2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
من پنج شنبه آزمایش دارم منم بیبی چک نزدم و میترسم از جوابش محتاج دعای دوستانم هستم  الهی همه ...

سلام شما علایمی هم دارید 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیزم خدا نکشدتتتتتتتتتتت....... لوله........ لولووووووووو...... فدات بشم اشتباهمو به حال زارم بب ...

آخیششششش یکی از بهترین پیامهااا نصیبم شد...نشوندن گل لبخند بر لبان آنای مهربون😍😍 با یه لولووووی ساده نه البته شاخ داره واه واه..از ایناستااااا 😈😈😈..خداااا نکنه عزیز دلم شما کم نظیری واقعااا در این روزگار😍😍.پس میگید حالا برم تو کار وایرلس و اینا...والا من یه نقطه تو ازمایش و ریپورت پیدا کنم میرم تا ته قضیه..نکنه روش جدیدیه حالا برم سرچ کنم😆😆😆😆..دیگه یه خودکار بخوام بخرم به همسرم میگم اول بذا سرچ کنم.. فک کنم دیگه خل و چل شدم رفت..این از داستان من...دوستان به فکر خودتون باشیداااا.. از من گفتن بود..

والاااا رفتم واسه خودم یه چند تا کرم خریدم گفتم یه کم به خودم برسم این چند سال رونفهمیدم چه جوری گذشت..فقط خواهش میکنم از خودتون غافل نشید مخصوصااا تو سن و سال ما که یهو میبینیم که دوران خوش جوانی گذشت ایشالا بچه هم میاد اما خدای نکرده دیگه فرش و با نشاط نیستیم...

با تقدیم بهترین آرزوهااا به تک تک عزیزانم🌸🌹🌷

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم یهویی نباید قطع کنی بعد بارداریم وقتی بخوایی قطعش کنی یواش یواش با کم کردن قطعش میکنی..... ...

وااای این دیگه چی بود اخه دارو قحط بود که اینو بهم دادن . کم کم قط کردنشم اخرش همون خونریزیه این دیگه چی بود اخه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام بچه ها خوبین؟ من دیروز سومم بود و دو تا جنین انتقال دادم نمیدونم گریدشون چند بود ولی یکیشون هشت سلولی بود و اون یکی هم اول شش سلولی بود ولی قبل از انتقال هفت سلولی شد. من شوهرم مشکل تحرک کم اسپرم داره و بهمین دلیل بقیه تخمکها بارور نشدن، در بهترین حالت فقط یکی رو فریز می کنن. 

به نظرتون شرایط من چطوره کلا؟؟

شمام امروز روز سيزدهمي؟ چيكارا كردي تو أين مدت؟

سلام عزیزم بله

کار خاصی نکردم استراحت میکنم و گاهی هم در. منزل قدم میزنم

اصلا بیرون. نرفتم چون. منزلمون پله داره

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستای گلم ببخشید نمیخاستم ناراحتتون بکنم ولی باید باکسی حرف میزدم تو دنیا واقعی که نمیشه دردت را به ...

وای عزیزم این چه فکریه میکنی چرا خودتو مقصر میدونی .از رحمت خدا ناامید نشو حتما حتما خدا ی راهی براتون باز میکنه.اینقدر زود خودتو نباز صبور باش باور کن منم خیلی سختی کشیدم ولی هنوزم به رحمت خدا ایمان دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان یه باره بگو ساکن بهشتی. خوش به حالت، به جای ما هم نفس بکش.

ی جورایی اره.در خدمتم لی لا جون هروقت اینورا اومدی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
أنا جون گفت نزارم ، باورت ميشه دلم ميخواست روز اول بود بخدا خيلي إز گذشت روزها ميترسم، امروز دختر عم ...

انشالله خودت مامان شدی و نینیتو صحیح و سالم به دنیا میاری و بغل میگیری برا ماهم عکسشو میذاری کلی ذوق میکنیم برات

سمین جون منم مث شما کمخونی دارم  تالاسمی مینور دارم بنظرتون تو عدم موفقیت میکرو تاثیری داره ؟

از دکترم پرسیدم گفت هیچ تاثیری نداره چون قرصای مکمل اهن میخورم

سلام  من امروز دهم انتقال جنین هستم خیلی استرس گرفتت ا م  برام  دعا کنید  ...

انشالله مامانی استرس نداشته باش هر چی خواست خدا باشه همون میشه واییییی چند روز نوبت خودمه

ی جورایی اره.در خدمتم لی لا جون هروقت اینورا اومدی 

فداااات عزیزم.کلا یه بار رفتم تالش. آدم دلش نمیاد حتی پلک بزنه از بس طبیعتش بی نظیره. دیگه شمام که اونجایی جاذبه اش صد برابر شده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همگی خانمای گل ممنون میشم منو راهنمایی کنید اول یه شرح حالی از خودم میزارم 8 ساله ازدواج ک ...

برو ازمایش های تکمیلی رو انجام بده بعد برو انتقال جنین.مشکل منم همین بود چون بررسی نشد باعث شد 12بار انتقال جنین منفی رو تجربه کنم حتما ازمایش ایمنی و انعقادی بده

سلام روزتون به خیر خیلی خوبه که اینجا هنوزم مثل قبل فعاله ادم هر روز هم بیاد کلی پست نخونده داره ...

عزیزم دکتر ظهیری واقعا دکتر با حوصله ای هستش هر جلسه قبل از ویزیت و اومدن دکتر باید یکبار توسط ماماهاش شرح حال ازت میگیرن و یادداشت میکنن تا وقتی دکتر اومد اگر خودتم چیزی از قلم انداخته باشی ماما به دکتر صحبتتو ارجاع میده اصلا جایه نگرانی نیست خیلی هم دلسوزه .مثلا من خودم بهش گفتم امپول اچ ام جی بهم نمیسازه ممکنه بهم سینال اف بدی گفت اره حتما و همون سینال رو برام تجویز کرد .بعدم بار اول فقط هزینه ی ویزیت ازت میگیره دفعات بعدی فقط هزینه ی سونو میگیره همین .اگر مشکل مالی هم داشته باشی و بهش بگی خیلی باهات راه میاد من چندین بار دیدم که برا بعضی مریضا که مشخصه وضعیت مالی درستی ندارن خیلی هزینه هارو حذف میکنه.همونطور که گفتم جنین شناس الزهرا رو خودش بهم پیشنهاد داد گفت ایران کلینیک یک کلینیک خصوصیه و من بزرگترین سهام دارشم ولی جنین شناسی که توی بیمارستان الزهرا هست رو بیشتر قبول دارم.بازم اگر سوالی بود در خدمتم.موفق باشی

سلام عزیزم نه علائمی ندارم فقط یک هفته ست سردرد. دارم و. سه روز. هم هست کمردرد بدی دارم 

عزیزم انشالله ک مامان شدی و بزودی میای خبر خوش بهمون میدی...کتایون هم همینطور مامان محمد خانمایی ک انتقال دادن انشالله ک مامان شدین و بزودی خدا دلتون شاد میکنه ما هم از شادی شما کیف میکنیم😚