2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها منم الان تست دادم روز چهاردهمم حساب میشد منفی بود خیلی اعصابم خورد شده اشکام اصلا بند ن ...

عزیزم بی بی گذاشتی؟

من فکر کردم آز دادی......

تا آز ندی معلوم نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همه میگن برا ما دعا کنید جواب میکرومون مثبت شه،من میگم دعا کنید این ماه شرایطم اوکی شه برم میکرو!! ...

عزیزممممممم انشالله ک زودی میری برای سیکل میکرو و  تا عید مامان میشی فقط یادت نره عید سر سفره هفت سینت سوشک بزار 😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزممممممم انشالله ک زودی میری برای سیکل میکرو و  تا عید مامان میشی فقط یادت نره عید سر سفره ه ...

بهار جونی فدااات. اگه میکروم اوکی شه و جوابشم مثبت بشه، کل سفره ام رو سوشک میچینم.😂😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز من جنینم بلاست بود. از الان دنبال علائم نباش استرس میگیری. بدن هرکسی هم با هم فرق داره. من ا ...

ایشالا که بارداری عزیزم من حتی دل درد پریودی رو هم ندارم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم 64 😆البته اسفند....همش حس میکنم 19 سالمه😂😂😂😂نگو حالا چرا 19 اینو گفتم ک هم کوچکتر از شماها ...

به به پس تازه دیپلمت رو گرفتی مادر 😂😂😂

دوستای خوبم پس دل من کی اروم میگیره؟ صدای قلب بچم یا بچه هام میخوام ,برام دعا کنید , یه صلوات به دعا ...

عزیزم عروس و دوماد شدنشونم میبینی صدای قلب که چیزی نیست.......

ایشالله تولد نوه هاتم میبینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از همه دوستان که با دلداریهاشون به قلب خسته ام ، امیدو نشاط میدن .  می دونم همه، توی این ...

عزیزم خدارو شکر که نور امید داره جوونه میزنه ایشالله خدا با دستهای خانوم دکتر معجزش رو قسمتت خواهد کرد......

بهترینارو برات از خدا میخوام......

ایشالا که بارداری عزیزم من حتی دل درد پریودی رو هم ندارم

عزیز دلم دنبال علایم نباش واقعا قانونی نداره.......

این علایمی که دوستات تجربه میکنن مال داروهاست چه اونایی که + میشن چه اونایی که - میشن.......

اگه اینطور بود که کسی با تاخیر پریودش شک نمیکرد به بارداری از قبلش میفهمید بارداره.......

اولین علامت بارداری همون بالا رفتن هورمون تو خونه!!!!!!!

خدایی من هنوز دیپلم نگرفته بودم ک عقد شدم😎 ی وقتایی ب همسرم میگم منو از پشت میز و نیمکت مدرسه آوردی ...

چه باحال. پس واقعا از پشت میز و نیمکت رفتی خونه بخت.  😂😂😂