمی کنن؟یعنی اصل رو فقط بر بارداری میذارن

ثمین خیلی خوشحالم برات...خیالمون راحت شد،انشالله زودیم بری قلب خوشگلشو ببینی😍😍😍

رز جونم دیدی سیکل بهمنم رو همسرم کنسل کرد!

کلی برنامه ریزی کرده بودم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم این چسبندگی برا انتقال مشکل ایجاد نمیکنه هیدرو نیست که ترشح سمی داشته باشه اگه از همین نظر ...

یه سوال دیگه ام داشتم  در مورد این عکس رنگی اون لوله که چسبندگی داره بستست یا بازه ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ان شاالله همه چی عالی،پیش میره و مامان بالقوه به عالمه نی،نی سالم میشی

ممنون عزیزم انشاءالله انشاءالله هم‌چنین😘😘

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
لاله جون متاسفانه این سری مسئول بیهوشی نبود کلا. فقط دستیارش بود. اونم خودم بهش گفتم به اینا حساسیت ...

ازی جون اونا ترسیدن به قول خودت
در ضمن دفع شدن دارو رفعی به از بین رفتن اثرش نداره که !!
فکر میکنن ادم بی سواده

دکتر من اسمش بابک قلعه باغی هست
فوق تخصص آسم و الرژی و ایمونولوژی
یادم رفته کدوم بیمارستان تهران بود روزای 4 شنبه
اگه میخوای بری پیشش فردا زنگ بزن مطب از منشیش بپرس
ممکنه شلوغ باشه
اما بگو تو سیکل میکرو هستم بهت اجازه میدن بری ویزیت بشی

بعدش چه کاریه متخصص بیهوشی نباشه موقع بیهوش کردن اخه!!
اگرم دوس داری برو پیش دکتر خودت
چون به شرایطی که داری بیشتر اگاهه
اما برو بگو اورژانسی هست وضعیتم
بگو به داروهای بیهوشی حسسیت نشون دادم
تلفنی نوبت نگیر برو همون جا بشین اخر وقت بفرسته داخل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ازی جون اونا ترسیدن به قول خودت در ضمن دفع شدن دارو رفعی به از بین رفتن اثرش نداره که !! فکر میکنن ...

لاله جان ی سوال.رشت فوق تخصص ایمونولوژی داره برم پیشش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رز جونم دیدی سیکل بهمنم رو همسرم کنسل کرد! کلی برنامه ریزی کرده بودم

چرا لی لا جونم؟؟؟؟چی شده مگه؟😢

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!