2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخيره بالا خوبه؟ من هر ماه پريود ميشم بدون دارو، موي زايد ندارم، اضافه وزن آنچناني هم ندا رم، نميدون ...

منم همه این شرایط رو دارم ولی تو سونوهام هیچ وقت فولیکول بالغ ندارم...

ذخیره بالا خوبه،شانس بیشتری برای میکرو دارید،چون با داروی کمتر تخمکای بیشتری ازتون میگیرن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
الهیییییی شکررررررررررررر عالیه عزیزم به خدا استرسرو بریزی دور همه چی حله  خودتو حامله صد در ...

فدات بشم مرسی خیلی استرس وارد کردم به همتون شرمنده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ایشالا با دارو جواب میده،،،ولی حرکت که اصلا مهم نیست واسه میکرو،،،،تعداد هم که خوبه،،،،مورفولوژی هم انقدر ها بد نیست،در کل به نظرم واسه میکرو خوبه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
حتما،دارم سعی میکنم صفحات رو کامل بخونم خیلی پر و پیمونه😊 دوستان هم لطفا بهم اطلاعات تکمیلی بدن مم ...

عزیزم این دو تا مرکز تفاوت زیادی از نظر هزینه و پزشکی ندارن...ابن سینا خلوتتره نسبت به رویان...

من خودم ابن سینا میکرو شدم، بهتره خودتون برید هر دو رو ببینید و ببینید کدوم به دلتون میشینه و احساس ارامش دارید.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
منم همه این شرایط رو دارم ولی تو سونوهام هیچ وقت فولیکول بالغ ندارم... ذخیره بالا خوبه،شانس بیشتری ...

رز جونی چطوری؟علائم چی داری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

فدات بشم عزیزم،،،،این جا واسه همین حرف ها و درد دل هاست دیگه،،،ماه بعدم باید استرس ها ی مارو شما تحمل کنید😂😂😂

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ثمین خیلی خوشحالم برات...خیالمون راحت شد،انشالله زودیم بری قلب خوشگلشو ببینی😍😍😍

راستی دکترم گفت شنبه آز مجدد میدی با جوابش تشریف میاری مطب.روزی هم 3تا شیاف سیکلوژست +1دونه امپول پروژسترون

ایشالا با دارو جواب میده،،،ولی حرکت که اصلا مهم نیست واسه میکرو،،،،تعداد هم که خوبه،،،،مورفولوژی هم ...

ممنونم پریای عزیز و رز عزیزم،سعی می کنم مطالب رو کامل بخونم تا سئوال تکراری نپرسم😊😊😊

آرزو می کنم همه دوستان بزودی زود بارداری سالمی رو تجربه کنن

فدات بشم عزیزم،،،،این جا واسه همین حرف ها و درد دل هاست دیگه،،،ماه بعدم باید استرس ها ی مارو شما تحم ...

انشالله که بدون استرس مامان میشی و خبری از لک و ترشح نباشه

ممنونم پریای عزیز،سعی می کنم مطالب رو کامل بخونم تا سئوال تکراری نپرسم😊😊😊 آرزو می کنم همه دوستان ...

ایشالا💟💟💟💟💟

ثمین خیلی خوشحالم برات...خیالمون راحت شد،انشالله زودیم بری قلب خوشگلشو ببینی😍😍😍

فدات بشم حالا شنبه هم باید باز برم آز

منم همه این شرایط رو دارم ولی تو سونوهام هیچ وقت فولیکول بالغ ندارم... ذخیره بالا خوبه،شانس بیشتری ...

خدا خيرت بده دلگرمم كردي، فكر كردم تنبلي يعني ديرتر تخمدان جواب ميده!!!!

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم