2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزيزم سعي كن همون بيشتر به پهلو بخوابي به خصوص پهلوي چپ ، اتفاقا حالت تهوع هم داري همون پهلوي چپ خيل ...

مامان سبحان عزیزم شما بودی که سیکل نچرال استفاده کرده بودی؟ البته اگه حافظه ام درست یاری کنه؟ میخوام بدونم چطوره، آخه من پریودهام کاملا منظمه وشاید این سیکل برای من خوب باشه، فدات شم ببخش همش مزاحمت میشم

اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم که ایا بگیرم این هم یا نه کیسه یخ از داروخونه گرفتین؟ دگتر جنتی خی ...

آره اتفاقا اینو دکتر جنتی گفت
والا من هربار داروی پانکچر گرفتم داروخانه یه کیسه یخ هم فروخته روش:)))) از همونا استفاده کردیم. روی لباس زیر میذاشت. یعنی یه لایه پارچه. چون خود جنتی هم گفت بپیچ توی یه پارچه که اذیت نکنه. ما به جاش اینکارو میکردیم. دیگه از 10 دقیقه خیلی خیلی بیشتر میشد پای تلویزیون که مینشست میاوردم براش. قشنگ سر میشد:)) حموم هم تو این چندماه همش با آب تقریبا سرد میرفت.
حالا تو همین آزمایش روز پانکچر، تحرک اسپرم رو زده 36 درصد. دیگه آ و ب رو جدا نکرده نمیدونم منظورش چیه. کلا برگه ای که داده خیلی خلاصه ست.
ولی گرید آ همسرم قبل عمل 3 بود بعدش صفر شد و ثابت موند رو همون صفر. تو ابن سینا البته. حالا الان فکر کنم بهتر شده. چون ما هرچی به روز پانکچر نزدیک میشدیم رعایت هامون بیشتر میشد 

خدایا شکررررررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که فریز نداره هم باز همون 2 ماه دیگه درسته؟ چون نهایتا 3 روز بعد از پانکچر انتقال میدن

لاله جون دکتر من فکر کنم کسانی که نیاز به پردنیزولون دارن رو کلا فریز انتقال میده. چیزی که تو چندمورد دیدم اینجوری بود. که اول پانکچر میکنه. بعد تازه داروها رو شروع میکنه برای سیکل انتقال. چون دکتر زرنانی هم که نامه داده توش نوشته 1ونیم ماه قبل از انتقال شروع بشه. کلمه انتقال رو اورده نه پانکچر یا سیکل یا غیره...

خدایا شکررررررر
عزیزم چون چند تا جنین انتقال میدن ممکنه اوائل بتا نرمال بالا نره چون ممکنه اولش همه جنینا لانه گزین ...

لاله جون اینجا گفتی "ممکنه اولش همه جنینا لانه گزینی کنن بعدا یکیشون فقط به رشدش ادامه بده "
دلیل این که جنین به رشدش ادامه نمیده چیا میتونه باشه؟ 
چون انتقال قبلی منم لانه گزینی کرد ولی بتام خیلی زود پایین اومد

خدایا شکررررررر

ژوانی عزیز بهت تبریک میگم باردارشدنت رو امیدوارم بارداری سالم و راحتی داشتی باشی

رزسفید عزیزم امیدوارم نتیجه ت مثبت باشه . زود بی بی زدی عزیزم . و قرار بود اگه زودتر از موعد آز میدیم و بی بی می زنیم، نگرانمون نکنه و بدونیم منفی شدنش به خاطر زود بودنه. درضمن بی بی ها معیارهاشون با هم فرق میکنه نمیشه گفت فلانی روز 10 بی بی مثبت دیده پس منم باید ببینم
ولی درک میکنم روزهای بعد از انتقال چقدر سخت میگذره واقعا امیدوارم شما و همه کسایی که انتقال دادن و منتظر آزمایش هستن مثبت بشن.

افسون عزیز امیدوارم رشد جنینت نرمال باشه عزیزم دعا میکنم برات. بتاها که خوبه. امیدوارم این سری که رفتی خیال خودتم راحت بشه

کتایون مامان، عاطی جون، ثمین و بقیه دوستان تازه باردارمون هم امیدوارم بارداریشون به سلامتی طی بشه و نگرانیهاشون زودتر رفع شه .

یسناجون واقعا متاسف شدم از منفی شدنت. شاید هیچکس به اندازه ی همه ی ما که اینجا جمع شدیم نتونه غصه مون رو درک کنه. واقعا امیدوارم تلاش بعدیت بهترین نتیجه رو برات داشته باشه

خدایا شکررررررر
خانم هایی که  گروه خونی او منفی هستن و باردارن اگه لک دیدن به دکتر بگن که گروه خونیشون چیه چون ...

جدی عزیزم ؟ من oمنفی هستم ولی شنیدم رگام رو توی ماه های بالا میزنن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها دعوام نکنیدا.میدونم کارم اشتباه بوده ولی عصری بی بی زدم منفی منفی بود دریغ از یه هاله....میدو ...

رز سفید جان دوست من از روز 9 انتقال مرتب بی بی چک میزد منفی میشد تا روز 12 که باز بی بی چکش منفی شد 

داروهاش رو قطع کرد 

روز 13 باز بی بی چک زد هاله انداخت آزمایش داد خدا رو شکر مثبت شد 

پس نا امید نباش اصلا .برای بی بی چک و علایم خیلی زوده 

موفق باشید عزیزم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

مامان ملورین من از برنامه پارسیان اطلاعی ندارم ولی سه تا فریز داشتم هفت تا فرش ازش سه تا سالم دراومد البته می گن برای پی جی اس تعداد جنینا بالا باشه .مثلا من تابستون یع بار سه تا یه بار پنج تا داشتم همه غیر قابل انتقال بودن

سلام دوستان،خوبین؟ آنای گلم چطوره؟ خداروشکرکه جوتاپیک شاده(البته۲۰صفحه آخرشو نخوندم ان شاءلله اون ...

سلام 

منم خیلی وقته پست نذاشتم .

اول تبریک میگم به مادرای جدیدمون 

اهواز هم جنین اهدایی انجام میشه دکتر دیبا با جهاد انجام میده .

میشه بگید اهواز با کدوم دکتر بودین و چند ساله  ناباروری دارید؟؟

سلام دوستان من امروز رفتم کارت فریز جنین رو گرفتم نتیجه ش این بود: 5 تا تخمک کشیدن. 4تا قابل تزریق ب ...

سلام پس چرا توکارت فریز جنین ما چیزی نزده 

من درمورد کیفیت پرسیدم گف بعد ذوب شدن معلوم میشه🤔🤔🤔🤔

خداجونم شکرت       

تو را خدا کمکم کنید من درست یکهفته اس از انتقالم میگذره صبح بلند شدم دیدم شورتم پر از لکه های قهوه ایه یعنی دیشب خونریزی کردم تو خواب 😢😢😢دلیلش چیه ؟ موعد پریودمم نیست یعنی دارم پری میشم ؟ بدنم داره میلزه نکنه چیزی بود و از بین رفت انا جون تو که تجربه داری بگو کسی مثل من بوده ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
ببخشید به خدا من نمیخواستم بهت عذاب وجدان بدم،فقط دعوتت کردم به صبوری هرچند که من خودم اصلا صبور نیس ...

عزیزدلم این چه حرفیه واقعا گاهی اوقات تلنگرلازمیم ،شماهم خوب پدیده ای هستی، مهربون ودلسوز 😘😍 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....