2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
خانما چرا وقتی کسی ذخیره اش بالاست بهش میگید تنبلی تخمدان مگه دازی؟ یعنی اگر  بالاست یعنی تنبلی ...

چون ماها که تنبلی داریم در حالت عادی و بدون دارو تخمک گذاری نداریم،بر عکس افراد عادی که هر ماه تخمک گذاری دارن....ذخیره مون بالا میمونه،ذخیره مون ذخیره میشه😁

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فدات بشم مرسی خیلی استرس وارد کردم به همتون شرمنده 

به سلامتی ثمین جان ان شاءالله  با دل خوش،  بارداری راحتی داشته باشی  

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی ثمین جان ان شاءالله  با دل خوش،  بارداری راحتی داشته باشی  

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم عزیزم

ثمین جان  جنینات چند روز بودند؟

این بار چه کارهای کردی ک بنظرت باعث مثبت شدنت شد؟

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
چرا لی لا جونم؟؟؟؟چی شده مگه؟😢

همسرم یه آشنایی داره که پزشکن ایشون،موسس یه مرکز ناباروری توی رشته، آزمایشام رو باهاشون درمیون گذاشت، ایشونم گفتن برم تحت نظر دکتر عارفی، یه کمم راجع به آزمایشای انعقادی به همسرم توضیح داد، همسرم هم ترسیده خطری پیش بیاد میگه فقط دکتر عارفی!! منم قبلا وقت گرفته بودم از دکتر عارفی، اما وقتی تصمیم گرفتم برم پیش دکتر یوسف نژاد، وقتم رو کنسل کردم، حالا رفت تا بعد عید 😢😢😢😢😢 به هیچ صراطی هم مستقیم نیست!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما چرا وقتی کسی ذخیره اش بالاست بهش میگید تنبلی تخمدان مگه دازی؟ یعنی اگر  بالاست یعنی تنبلی ...

آره آخه تخمک آزاد نمیشه دیگه. به قول رز ذخیره تخمدان ذخیره میشن!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم،منو همسرم مشکلی به جهت همکاری و هزینه نداریم،من ۳۶ سالمه و همسرم ۴۴ سالشه،پس به نظرتون ای یو ...

عزیزم برای گرفتن نتیجه تو ای یو ای 2 میلیون اسپرم با گرید آ نیاز هست
حساب کنین ببینین همسرتون داره این مقدار یا نه
اما اونچه تجربه نشون میده اینه که ای یو ای برای خانومایی که مشکل دارن نتیجه بخش تره تا مشکلات مردانه

در مورد ازمایش همسرتون هم، حتی اگه نتایج خوب بودن دارو ها رو تا زمان نتیجه گرفتن نباید قطع کرد
چون 1 ماه بع از قطع کردن داروها شرایط مثل قبل میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ذخيره بالا خوبه؟ من هر ماه پريود ميشم بدون دارو، موي زايد ندارم، اضافه وزن آنچناني هم ندا رم، نميدون ...

اگه پریود منظم و سر وقت دارین یعنی تخمک گ دارین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم برای گرفتن نتیجه تو ای یو ای 2 میلیون اسپرم با گرید آ نیاز هست حساب کنین ببینین همسرتون داره ...

ممنونم لاله عزیز،دکتر خودمم گفته بود که زیاد امیدوار نباش ولی خب ما شانسمون رو امتحان کردیم،فقط انتظارش طاقت فرسا بود،اطلاعات و تجربه بچه های اینجا هم میگه که ای یو ای خیلی موفق نیست،دوستمون هم گفت رویان تعیین جنسیت نمی کنه که نمی دونستم،هفته اینده تست بتا دارم که برای کنترل بعد از سقطه ،با این حساب باید با دکترم در این باره صحبت کنم تا وقتمون تلف نشه،میدونید وقتی چیزیو نمی خوای که خب نمی خوای ولی وقتی می خوای و نمیشه اعصاب آدم به هم می ریزه

انشالله که بدون استرس مامان میشی و خبری از لک و ترشح نباشه

خب مبارکه به سلامتی
ان شاء ا... شنبه میشه 5 هفته و 3 روز تقریبا
دیگه چیزی نمونده ها !! :)))))))))))))))))))
فقط 33 هفته مونده از شنبه تا زایمان