2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
سلام دوستان قدیمی و جدید، من چهارشنبه صبح نوبت زایمان دارم،، اومدم بهتون بگم به یاد همه سختیهایی که ...

سلام مهرو جان ، من فكر ميكردم شما زايمان كردي و درگير بچه داري شدي كه نيومدي از خودت خبر بدي خانمي ، به سلامتي باشه عزيزم ، ان شا الله كه زايمانت به خوبي انجام ميشه و تمام سختيهاي اين ٨ سال رو فراموش ميكني عزيز دلم . 

بچه ها خواهش می کنم اگه سوألم می دونین بگید

ماهک جان دقیقا برات چی نوشته من تو مطلبهایی که تا حالا خوندم اکثرا شب قبل زدن تاریخ به نظرم درست تره تا روز

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم چرا اينقدر امشب ناراحتم و نگران بچه ها توروخدا برام دعا كنيد بارداريم. بخير بگذره و من اين ب ...

مينو جان عزيزم نگران نباش خانمي ، البته براي خود من هم اين حس خيلي پيش مياد ، اصلا زود از يك چيزي ناراحت ميشم مخصوصا كه متاسفانه توي دوران بارداري ماها اتفاقات بدي هم داره توي كشورمون رخ ميده ولي ديگه چاره چيه بايد همه چيز رو بسپاريم به خدا ، ان شا الله بارداري شما هم به سلامت طي ميشه خانمي .

نگفتن مواقع اورژانسی چکار کنید؟؟شماره تماس ماما رو ندارید؟؟فکر کنم بیمارستان مادر یا دنااا بخش ای وی ...

بیمارستان مادرو کودک هر وقت من رنگ زدم یکی گوشی برمیداره میگه خانم من فقط منشی ام  هر چی بهت گفتن همون رو انجام بده 

چند روز پیش صدامو بردم بالا داد زدم تا یکیشون اومد جواب داد

خدایا شکرت😙

خانما من گفتم که تو سونوی روز دوم پری گفتن یه کیست سی میلیمتری داری از امشبم قرصای ال دیم شروع شد سمت راستم که گفتن کیست داره بعضی اوقات یه کوچولو درد میکنه این درد برای چیه؟

خداجونم شکرت       
نگفتن مواقع اورژانسی چکار کنید؟؟شماره تماس ماما رو ندارید؟؟فکر کنم بیمارستان مادر یا دنااا بخش ای وی ...

نه بابا اصلا اینقدر شلوغه که حضوری جواب آدم نمیدن چه برسه به تلفنی

بازم ممنون بابت راهنمایی ات

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
ماهک جان دقیقا برات چی نوشته من تو مطلبهایی که تا حالا خوندم اکثرا شب قبل زدن تاریخ به نظرم درست تره ...

نمی دونم والا اینقدر اعصابم بهم ریخت دیگه توکل به خدا امشب زدم هر چی بادا باد یکی دوستام. می گفت اینو به جای hcgمیدن باید ۳۶ ساعت قبل از عمل بزنی که امشب می شد ۳۶ساعت قبل از عمل

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
سلام مهرو جان ، من فكر ميكردم شما زايمان كردي و درگير بچه داري شدي كه نيومدي از خودت خبر بدي خانمي ، ...

سلام مامان سبحان عزیز، نه والا ، دو روز دیگه با امید به خدا دیگه تموم میشه این دوران و دوران جدید بچه داری شروع میشه،، ممنونم ازت دوست مهربون، انشالله خودتم بسلامتی به آخر بارداری میرسی و این استرس دم زایمان و تجربه میکنی ، وای خدااا، مامان سبحان همش یطرف این روزای آخر یطرف.. خدا خودش کمکمون کنه

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
من هنوز لكه بيني دارم ، بخدا رواني شدم

منم دارم بیا باهم روانی شیم خخخخ.باز خداروشکر شما مطمئنی از نینی ها من اصلا نمیدونم بتام بالا رفت یا نرفت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کتایون ناراحت نباش دوره ایه اول تو بعد من بعد ثمین.عادت کردیم دیگه به این وضع.سریع شیاف مقعدی بزن

اخه زدن و نزدن شیاف برا من فرقی نداره که والا .روزی 3تا شیاف کجام میره نمیدونم اخه با 3تا شیاف بازم لک؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان قدیمی و جدید، من چهارشنبه صبح نوبت زایمان دارم،، اومدم بهتون بگم به یاد همه سختیهایی که ...

انشالله به سلامتی زایمان میکنی خواهری .دعامون کن خدا نینیتو برات حفظ کنه انشالله

برام دعا کن لکه بینی قطع شه تهوو سرم بخوره

لکت دائمیه؟یا گاهی اوقات در روز؟