2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهک جان دقیقا برات چی نوشته من تو مطلبهایی که تا حالا خوندم اکثرا شب قبل زدن تاریخ به نظرم درست تره ...

عزیزم تا جایی که میدونم هاش سی جی و دیفیرلین و امثالهم ۳۶ ساعت قبل پانکچر تزریق میشه باز احتیاطا زنگ بزن حتما بپرس.......

یعنی اگه چهارشنبه صبح ساعت ۸ پانکچر داری امشب باید ساعت ۸ شب بزنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما من گفتم که تو سونوی روز دوم پری گفتن یه کیست سی میلیمتری داری از امشبم قرصای ال دیم شروع شد سم ...

عزیزم احتمالا به خاطر کیستت باشه اما احتیاطا میخوایی با دکترت مطرح کن.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمی دونم والا اینقدر اعصابم بهم ریخت دیگه توکل به خدا امشب زدم هر چی بادا باد یکی دوستام. می گفت این ...

عزیزم اگه ۳۶ ساعت قبل عمل زدی خیالت راحت باشه........

اخه زدن و نزدن شیاف برا من فرقی نداره که والا .روزی 3تا شیاف کجام میره نمیدونم اخه با 3تا شیاف بازم ...

عزیز دلم من با دو تا آمپول و دو تا شیاف دو ماه لک رو داشتم........

پس ببین یه چیز عادیه!!!!!!!!

ضمنا اینم بگم در حدی که تو لک رو توصیف میکنی نبودا من پد میذاشتم......

اوایلشم که میدونی خونریزی بود........

رز جان ان شاالله بارداری خیلی به یادتم تو دعاهام اگه قابل باشم

ممنونم عزیزم...خیلی به دعاهاتون نیاز دارم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
انا جون ممنون از راهنماییت یعنی فقط با کیسه یخ و بدون هیچ دارویی 5 درصد رشد کرد تحرک؟

لاله جون دارو داشت اما داروهایی بودن که قبلا هم داشت ولی اثر نکرده بود........

تنها چیز جدید همین یخ بود و یه موردم شاید بی تاثیر نبود قبلا قرص الکارنتین میخورد این دفعه شربتشو تجویز کرد که پیدا نکردیم قرص جوشان با دز معادل شربت تهیه کردیم.......

فکر کنم قرصها خیلی دز پایینی داشتن و قرص جوشان دزش اگه اشتباه نکنم ۱۰۰۰ بود......

عزیز دلم من با دو تا آمپول و دو تا شیاف دو ماه لک رو داشتم........ پس ببین یه چیز عادیه!!!!!!!! ضم ...

مرسی آناجون والا متوجه ام اینهمه همه میگن نگران نباش ولی خودتم این روزا رو کشیدی میدونی چی میگم اصلا دست خودم نیست خل نشم خوبه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خوب دو اسفند هیسترو بشی بعد که پریود بشی میری تو سیکل انتقال که مبفته اواخر اسفند یا اوایل فرو ...

آنا جون من هنوز داروهای پانکچر رو نگرفتم هنوز جنینی ندارم که بخوام انتقال بدم 

یا امام رضا
سلام عزیزم من چون ازوسطای شروع خوندن سوره اضافه شدم نمیدونم چندروز باید بخونم

عزیزم فرق نداره از هر روزی شروع کردی تا هر وقت دوست داشتی برا لیست بخون چون قراره هی لیست زیاد بشه.......

لیست برا اینه بدونیم هر روز برا کی باید دعا کنیم شمام هر وقت ف صت کردی برا دوستات بخون و دعاشون کن.......

فعلا لیست مال دی و بهمنه و مطمئنا اسفند و فروردین و....... هم اضافه میشه.......

منظورم اینه اجباری تو خوندن نیست لیست برا نظم بخشیدنه که بدونیم چه روزی برا کدوم یکی از دوستان قراره دعای دسته جمعی بکنیم.......

لاله جون میتونم با یه بیهوشی لاپارا و هیسترو رو باهم انجام بدم؟ 

عزیزم من دقیقا اینکارو کردم.......

لاپراهیسترو و خراش رو با هم انجام دادم........

اما چون لاپرا مهمه بهتره با کسی انجام بدی که کار وتخصصش تو این زمینه باشه.......

برا همین من هر سه رو با دکتر خز علی انجام دادم........