2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ان شاءالله مامان بهار جون پنج شنبخه چه تاریخی ؟؟؟پس نزدیکیم به هم ،وای خدایا میشه عید چند تا مامان ...

همین پنج شنبه 29 دی...بله ک مامان میشیم و کلی مامان داریم عید...امید زندگی جون من ک انقدر مطمعنم ک مامان میشم حتی خونه تکونیم شروع کردم ....دلمو خوش میکنم دیگه😊نگفتی چند اسفند تولدته؟

سوگل جون ی سوال بتای اولت روز چند 70بود؟اخه بتای منم روز 13 البته 6ساعت مونده بود به روز 13 بود 74.5 ...

واقعا یادم نمی یاد مال سال ۹۴ هست تاریخش رو دکتر زد. ثمین نگران نباش من دو سه روز قبل آز بتا افتاده بودم به لک و...‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درسته برا فریز به شرطی که بخوان همون فریزارو انتقال بدن من کاریوتایپ رو توصیه نمیکنم اما یسنا ...

آنا جون ممنون از راهنماییت، آزمایش کاریوتایپ چقد طول میکشه که آماده بشه؟ اگر کسی کاریوتایپش مشکل داشت درمانش همون پی جی اس هستش؟؟بعد اگه بخوام آزمایشات ایمنی انعقادی رو دم باید چند روز از مصرف داروهام گذشته باشه؟ الان از دیروز قطع کردم

مرمر جون خدا مرگم بده کلا فراموش کردم خواهر.ببخش امروز باهاش تماس میگیرم اطلاع میدم

saminجون

خدا نکنه عزیزم

samin جون به نظرت تاثیر قرصها بوده که جواب + شد؟چون اسپرم وقتی خوب باشه جنین با کیفیت بالا تشکیل می شه.

اگر اینطور باشه پولی رو که قراره هزینه میکرو بکنیم بدیم برای خرید قرص

همسرم می گفت چطور تو ایران تا الان نیمومده؟

ممنون می شم راهنماییم بکنی

اخه انگار گفتی منم داشتم مخصوصا مواقعی که سرپا می ایستادم گفتم تو این سیکلت بود ؟ 

عزیزم 7روز از انتقالم میگذشت این ترشحات قهوه ای شروع شد تا 5روز.هروقت سرپا میشدم ترشح میومد بیشتر رنگش صورتیه چرک بود تا قهوه ای یا چه میدونم قهوه ای کمرنگ.بعدم بتام مثبت شد .الانم دیشب باز خم شدم سفره رو جمع کنم یهو دیدم بله ترشحم رنگش برگشت و البته استرس گرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم از توضیحت عزیزم...آخه دکتر ب من گفت تو انتقالت بهت آنتی بیوتیک میدم ب خاطر عفونت رحمی میخواست ...

نه اصلا ضرر نداره. اتفاقا میگن عفونت جلوی لانه گزینی رو میگیره. حتما دکترت یه چیزی میدونه. والا آزیترومایسین رو خیلی از دکترا پرسیدم میگن بی ضرره. تازه یه رزیدنتی یه بار گفت قبل از لانه گزینی که فکرکنم یه هفته بعد از انتقاله، هرچی بخوری به جنین آسیب نمیزنه تازه تا یه مدت جنین از کیسه زرده اش تغذیه میکنه و با مادر رابطه خونی نداره. البته نه اینکه بخوایم چیزای سقط آور بخوریم! اینو گفتم خیالت راحت باشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
لاله جون دکتر من فکر کنم کسانی که نیاز به پردنیزولون دارن رو کلا فریز انتقال میده. چیزی که تو چندمور ...

ممنون عزیزم
البته من مجبورم یه ماه قبل از شروع سیکل هم بخورم
به خاطر حساسیت به داروهای میکرو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اینجا گفتی " ممکنه اولش همه جنینا لانه گزینی کنن بعدا یکیشون فقط به رشدش ادامه بده " دلیل ...

