2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم انجیر چرا نخورم ؟ یعنی خوب نیست چطور بعضی از خانما میگن خوبه

اگه مطمئن هستین انجیر خشکی که میخرین تیزابی نیست و به صورت طبیعی خشک شده و با افتاب ريال اشکال نداره خوردنش
اما اگه مطمئن نیستین ، تیزاب اثر خوبی برای بدن شما و جنین نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جونی بعد از مدت ها باز ما هم تاپیکی شدیم:) واقعا کلا دمنوش نخورم؟ چه نوشیدنی گرمی میشه خور ...

هم تاپیکی رو خوب گفتی :))

ازیتا جون گل سرخ رو با شروع داروهای سیکل گفتم دیگه نخور
چیزی که توی سیکل هم بشه خورد و ضرر نداشته باشه بابونه اس
زنجبیل هم مقدار کمش ضرر نداره
اما خب به شدت خشکه ممکنه رو اندومتر تاثیر بد بذاره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انای عزیز من 17 روز پیش پانکچر شدم که انتقالم رفت برای دوماه دیگه.چون هایپر شدم در حال حاضر هیچگونه ...

نه عزیزم
تا یک ماه خم و راست شدن کار سنگین و ورزش ممنوعه
چون خطر تورشن تخمدان هنوز وجود داره

اگه مطمئن هستین انجیر خشکی که میخرین تیزابی نیست و به صورت طبیعی خشک شده و با افتاب ريال اشکال نداره ...

آهان اگه از این نظر گفتی بله باید دقت کرد من چون از جای مطمئن میگرفتم و از آشناهامون بهم میدن به این نکتش اشاره نکردم!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

مبارکت باشه کتایون جان
ولی یکی طلبت :)))))))))))))))

خدا رو شکر که با خبر خوب و عالی اومدی
ان شاء ا... مبارکتون باشه

بچه ها سلام ،ببخشید خیلی اعصابم خورد و ناراحتم، متاسفانه عروس یکی ازاقوام دورمون ،از اقوام مادرم در اثر آمبولی فوت کردن،این بنده خدا طبیعی باردار میشه دوقلو ،ولی نمیدونسته مشکل انعقاد خون داره، خب بنده خدا از کجا باید میدونسته، بعد از زایمان دوقلوهاش ،دو سه روز تو بیمارستان بستری میمونه ولی متاسفانه فوت میکنه.یعنی به خاطر یه مساله به این مسخرگی که نهایت با سلکسان قابل حل،جوونی و زیبایی خودش که رفت زیر خاک ،اون دو تا طفل معصوم هم که بی مادر شدن.شوهر بدبختش هم که تو اوج جوونی بیوه شد،خدایا برای هیچکس نیار.

بچه ها واقعا انعقاد خون خطرناک حتما بررسی کنین،با یه آزمایش ساده میشه فهمید و جلوی فاجعه رو گرفت، خیلییییی ناراحتم خیلییییی.

بعضی اوقات میگم ناباروری نعمتِ، لااقل همه چیز بررسی میشه.

بچه ها سلام ،ببخشید خیلی اعصابم خورد و ناراحتم، متاسفانه عروس یکی ازاقوام دورمون ،از اقوام مادرم در ...

متاسفم لیلا جون. بنده خدا حیف از جوونیش که به خاطر بی دقتی رفت زیر خاک. یکی از آشناهای ماهم دکتر بهش قرص جلوگیری مرتب میداده بی هیچ تذکری. اون بنده خداهم آمبولی ریه و فوت. جوون جوون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یه سوال هم دارم.من به خاطر حساس بودن معده قرص کلسیم نمیتونم بخورم،لبنیات هم هیچکدومش بهم نمیسازه،طبع ...

بهترین چیز برای جبران کمبود کلسیم ، انجیر خشک هست و پودر سنجد که از عطاری میشه خرید
فقط پودر سنجد رو با عسل بخورین یا تو دمنوش دارچین بریزین چون قابض هست

بهترین چیز برای جبران کمبود کلسیم ، انجیر خشک هست و پودر سنجد که از عطاری میشه خرید فقط پودر سنجد ر ...

مرسی لاله جان از توجهت. فقط قابض یعنی چی؟ زیاد شنیدم اما معنیش رو نمیدونم.طبعش سرده سنجد؟

از همون اول ازدواجتون بچه میخواستین؟

نه دو سه ساله بچه میخوایم، عقلم نرسید که اگه بچه هم نمیخوام حداقل برم پیگیری های لازم رو بکنم که مطمئن شم مشکلی نیست.

آره دقیقا این دوران اوجش بود من که دیگه واقعا ناچار و درمونده میشدم اما تحمل کردم...... آب هم زیاد ...

ممنون عزيزم منم ديشب ديكه قرص نخوردم ولي تا صبح بيدار بودم تحمل كردم واقعا دردش شديده جالبه من سه ماه اول سردرد نبود الان شروع شده

پس من تجربه زندگی از شما بیشتره😎😂😂😂😂 البته شما بزرگ مایی😙....من سال 83 ازدواج کردم 18 سالم بود ...

آره راست میگی تجربت بیشتره. من بزرگتون نیستم، مادربزرگتونم 😂😂😂