2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم زیاد نیست....... منم ۷۰ بودم ۴ تا تجویز کرده بود....... حالا شاید هر از گاهی ۲ تا کنه من ...

مرسی انای عزیزم خیالم راحت شد...انشالله فردا تزریقش میکنم.تو نسخه هم نوشته سه تا طی سه ساعت و اهسته تزریق بشه،ولی انعقادی رو نمیدونستم ممنون که گفتی حتما یاداوری میکنم بهشون

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان کتایون لطفا بگو دکترت کی بود؟ و بار چندمت بود؟ و مشکلت چی بود؟ لطفا پاسخ بده

دکتر ال یاسین , من خیلی مسیرم طولانی و سخت بود, عکس رنگی گرفتن بسته بود  لوله ها رو کات, کردن بعدش تخمک نداشتم که اهدایی گرفتم, و شرایط مالی سخت و .... یه بارم پانچر شدم که پوچ بود بعد عمل تو اون حال همه تقویت میکردن من تا صبحش تو بیمارستان فقط گریه کردم , روز عمل لاپرا هم خیلی سخت بود فقط گریه کردم 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
خداروشکر. خوشحالم که باعث خنده ات شدیم.ایشالا همیشه خنده رو لبت باشه. گفتم الان آناجون میاد تو سایت ...

کار خوبی کردین.....

بازم از این کارا بکنین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه منم امروز سونو شدم ودوره ميكروم بدون ال دي با امپول شروع شد وهفته ديگه يكشنبه تخمك كشي د ...

به سلامتی عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس براي سردرد چكار كنم چشمم شديد درد ميگيره تا پت سرم

عزیزم منم از سردرد داشتم میمردم.......

احتمالا دوستان یادشون باشه هیچ چیزی هم دردمو تسکین نمیداد البته بگما من حتی یه دونه استامینوفنم نخوردم چون شدیدا از بیش فعالی واهمه داشتم......

من با کمپرس یخ یه کم آروم میدم......

من سردردام بعد ماه ۴ خوب شد.....

سلام به دوستاي خوب و مهربونم، ماماناي جديد تبريك ميگم ان شاءالله به سلامتي باشه، هر روز اينجا خبراي ...

خوبه که عزیزم ایشالله با این خونریزی رحمتم پاکسازی میشه.....

من کلا بعد لاپرا خونریزیام بیشتر شده.....

درد ندارم فقط یه کوچولو به خاطر بالا رفتن حجم خونریزی بیحال میشم......

فقط قاعده آور یا این جور چیزا نخور که با روال طبیعی خونریزیت طی بشه......

مینو جون منم سردرد دارم . از دکتر پرسیدم گفت این هفته ها اوج سردرده

آره دقیقا این دوران اوجش بود من که دیگه واقعا ناچار و درمونده میشدم اما تحمل کردم......

آب هم زیاد بخورین.......

کمپرس یخ رو هم امتحان کنین......

من بیشتر شقیقه ها و بیشترم پس گردنم درد میکرد.....

به سلامتی عزیزم.......

مرسي عزيزم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم تعدادش زیاد بود؟ احتمالا نوع پروتکل بهت نساخته!!!!! سیکلت بلند بود یا کوتاه؟ فقط گونال داشت ...

انا جون فکر میکنم سیکل کوتاه بود. چون پریودی هام منظم هست و بعد از تموم شدن پریودم گونال رو تجویز کردن و هیچ داروی دیگه ای ندادن بجز اسپری suprecur که از روز سوم شروع آمپول گونال اف باید روزی چهار بار توی بینی اسپری میکردم.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

سلام خانما اینجا کیا جنین بلاست انتقال دادن ؟ من الان دو روز بعد انتقال هستم . شما از کی علعمتون شروع شد ؟ 

آنا جون من از روز انتقال همش عطسه میکنم بد نیست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم تعدادش زیاد بود؟ احتمالا نوع پروتکل بهت نساخته!!!!! سیکلت بلند بود یا کوتاه؟ فقط گونال داشت ...

تعدادش هم ۱۰ تا سمت راست و ۳ تا چپ

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
ببخشید ی سوال بلاس بودن جنین یعنی چی؟؟و از کجا متوجه بفهمیم‌جنینامون‌ بلاس هستن یا نه؟؟

خودشون تو مرکز بهتون میگن

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام خانما اینجا کیا جنین بلاست انتقال دادن ؟ من الان دو روز بعد انتقال هستم . شما از کی علعمتون شرو ...

عزیز من جنینم بلاست بود.

از الان دنبال علائم نباش استرس میگیری.

بدن هرکسی هم با هم فرق داره.

من از شب اول یه کم دل درد پریودی رو تا الان دارم.پاهامم از روزپنجم تا الان غش میرن گاهی.

اما من هنوز ازمایش و تست ندادم ببینم باردار هستم یا ن.

خدا بخواد2روز دیگه میرم از خون میدم.

دعا کنید باردار باشم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین