2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

بچه ها من2تا جنین5ونیم روزه بیشتر ندارم

ازمایشهای ایمنی انعقادی رو باید کامل انجام بدم؟

بعدم اینکه چون جنین فریز دارم کاریوتایپم لازمه بدم یا ن نمیخواد؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دعوام نکنیدا.میدونم کارم اشتباه بوده ولی عصری بی بی زدم منفی منفی بود دریغ از یه هاله....میدو ...

خدایی انتظار داری دعوات نکنیم من پیشت بودم میکشتمت این چه کاریه اخه روز 9چه بیبی.من روز 13 زدم ی هاله ی محو افتاده دیگه از این کارا نکن دختر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سوگل بتاهات یاذته؟من اولی صد و بیست دو می دویست و چهل سومی چهارصد و ده بعد یه هفته هزار و چهارصد؟نظر ...

من چی بگم بتام 74.5بود روز 13 انتقال شوهرمم هیچ جوره راضی نمیشه برم زودتر تیتر بتا بدم میگه دقیق 1هفته بشه بعد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها سونوي قلب هفته چندمه؟

میگن هفته 8بری بهتره

عزيزم علايم كه هيچييي نداشتم يه خورده سينه هام موقع لمس درد ميكرد كه اونم فكر كنم به خاطر داروها بود ...

ژوانی جان ممنون که تجربیاتت رو گفتی. میتونم بپرسم مشکل شما چی بوده؟ مشکل ایمنی و انعقادی نداشتین؟ بعد از باردارشدن اصلا مهم نیست آدم طبیعی باردارشده یا با میکرو. ان شالله بقیه این راه رو هم با آرامش طی کنی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
مرسی عزیزم ایشالا . والا یه سری چکاب کامل قلب هم رفتم گفت هیچ مشکلی نیست 

مطمئن باش به قلب ربط نداره. آرامش و بی خیالی دوای هر دردیه. ان شالله هیچ مشکلی نداری.

ژوانی جان ممنون که تجربیاتت رو گفتی. میتونم بپرسم مشکل شما چی بوده؟ مشکل ایمنی و انعقادی نداشتین؟ بع ...

عزيزم مشكل ما ضعيف بودن اسپرم شوهرم بود . مشكل ايمني و انعقادي فكر كنم نداشتم چون آزمايششاشونو نداده بودم

رفتم دادم جواب کشت که دو روز دیگه ولی تو ua مقدار باکتری رو few زده

عزیزم گول few بودنش رو نخوریا! حتما ببر دکتر برات آنتی بیوتیک بنویسه. به احتمال زیاد همون سفیکسیم میده. حالا ببین چی تجویز میکنه. تو بارداری باکتری باید not seen باشه. ببیEpithelial cellو RBC و WBC رو چند زده؟ بالای همون باکتری مینویسه. اگه اونا از 0-1 بیشتر باشن که حتما عفونت داری. جواب کشت رو که گرفتی ببر دکتر حتما ببینه.