2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها من امروز لکه قهوه ای رنگ دارم روز سیزدهم یا چهاردهمم انتقالم   

تاریخ پریودیم ششم هست یعنی چهاروز دیگه

بنظرتون دارم پریود میشم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به منم همينو كفت من فعلا شياف ميزارم روزي دوتا و انكسوپارين رو طبق كفته دكتر قطع كردم اصلا رقيق ...

من انوكسپارين رو يك روز در ميون دارم و آسپرين هم شبي يه دونه ، ديگه واقعا فقط توكل به خدا .

بچه ها من امروز لکه قهوه ای رنگ دارم روز سیزدهم یا چهاردهمم انتقالم    تاریخ پریودیم ششم ...

عزيزم فكر كنم شما زود رفتي آزمايش دادي ، شايد هم ان شا الله لك لانه گزيني باشه ، فعلا استراحت كن و پروژسترونت رو استفاده كن ، توكل به خدا .

سلام خانما من روز ۵ شنبه انتقال داشتم کی میتونم حموم برم ؟ من اصلا علاعم ندارم حتی با این همه قرص و ...

عزيزم علايم از الان ؟ اصلا خودت رو نگران نكن يكي دو روزه ديگه برو حمام ولي سريع دوش بگير و خيلي هم آب رو داغ نكن .

عزيزم علايم از الان ؟ اصلا خودت رو نگران نكن يكي دو روزه ديگه برو حمام ولي سريع دوش بگير و خيلي هم آ ...

اخه با این همه پروژسترون که زدم یه ذره هم حساس نشدن . مامان سبحان من جنین بلاست انتقال دادم به نظرت اگه خدا بخاد مثبت باشه از کی باید شروع بشه علاعم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

همه میگن برا ما دعا کنید جواب میکرومون مثبت شه،من میگم دعا کنید این ماه شرایطم اوکی شه برم میکرو!!

همسرم سرش خیلی شلوغه،هرماه بهم قول میده میگه اینماه،باز یه کاری پیش میاد که نمیشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

یه سوال هم دارم.من به خاطر حساس بودن معده قرص کلسیم نمیتونم بخورم،لبنیات هم هیچکدومش بهم نمیسازه،طبعم هم سرده تخم شربتی نمیتونم بخورم،به نظرتون برا جبران کلسیم چیکار کنم؟احساس پوکی بهم دست داده

آنا جون خوبی عزیزم من قبل انتقال تو اتاق آماده بودیم واسه هممون آمپول زدن من متوجه نشدم آمپول چی بود بعضی ها میگفتن دیاسپامه درست گفتن ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
یه سوال هم دارم.من به خاطر حساس بودن معده قرص کلسیم نمیتونم بخورم،لبنیات هم هیچکدومش بهم نمیسازه،طبع ...

عشقم بادوم بخور، گردو بخور، روزی ۵،۶ تا بادوم ،وسطروز بخور عصری بخور ،عالیه ،

ایشالله زودتر بری توی سیکل.

عشقم بادوم بخور، گردو بخور، روزی ۵،۶ تا بادوم ،وسطروز بخور عصری بخور ،عالیه ، ایشالله زودتر بری توی ...

فدات لیلا جون.آره بادوم خداروشکر میتونم بخورم.مرسی از دعات عزیزم

لی لا کلی خندیدم  😂😂😂😂 من همش حس میکنم ۲۸ سالمه نمیدونم چرا ،شناسنامه متولد ۶۰ هستم ولی هی ...

لیلا جون پس بگو چرا هنوز وقت مامان شدنت نشده بود.....

به سن تکلیف نرسیدی خوبببببببب.......

کلی نی نی قد و نیم قد منتظرته......

لی لا جون تو هم دمت گرممممممممم......

نیم جین وروجک منتظرته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com