2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
https://www.aftabir.com/articles/view/health_therapy/medical_advise/c13_1379151560p1.php/تغییر-سبک-زن ...

آهان اینو دارم فکر کنم اما تشکیل نشدنش تو ذهنم مونده بود......

بازم لینکو نگه میدارم میبینی قبلی رو پیدا نمیکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

مبارک باشه عزیزم..ایشالله سالم و سلامت تو بغلت بگیریش..

میشه بگی کدوم مرکز رفتی و دکترت کی بود؟؟

سلام به همه 

یلدا مبارک ..امیدوارم به همه خوش گذشته باشه 

لاله ی سرخ 

دختر کجایی تو ؟!

خوشحالم خوبی ...دلم برات تنگ شده بود !

آنا جون خدارو شکر که بهتری ..مواظب خودت باش گلی ..

مامان سبحان منزل نو مبارک ...

به مامانای جدید هم تبریک میگم ...التماس دعا 

لاله جان ایشالله اینبار بهترین نتیجه رو میگیری و جشن مامان شدنت رو میگیریم.. من هم شنیده بودم و توی ...

اره عزیزم دقیقا
اصولا یا جنینی تشکیل نمیشه یا اگه بشه فقط تا دو سلولی یا 4 سلولی رشد میکنه و بعدا از رشد باز میمونه

تو یه مقاله ای هم خوندم مهمترین نشونه از سلامت تخمک ها اینه که 30 درصد تخمک ها حد اقل جنین بشن و رشد کنن
اگه کمتر از 30 درصد باشه یعنی مشکل از تخمک هست
حالا یا مشکل کروموزومی دارن یا شکست دی ان ای یا ژنتیکی یا نارس هستن و .....

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه دوستان من امروز خداروشکر انتقال جنین داشتم . مرسی از همه که واسم دعا کردید . آنا جون گلم ...

عزیزم انجیر نخوری بهتره
خاکشیر هم همین طور

ان شاء ا... مامان هستی به زودی عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام تیتر بتام 6بود با توجه با اینکه روز هفتم انتقالم نصف امپول اچ سی جی زدم امروز روز دوازدهم بود ا ...

اره عزیزم امید هست
شنبه تکرار کن گلم
ان شاء ا... بالا رفته

سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی
ان شاء ا... بارداری راحت و بدون دغدغه ای داشته باشی عزیزم  

سلام به همه  یلدا مبارک ..امیدوارم به همه خوش گذشته باشه  لاله ی سرخ  دختر کجای ...

سلام به روی ماهت عزیزم
شکر خدا خوبم
یه مقدار شلوغ پلوغ بودم
یه مقدار هم از فضای بارداری میخواستم فاصله داشته باشم
چون کار خاصی داشتم نمیکردم

در چه حالی شاینا جون؟
خیلی به فکرت بودم

سلام میشه بگین دکتر رزاقی چطوره واینکه شما نتیجه گرفتین پیشش؟؟

سلام عزیزم خیلی خیلی دکتر با دقت و مهربان و دلسوزیه .من هنوز جنین هامو انتقال ندادم .

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام به همه دوستان من امروز خداروشکر انتقال جنین داشتم . مرسی از همه که واسم دعا کردید . آنا جون گلم ...

عزیزم به سلامتی ایشالله جشن بتای تپلتو بگیریم....

ضخامتت خوب بوده نگران نباش......

مال منم ۹/۵ بود و تا ۱۴ هفته استرادیول داشتم......

نوع خوابیدنتم هر جور  راحتی بخواب من بیشتر به پهلو میخوابیدم به پشت خوابیدن واسم سخت بود، فقط یه بالش لای پات بذار به کمرت فشار نیاد......

نگران دستشویی رفتنتم نباش.....

عزیزم لوو که یبوست نمیاره.....

به هر حال برا یبوستت نشاسته کمتر بخور......

قیصی هم خوبه......

آب زیاد بخور......

یه بند هم نخواب هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.....

برا عفونتتم با دکتر مشورت کن و سر خود دارو نخور چون ممکنه ضرر داشته باشه....

فقط سعی کن تند تند لباس زیرتو عوض کنی و خودتو خشک نگه داری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
استارتر جان من سه ماه قبل پانکچر داشتم و این ماه انتقال دارم .میتونم عضو تاپیک شما باشم

عزیز دلم اینجا خونه خودته اجازه نمیخواددددددد.....

به جمعمون خوش اومدی........

ایشالله جشن مامانشدنت.......

دوست داشتی عضو کانالمونم میتونی بشی......

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

ببخشید رنج بارداریش هم زده اگه هفته سوم باشید 5.8به بالا مثبت اگر هفته چهارم باشید از9.6مثبت 

عزیزم شما هفته ۴ هستین........

به نظرم ناامید نشو توکل کن به خدا......

شاید هنوز هورمون وارد خونت نشده......