اصولا مشکل خود جنین مطرح هست
البته وقتی چند تا باشن و بعدا یکیش فقط ادامه حیات بده

مواردی مثل شما میتونه عاملش اندومتریوز هم باشه علت رشد نکردن جنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه اصلا ضرر نداره. اتفاقا میگن عفونت جلوی لانه گزینی رو میگیره. حتما دکترت یه چیزی میدونه. والا آزیت ...

ممنونم از جوابت...منم فکر کنم دکتر بهم آزیترومایسین بده...انتقال اولم دو سه روز اول من خارش و سوزش گرفتم دقیقا همون روزایی ک میگن لانه گزینی اتفاق میفته

واقعا یادم نمی یاد مال سال ۹۴ هست تاریخش رو دکتر زد. ثمین نگران نباش من دو سه روز قبل آز بتا افتاده ...

والا منم از روز 7 انتقالم افتادم به لک بچه ها گفتن احتمالا لانه گزینیه اون برا خودش بعد 5روز قطع شد میگم حتما بتام افت کرده دیگه ترشح اینجوری میبینم .من نینی نموند برات نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم 7روز از انتقالم میگذشت این ترشحات قهوه ای شروع شد تا 5روز.هروقت سرپا میشدم ترشح میومد بیشتر رن ...

ثمین تو نت خوندم که این قرص وازینال ها گاهی برای دهانه رحم پروژستونشون حساسیت ایجاد میکنه و موجب لکه بینی میشه من زنگ زدم مشاوره پزشکی مرکز ناباروریم گفت علاوه بر شیاف ها امپول هم بزن 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
ممنون عزیزم البته من مجبورم یه ماه قبل از شروع سیکل هم بخورم به خاطر حساسیت به داروهای میکرو

لاله جون شما مشکل ایمنی هم دارین؟ من هم اخیرا خیلی زود به بعضی چیزا حساسیت میدم و کهیر میزنم. پس قبل از شروع سیکل باید پردنیزولون استفاده کنم؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
حالا من میگم چرا پس لک نمیبینم!!!!  خارج از سیکل دکترم ولی الان شدم یه بچه دو ساله که چیزی نمی ...

رز بازیگوشی نکن، تازه تو که کشاله رانت هم درد میکرد، از این نشونه قویتر چی میخوای؟

خوب گفتی منم واسه دیگران چنان نسخه ای میپیچم که نگو اما تو شرایط مشابه کارم به سرم و ضد تهوع و... میکشه، حکایت من حکایت اون خانوم جلسه ایه که داشت خانوما رو موعظه میکرد که به همسراتون سخت نگیرین اگه خواستن زن دوم بگیرن و اشکالی نداره، اینجوری از گناه دور میشن و فلان. همون موقع یه خانومی اومد بهش گفت خوشحالم اینجوری فکر میکنین، من همسر دوم شوهرتم و نمیدونستم چه جوری بهتون بگم!!!

خانوم جلسه ایه خودشو زد تا از هوش رفت، بعد که به هوش اومد، اون خانومه بهش گفت نترس من خودم شوهر و بچه دارم، فقط میخواستم بگم به چیزی که خودتون قبول ندارین، مردم رو سفارش نکنین.

حکایت من حکایت همین خانوم جلسه ایه!

با عذر خواهی از استارتر عزیز آنا جون به خاطر پست بی ربطم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
saminجون خدا نکنه عزیزم samin جون به نظرت تاثیر قرصها بوده که جواب + شد؟چون اسپرم وقتی خوب باشه جن ...

والا من سال 94 این قرص رو خریدم شاید تا الان ایرانم باشه .نمیدونم دقیقا.من بیشتر میگم تاثیر گیاهی بوده چون الانم میبینم ی مشکلی پیش میاد بدن همسرم با گیاهی خیلی بیشتر از شیمیایی سازگاری داره

من کیسه یخ رو از داروخونه ی آراد گرفتم همون زیر مطب دکتر هستش و اینکه مستقیم میذارن

آراد رو دیدم وقتی رفتیم دکتر
همون جا میگیرم حتما