2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
یه امپول پروزسترون بزن 

اینقدر خودمو چک کردم لک دارم یانه خل شدم.خدا به دادم برسه فقط.اگه باز فردا بیاد حتما میزنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره میدونم لاله جون مرکز معمولی که حتی درصد داده بود مورفولوژی رو ولی خب میگم همون عرفان پارسال 1 بو ...

ازی جون منظورم مال علی بود
که اخرین ازش مال ابن سینا بود و این یکی مال مرکز رشت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا لاله جون من هربار این اندومتریوز رو به دکتر عارفی یاداوری میکنم ولی توجهی نمیکنه. یکبار که در ح ...

خب این سری شما 3 ماه اچ دی داشتی و پریود نشدی و اندومتریوز خیلی تخفیف پیدا کرده
مگه اصلا برا همین بهت نداد 3 ماه بخوری؟

دیگه اینکه تو هیسترو اگه داخل رحم و لوله ها و تخمدان درگیر باشه دیده میشه و متوجه میشن
اما داخل لگن باشه فقط تو لاپرا مشخص میشه

به هر حال شما میخوای فریز کنی و دو ماه بعد انتقال بدی دیگه درسته؟
این دو ماه هم دارو داری؟ یا امپول دکا و اینا که مانع از پریود میشن؟

اگه داری که خیالت جمع چون شدت اندومتریوز خیلی خیلی کم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
گلم تو عکس رنگی ام که عکسشو برات فرستادم نوشته لوله چپ هیدرو متوسط ولی باز، لوله راست میگر بالا ولی ...

برا همین میگم انجام بدین
تا اگه اقدام خاصی لازمه انجام بده

عزیزم بحث خنک نگه داشتن و رعایت رژیم غذایی مناسب طبعشم داشته؟

خنک نگه داشتن در حد حموم و دست شویی اره اما کیسه یخ نه
که خب اونم میگیرم

تغذیه رو والا ما الان 4 ساله خیلی رعایت میکنیم
از مهر ماه که کلا خیلی بیشتر کردیم رعایت ها رو

عزیزم کیسه یخ رو مستقیم رو پوست نذاره چون ممکنه بچسبه و اذیت بشه...... یا از رو لباس زیر یا داخل پا ...

انا جون ممنون از راهنماییت
یعنی فقط با کیسه یخ و بدون هیچ دارویی 5 درصد رشد کرد تحرک؟

آخه این چه بلایی بود سرم اومد لاله ی عزیزم.همش نگرانم پژمانم به هیچ صراطی مستقیم نیست میگم بذار برم ...

درک میکنم
حق داری
همسرت هم از نظر خودش داره کار درست رو انجام میده
نمیدونم الان دقیقا کدوم کار درسته
اینکه آز بدی یا صبر کنی

کسی نیس ب من کمک کنه؟

نیوا جون مشکلت چیه؟  چون هر دکتر زنانی تو یه زمینه خاصی تبحر داره، ولی من خودم بهتون فاطمه رزاقی رو پیشنهاد میکنم و دکتر پادمهر، مشکلت رو بگی بهتر میتونم راهنماییت کنم 

نیوا جان گاهی برای مشکلت باید دو دکتر متخصص زنان بری،، مثلا دکتر رزاقی متخصص سقط و ای وی اف هست و اازمایشهای خیلی تخصصی قبل ای وی اف میده تا از ای وی اف یا سقط مکرر جلوگیری کنه، اگز بخوای عکس رنگی رحم رو به دکتر نشون بدی باید بری پیش دکتر پادمهر ویزیت بشی 

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       

2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی✔ 

4.ماهی کوچولو عزیز19 دی ✔

5.ثمین جون 20 دی ✔

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفاامروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)✔   7.Yasna عزیز 22دی ✅

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی ✔

9.یاس 96 عزیز 24 دی✔

10. Lili عزیز 25 دی

11. Sogol جون 26 دی     

12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان Ati عزیز 30دی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!