2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
لی لا جون پش شما فقط مشکل انعقادی داشتین؟ مثل اینکه خداروشکر سی دی ها همه نرمالن. ان شالله با درمان ...

فدات عزیزم. شما هم همینطور. امیدوارم طبیعی باردار شین. آره سی دی هام ظاهرا نرماله. فقط سی دی 69 رو آزمایشگاهه نداشت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعت 11 ک صبح نیس از تنبلی شماس ک دیر بیدار شدین برا ما ک 7 بیداریم ظهره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان قدیمی و جدید، من چهارشنبه صبح نوبت زایمان دارم،، اومدم بهتون بگم به یاد همه سختیهایی که ...

عزیز دلم خدارو شکر که دیگه قراره دردونتو به سلامتی بغل کنی.......

عزیز دلم ممنون که به یادمون هستی......

خیلی مواظب خودت باش......

دعای دوستات پشت سرته........

بعد زایمان هر وقت که تونستی یه خبری از خودت بده.......

میدونم اوایل خیلی درگیری اما به محض اینکه تونستی از خودت و وروجکت خبر بده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس هیچ نکته مثبتی نداره هیسترو؟ مثلا مثل عکس رنگی که میگفتن گرفتگی لوله ها رو باز میکنه و اینا والا ...

عزیزم ببین اگه ایمونولوژت تجویز کرده به نظرم شروع کن......

روزی یه ب۶ و هفته ای یه آمپول ب۱۲ بزن........

اگه دکترت تجویز نکرده بود نمیتونستم تاکید کنم استفاده کنی به نظرم شروع کن خودت.......

نسخه هم نمیخواد راحت میتونی تهیه کنی از داروخونه.......

همون برگ مشاوره رو نشون داروخونه بدی میتونی تهیه کنی قیمتشم خیلی مناسبه........

پردنیزولونم به نظرم میتونی شروع کنی فقط یه هفته قبل انتقال قطعش کن بعد انتقالم دیگه نیاز نیست داشته باشی ایشالله سرم خواهی داشت.......

البته اینایی که گفتم ببین اگه به دلت میشینه انجام بده......

چون ایمونولوژت تجویز کرد با خیال راحت گفتم بهت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببین اگه ایمونولوژت تجویز کرده به نظرم شروع کن...... روزی یه ب۶ و هفته ای یه آمپول ب۱۲ بزن... ...

آنا جون من میخوام آزمایشات تکمیلی و انجام بدم ولی واسه منظم شدن پریود و تقویت تخمدان داروی گیاهی مصرف میکنم(تخمدان هام پلی کیستکه)میتونم همزمان با مصرف این داروهای گیاهی آز بدم ؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
مرسی عزیزم   انا جون من مریض دکتر اقصی و دکتر انصاری هستم و اونا انتقال فرش انجام نمیدن و ...

عزیزم پس بعد پانکچرت دوغ و ژله هم میتونی بخوری.......

عزیزم به سلامتی ایشالله که رحم خودت پذیرای دردونت خواهی بود و بعد نه ماه میذاره بغلت......

عزیزم لیلا جون مشغوله یه کم و ضمنا به خاطر کنسل شدن آخرین سیکلش یه کم داره استراحت میکنه و تجدید قوا میکنه.......

عزیزم هیسترو برا بررسی رحم و تخمدانا و لوله هاست....... جاهایی که بشه از طریق واژن ارتباط برقرار کر ...

سلام آنا جان...ممنون بابت وقت و حوصله ای که میذاری و همه رو با حوصله راهنمایی میکنی..

من  چند هفته ای هست که به تاپیک ملحق شدم و تازه متوجه شدم که شما هم اندومتریوز داشتین؟

یه سوال داشتم اول اندومتریوز رو درمان کردین بعد رفتین سراغ میکرو؟ مشکل ذخیره تخمدان نداشتین؟

بازم ممنون از مهربونیات

د 

نميدونم چرا اينقدر امشب ناراحتم و نگران بچه ها توروخدا برام دعا كنيد بارداريم. بخير بگذره و من اين ب ...

عزیزم نگران نباش استراحت مطلق خیلی به آدم فشار میاره.......

زمان دیر میگذره.......

ببین من یادمه یه بار انقدر کلافه شدم به همسرم گیر دادم منو ببر پارک اونجا زیر انداز بنداز اونجا بخوابم و آسمونو ببینم.......

یادمه طفلک منو برد پارک پردیسان که مجبور نشم زیاد راه برم و همون جایی که ماشینو پارک کرد تو چمنها زیرانداز انداخت و بالشگذاشت گفت بیا دراز بکش......

یعنی بدون که کلافه گیت به این خاطره و قرار نیست اتفاق بدی بیفته.......

بچه ها من جونم داره از استرس بالا میاد،بنظرتون فردا برم آز بدم؟الان حس میکنم قلبم تو حلقمه....

از دیروزم کمر و کشاله رانم درد میکنه...حال روحیم بده، فقط دلم گریه میخواد

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
انا گفتن دو اسفند هیسترو 

عزیزم خوب دو اسفند هیسترو بشی بعد که پریود بشی میری تو سیکل انتقال که مبفته اواخر اسفند یا اوایل فروردین.......

خلاصه ببین دکترت نظرش چیه بهش بگو برا دو اسفند وقت دادن برا هیسترو برم یا بمونه برا بعد.......

ممنون از همه بخاطر راهنماییاتون.فقط هزینه آی وی اف تقریبا چقد میشه؟

عزیزم اصلا نمیشه مبلغ مشخصی گفت چون هزینه دارو متغیره.......

هزینه عمل متغیره نسبت به مرکز اما یه چیری حدودای ۵ الی ۷-۸ میلیون در نظر بگیر بسته به مقدار داروهات و عملت متغیره.......

سلام عزیزم...این دوسه روز هم تحمل کن ک 5 شنبه بتات حسابی بالا باشه

سلام....این روزا نمیگذره بهار ...

مهم نیست بتام چقدره فقط مثبت باشه...فردا روز دوازدهمه...نرم یعنی؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!