2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
عزیزم مطمئن باش من هر روز اینجام هی نق نق میزنم براتون و از خودم خبر میدم .بخدا دست خودم نیست اینقدر ...

ثمین جان خدا بلاخره جواب سختیهاتو داده عزیزم.بجای حرص خوردن و نگرانی از این روزها لذت ببر خوشحالی شوهرتو چندبرابر کن عزیزم

ببین خودمو پاک میکنم لکه به وضوح میاد رو دستمالم لباس زیرمم لکه لکه میشه 

من فقط وقتی خودمو پاک میکنم لک هست اونم گاهی نه همیشه بعضی وقتا اندازه عدس بعضی وقتا بیشتر ولی اصلا به لباس زیرم نمیرسه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بیا روانی شیم , عزیزم من فکر میکردم سونو برم دیگه روال عادی زندگیم میرم ولی الان اصلا حالم خوب ن ...

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من هیسترو کردم امکان حاملگی تو این ماه ک نیست برام درسته؟ بی بی چک زدم هاله افتاد اخه

عزیزم چرا که نه اتفاقا بعضیا بعد هیسترو مامان شدن.......

ال دی نداشتی؟

ایشالله که مامان شدی من جات باشم همین الان میرم آز میدم........

یعنی خدایا یه دنیا ممنونت میشم اگه دوستمونو شاد کنیا!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جان منم کاسه چه کنم دستم گرفتم یا لک دارم یا تهوعم قطع شده .خلاصه التماس دعا دارم از همه

ای خدا پس این همه گیر شده.فکر کنم اینجوری که بوش میاد همه ی میکرویی ها لک دارن .

به نظرم شانستو امتحان کن شاید با همین روش مامان شدی........ ایشالله آزاتم نتیجش میاد و نیاز به دارو ...

آناجون من تیرماه لتروزول خوردم. فولیکول 20 و چندتا 10 و 13 و 14 داشتم. اقدام طبیعی کردیم نشد. بعدشم اون ماه برخلاف ماههای قبلش ترشح تخمکگذاری نداشتم! بعدشم ترشحات تخمکگذاریم خیلی کمتر شد. برای همین از لتروزول راضی نیستم. از طرفی آبان ماه سونو داده بودم، سه روز قبل از تخمکگذاریم بدون دارو فولیکول 18 داشتم. خودم وسوسه میشم بجای لتروزول، کلومیفن بخورم!! موندم چیکارکنم؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
من دوستم لک داشت رفت امپول رو اصافه کرد به شیاف هاش قطع شد لک بینیش 

من چهارشنبه انشالله بتام بالا رفته باشه میرم دکتر حتما میگم بهم امپولم بده اینجوری عصبی میشم و استرس میگیرم جالبه امپول زدنم بلد نیستم هرروز باید تشریف ببرم درمانگاه

فدااات عزیزم. حدودا دو هفته طول کشید، البته جواب بهار 10 روزه آماده شد. من آزمایشگاه دانش رفتم. والا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. 

من چهارشنبه انشالله بتام بالا رفته باشه میرم دکتر حتما میگم بهم امپولم بده اینجوری عصبی میشم و استرس ...

کاری نداره آمپول عضلانی راحته. کاش همسرت یاد بگیره تو خونه خودش تزریق کنه. من خودم دلم نمیاد آمپول بزنم. همسرجانم هم زیر جلدی بلده هم عضلانی. حتی به خودشم آمپول میزنه!!😁

دوباره یه بی بی چک دیگه گذاشتم منفی بود  سرکاریم بخدا

عزیزم به نظرم برو آز بده یا لااقل با اولین ادرار فردا دوباره چک کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام....این روزا نمیگذره بهار ... مهم نیست بتام چقدره فقط مثبت باشه...فردا روز دوازدهمه...نرم یعنی؟

وااااای رز سفیدم این کارو نکن میشی مثل من .هی استرس بتای پایین رو دارم به خدا توکل کن حتما مااماااااااااااااااااانی

عزیزم هیسترو برا بررسی رحم و تخمدانا و لوله هاست....... جاهایی که بشه از طریق واژن ارتباط برقرار کر ...

آنا جان درمان آندومتریوز شما با لاپارا بود یا عمل باز؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات عزیزم. شما هم همینطور. امیدوارم طبیعی باردار شین. آره سی دی هام ظاهرا نرماله. فقط سی دی 69 رو آ ...

۶۹ رو آرژانتین داره!!!!!!!

درسته...صبر میکنم تا پنجشنبه... ولی هر چی بشه من سکته میکنم،چه مثبت چه منفی... بچه ها حلالم کنید😝

باید مثبت شی وگرنه از حلال ملال خبری نیست شک نکن مامانی