2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047803 بازدید | 684626 پست
سلام به همه دوستان  منم روز چهارشنبه رفتم دکتربهم گفتن بایدباجنین شناس یه جلسه برای ژنتیک داشت ...

عزیز دلم به نظرم تستهارو کامل انجام بده کاریوتایپ رو هم انجام بده.......

ایشالله جواب بگیری، نه که جنین اهداییم مثل بچه خودته.......

ایشالله که خیره........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشحات آبکی که خوبه نگران نباش....... خدارو شکر لک قطع شده......

فدای تو بشم امیدوارم تا اخر بارداریم تا 7 ماه دیگه بارداریم بره جلو بچه های سالم بدنیا بیارم وقت اذانه من دعا کنید 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
من کلافه نمیشم دلم برا وروجکات میسوزه که هی داری خون به دلشون میکنی....... بذار کیفشونو بکنن.......

آنا جون ترشحم زیاد شد زنگ زدم دکترم گفت سریع برو تیتر بده منم رفتم دادم.2ساعت دیگه جوابش آماده میشه الان اومدم ترشحمو چک کردم توش خون هم هست دیگه تموم شد درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

رز جان منم وارد لیست کن،،،احتمالا بیست و دوم بهمن پانکچر دارم،،،تا پریود نشم معلوم نیست،،،،،منم هر روز میخونم برای بچه ها،،،به این انرژی مثبتی که واسه هم می فرستیم خیلی اعتقاد دارم،حالا از هر طریقی ،،دعا،نماز،قرآن یا حتی فکر مثبت کردن و تصور مثبت شدن میکروهامون،،،بیاید از این به بعد هر اسمی میبینیم زیرش تیکر بارداری تصور کنیم،کائنات در مقابلمون نمیتونن مقاومت کنن  و به خواستمون میرسیم هممون💓💓💓💓

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آنا جون ترشحم زیاد شد زنگ زدم دکترم گفت سریع برو تیتر بده منم رفتم دادم.2ساعت دیگه جوابش آماده میشه ...

نه عزیزم،دیگه تمومه چیه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ثمین حیف برف اومده والا می اومدم تالش دعوا.ترشخات دارم یعنی چی؟ده روزه جملگی لک داریم خون نیس؟

افسون جون بخدا توش خون دیدم/

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم،دیگه تمومه چیه

به قدری اعصابم داغونه حد نداره

حداقل لک بود میگفتم خوب لکه اخه این خون رو کجایه دلم بذارم حتما بتام صفر شده

حداقل لک بود میگفتم خوب لکه اخه این خون رو کجایه دلم بذارم حتما بتام صفر شده

خاله من دوقلو باردار بود،افتاد رو خونریزی جوری که پوشک بچه گذاشته بود آنقدر زیاد بود،،،الان هم. دو تا دختر ناز داره،،،،،فکر بد نکن دختر

سلام به همه دوستان  منم روز چهارشنبه رفتم دکتربهم گفتن بایدباجنین شناس یه جلسه برای ژنتیک داشت ...

درسا جان چه مركزي رفتين

كاريوتايپ همسرتون هم مسكل داره؟

بنظر من چند جايي مشاوره برو بعد تصميم بگير

منم همسرم ازواسپرمه وريك سقط و دو انتقال منفي داستم

و مساوره گرفتم و دكتر كريمي و صارم گفتن براي هر شخصي حتي اونايي كه سالم هستن اين مشكلات پيش مياد اما اينو بگم كه ما كاريوتايپمون سالمه ورجفتمون هيچ نسبت فامياي نداريم

خاله من دوقلو باردار بود،افتاد رو خونریزی جوری که پوشک بچه گذاشته بود آنقدر زیاد بود،،،الان هم. دو ت ...

نمیدونم والا چی بگم فقط امیدم به بتای الانه اگر بالا رفته باشه نگرانیمو میریزم دور و میرم امپول پروژسترون میزنم