2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

دوستای عزیزم. شب یلداتون مبارک. ان شالله سال دیگه با نینی تون جشن بگیرین❤❤🌹🌹🌹

از کتایون مامان خبری نشده؟؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تیتر بتام 6بود با توجه با اینکه روز هفتم انتقالم نصف امپول اچ سی جی زدم امروز روز دوازدهم بود امیدی هست؟

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

ببخشید رنج بارداریش هم زده اگه هفته سوم باشید 5.8به بالا مثبت

اگر هفته چهارم باشید از9.6مثبت 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
یه برادرم که تقریبا از هممون کوچیکتره، حکم پدر داره برامون. مراقب دوتا خواهرام هست و همه کار براشون ...

خدا حفظش کنه براتون. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها تو کانال مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم یه کلیپ برای درمان آزو اسپرمی گذاشته الان،من نمیدونستم چطوری باید عکس بگیرم از صفحه که اینجا بذارم،ولی وارد کانالش بشین آخرین پیامه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببخشید رنج بارداریش هم زده اگه هفته سوم باشید 5.8به بالا مثبت اگر هفته چهارم باشید از9.6مثبت 

هیچ کس نمیدونه  هرکس میدونه بیاد بهم بگه ممنون میشم

ممنون ثمین جان امیدوارم شما هم پیشش نتیجه بگیری منم به زودی نوبت میگیرم پیشش توکل به خدا ان شاء ا... ...

ممنونم عزیزم انشالله توکل برخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دریا دل دیگه پوست کلفت شدم ناراحتم اما نه مثل سزی های قبل  حتما خدا دوست نداره من باردار بشم&n ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم صبور باش انشالله خدا بزودی دامنتو سبز میکنه خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تمام جنینام گرید a,بودن

نمیگن مشکل کجاست؟اصلا ناامید نشو عزیزم خدا بزرگه

دوستان گل امشب کجایید مهمونی میرید یا مهمون دارید؟ ما میریم خونه مادر شوهر عزیز میدونم سبزی پلو با م ...

الهی آمین.ان شالله تا سال دیگه تموم منتظرای تاپیک نینی دار شدن باشن 

ببخشید رنج بارداریش هم زده اگه هفته سوم باشید 5.8به بالا مثبت اگر هفته چهارم باشید از9.6مثبت  

2روز دیگه تکرار کن عزیزم آزمایشت رو.برا من وقتی انتقالم منفی میشد کلا 0بود ان شالله که مثبت بشه و دل هممون شاد شه 

خب عزیزم شما رنج مثبت هستی . دو روز دیگه تکرار کن ایشالا بالا میره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