2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم دعوات نمیکنیم نگران نباش....... من این همه میگم بی بی نذارین برا این نیست که بخوام بعدش دعوات ...

انا جون شما دعوا نمیکنی ولی این مسبرات بداخلاقن کتکم میزنن چه برسه به دعوا...😊

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم، خیلی سختی کشیدم، عزیزم میگم با توجه به تعداد یازده جنین که از هفده تا تخمک داشتم، ممکن ...

ببین یه پیشنهاد دارم به نظرم کاریوتایپ رو انجام بده چون جنینتم کم نیست لااقل خدای نکرده اگه مشکل بود پی جی اس انجام میدی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون سوال دارم گلم. خانم دکتر برام آنومالی نوشته خودش تاریخ زد ۲ بهمن از تقویم نگاه کرد . که می شم ۱۹ هفته و دو روز 

اکو قلب نوشت گفت وقتس هر وقت دکتر داد البته دکترش رو خودش معرفی کرد که کجا برم .

من غربال اول صدری رفتم الان تماس گرفتم ببینم دکتر صدری دوسه روز آینده هست و... منشی اش هفته ام رو پرسید گفت خانم وانستید هفته ۱۹ بیایید ۱۸ هفته و دو سه روز بیاید دور از جون دور از جون  مشکلی باشه بخواید سقط کنید بعد هفته ۱۹ پزشک قانونی نامه نمی ده. گیج شدم ی کم هم استرس گرفتم به نظرت کی برم؟ زودترین تاریخ سه شنبه می تونم برم که آخرین روز هفته ۱۸ می شم. سه شنبه عصرم وقت اکوی قلب جنین دارم.

ميدونم عزيزم كه سختي كشيدي ، خداوند دو بار در قرآن گفته بعد از هر سختي آساني هست ، مطمئنم كه حتما جو ...

عزیزم درسته برا فریز به شرطی که بخوان همون فریزارو انتقال بدن من کاریوتایپ رو توصیه نمیکنم اما یسنا جون هزینه سرمم داره به نظرم چون فقط یه انتقال خالی نیست و علاوه بر سختیش هزینشم هست و هزینه رفت و آمدم داره بهتره انجام بده........

خدای نکرده اگه انجام داد و نشون داد مشکل داره یا همین جنینارو پی جی اس میکنه یا یه پانکچر دیگه هم انجام میده و با همین جنینا یه جا پی جی اس انجام میده.......

طفلک هزینه سری قبلش ۲۵ میلیون شده......

برا راه دور هزینه رفت و آمد و اسکانم اضافه میشه واقعا میفهم سخته تجربه منفی اونم با همچین هزینه هایی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو هم اگه وسط سیکلت خون میدیدی بد میشدی 😣😣😣😣😣

آخه چرا زودتر از موعد به خودتون استرس میدین. به خدا بچه های مثبت اکثرا لک قهوه ای رو داشتن. انشاءالله به حق قرآن مثبتی و از نگرانی هم خودت درمیای هم مارو شاد میکنی. من بد هستم عزیزم، با همین استرسا رسما پدر معده ام رو درآوردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم گول few بودنش رو نخوریا! حتما ببر دکتر برات آنتی بیوتیک بنویسه. به احتمال زیاد همون سفیکسیم می ...

یاس جون تو بارداری یا زمانی ک انتقال دادیم اشکالی نداره آنتی بیوتیک بخوریم مثل آزیترومایسین؟

آخه چرا زودتر از موعد به خودتون استرس میدین. به خدا بچه های مثبت اکثرا لک قهوه ای رو داشتن. انشاءالل ...

حالا من میگم چرا پس لک نمیبینم!!!! 

خارج از سیکل دکترم ولی الان شدم یه بچه دو ساله که چیزی نمیدونه....خیلی سخته این دو هفته...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سوگل بتاهات یاذته؟من اولی صد و بیست دو می دویست و چهل سومی چهارصد و ده بعد یه هفته هزار و چهارصد؟نظر ...

افسون جون انتقال اول بتای اولم ۷۰ بود بتای دوم ۲۲۰ اینها بتام تا ۲۸۰ فقط بالا رفت

این سری بتای اولم بالای ۱۵۰۰ بود بعدیش ۴ برابر شده بود البته ازمایشهام چهارشنبه و شنبه اش بود. من راستش از چند قلویی و خارج رحمی می ترسیدم که خدارو شکر به خیر گذشت.

بچه ها من2تا جنین5ونیم روزه بیشتر ندارم ازمایشهای ایمنی انعقادی رو باید کامل انجام بدم؟ بعدم اینکه ...

عزیزم اگه دو تا جین داری به نظرم فعلا کاریوتاپارو انجامشون نده و بقیه رو کامل انجام بده یعنی نسخه سه و چهار رو.......

حالا بعد جواب اون تستها دوباره میشه بهش فکر کرد که ارزش داره کاریوتایپ رو هم انجام بدی یا نه.........

عزیزدلم ،قربون مهربونیت برم،من دلم به پیامای شماو مثبت شدنای بچه های تاپیک خوشه،الهی خداصداتوبشنوه و ...

عزیزممممممممم الهی خیلی ناراحت شدم...انشالله ک خدا بزودی دلتو شاد میکنی توکل ب خدا داشته باش

ثمین نتی پرسیدم میگه اگه شرایط حیض رو داره باید غسل کنه،یعنی مثلا سه روز پشت هم بیاد و مصادف با وقت ...

نه عزیزم موقع پریودم نیست شرایط حیض رو ندارم کلا وقتی با دستمال میپاکم ی کم رنگ داره ترشحم بین صورتی چرک و قهوه ای کمرنگه من دق نکنم خوبه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بذار الان سه سوته برات میپرسم

فدات عزیزم مرسی خودم که اصلا اعصاب ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون ت ل گ ر ا م از ددر برگشت. 

جدی؟

چه خوب!!!!!!!

ممنون که گفتی من که بیخیالش شده بودم........