2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
نه عزیزم فعلا اول راهم هفته ی 4 فکر کنم دقیق نمیدونم

انشاالله که همه چی خوب باشه عزیزم ببخشی میپرسم چرا اینقدر نگرانید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستان شماها هیچکدوم حساسیت دارویی ندارید؟ من دقیقه 7 روز پیش پانکچر کردم که چون بهشون گفتم به دو تا ...

ازی جون وقتی همیشه بعد از پانکچر این حالتی میشی یعنی به داروی بیهوشی حساسیت داری
ممکنه به داروهای دیگه هم باشه اما حتما برا هر بیهوشی نیاز داری تو سرمت هیدروکورتیزون تزریق کنن
من اینو دکتر ایمونولوژم گفت که به خاطر حساسیت هام چند ساله تحت نظرش هستم (البته با خود متخصص بیهوشی هم ویزیت شده بودم وقتی فهمید مشکل الرژی دارم گفت تو سرمت هیدروکورتیزون تزریق میکنیم )
دکتر من 4 شنبه تهرانه فدات شم
اگه دوست داری برو شرایط خودت رو بهش بگو تا برات دستور بنویسه که چه کار کنی
تو سیکل هم راهنماییت کنه باید چه کارایی انجام بدی

راستی شماها مگه قبل از پانکچر با متخصص بیهوشی ویزیت نمیشین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که همه چی خوب باشه عزیزم ببخشی میپرسم چرا اینقدر نگرانید

میترسم بتام بالا نرفته باشه ترشح قهوه ای دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز دلم به نظرم تستهارو کامل انجام بده کاریوتایپ رو هم انجام بده....... ایشالله جواب بگیری، نه که ...

آناجون اینجا سی دی مارکراروقبول ندارن به غیراز کاریوتایپ همه آزای ایمنی وانعقادی روپارسال دادم حتی شوهرم آزمایش شکست کروموزوم Xyروهم داده ومشکلی نداشته ولی دکترمیگفت دادن یاندادن آزمایش کاریوتایپ به حالتون فرقی نداره چون اگه مشکل باشه که قابل حل نیست نباشه هم مثل الان بایدادامه بدین میگفت چن میلیون الکی بایدبراآزمایش هزینه کنین 

من تاحالاهیسترووخراش انجام ندادم قراربوداگه دوباره سیکلم روشروع کردم برم براهیسترو

خودم دلم بااینه که دوباره برم توسیکل وشانسم روبرای آخرین بارامتحان کنم 

یکساله که روطبعم کارکردم ورحمم روگرم کردم ودارم ورزش میکنم 

فقط ازاینمیترسم که اگه خدابخادوجنین بگیره بچه مشکلی نداشته باشه

پارسال مشاوره ژنتیک رفتم گفت مشکلی نیست ازنظرفامیل بودنبودن ومیتونیددرمانتون روادامه بدین البته پارسال جای دیگه ای رفته بودم

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
مرسی آنا جون پس من پرنیزولون رو خودم شروع میکنم از قبل هنوز دارم از امشب شروع کنم؟ ساعت خوردنش مهمه؟ ...

ببین این مساله آلرژی مساله مهمیه
چون هر بار میتونه بدتر عود کنه مخصوصا تو حالت بیهوشی
حتما قبل از هیسترو با متخصص مربوطه ویزیت شو و نامه بگیر برا دستور داروهای تو سرمت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بعضی وقتا دلم میخواد پژمان رو بکشم همیشه بیرونه ها حالا که میگم برو جواب رو بگیر میگه واستا عجله نکن ...

ثمین جان عاشقته که اینجور رفتار میکنه. خودش رو بیخیال نشون میده که اگه خدای نکرده، زبونم لال مشکلی پیش اومد، تو پیشش شرمنده نشی. وگرنه شک نکن الان تو دلش غوغاست بلکه هم بیشتر از تو. چون ایشون بغیر از بچه نگران تو هم هستن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جان عاشقته که اینجور رفتار میکنه. خودش رو بیخیال نشون میده که اگه خدای نکرده، زبونم لال مشکلی پ ...

لی لا جون روز 13 بود 74.5 الان شده 352.نظرت چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میترسم بتام بالا نرفته باشه ترشح قهوه ای دارم

عزیزم انشاالله که بالا رفته باشه تو بعضی افراد طبیعیه امیدوارم واسه شماهم طبیعی باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بزنيمت حالا

اره بیا هر 48ساعت حساب کنم دقیقا میشه همین درسته؟