2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
دوستان گلم،لطفا اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید،دوستانی که مشکل ایمنی انعقادی داشتن شما هم دستها و پاهات ...

عزیزم من داشتم اما به خاطر مشکل انعقادیم باید باشه چون من هم مشکل ایمنی داشتم هم انعقادی.......

ببین اگه با خوردن زیاد آب مشکلت کمتر بشه نشون میده که به مشکل انعقادی مربوطه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوباره بله مامان سبحان یکی از خوبی های دنیای مجازی دقیقا همینه برای کسانی دعا میکنی که اصلا نم ...

عزیزم فدات بشم چشم خاله جونش ماچش میکنم......

عزیزم والا سی دی ۵۶ مهمه اما مهمتر از اون سی دی ۵۶+۱۶ هست اونم انجام دادی؟

اینکه با پرد نرماله پس حتما باید تو سیکلتم داشته باشی.......

فکر کنم برا شروع مجدد باید تستت رو تکرار کنی اما اینکه باید قطعش کنی بعد یه مدت تست بدی یا بدون قطعش نمیدونم......

به نظرم بد نیست با یه ایمونولوژ خوب که تو زمینه ناباروری کار کرده مشورت کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون شما بچه ی اردبیلی؟

نه عزیزم تبریزززز......

احتمالا لاله جون دیار ترکا رفته واسه این یادی از من کرده.......

چرا دارم اول گفت قط کن بعد گفت میترسم به خونریزی بیوفتی . روزی یکی بخور . قبلش اون سه روز واسه بالا ...

آره عزیزم یهویی نباید قطع کنی بعد بارداریم وقتی بخوایی قطعش کنی یواش یواش با کم کردن قطعش میکنی.......

آنای عزیز.اصلا نگران نباش.ان شاا...هرچه زودتر حالت خوب میشه و سرحال میشی.گه گاهی آدم اینجوری میشه مخ ...

فدات عزیزم.......

منم با عوض کردن دکتر موافق نیستم مگه اینکه دیگه خیلی بیراهه بره......

دکترایی که تو یه رنجن نیازی نیست هی عوض کنی همه یه کارو انجام میدن......

اما ارتباط برقرار کردن با دکتر مهمه اینکه بتونی بهش اعتماد کنی نعمته......

اما نهایتش باید به دکتر اصل کاری سپرد.....

سلام .من دیروز رفتم کارت جنین هام بگیرم قبلا گفته بودم فقط 3تا تخمک داشتم اولش پذیرش گفت اماده نیست بعدش که گفتم من پنجشنبهخ پانکچر کردم زنگ زد ازمایشگاه گفت بهشون بگو بیان بالا یهویی کل وجودم شد استرس رفتیم طبقه بالا مسئول ازمایشگاه اومد گفت از 3تا تخمک 2تاش جنین ولی فقط تا 4سلول رشد کردن بعدش متوقف شدن گفت دکترم گفته برم مطب پیشش دیگه دنیا رو سرم خراب شد اصلا دلم نمیخاست تو اون لحظه نفس بکشم شوهرم حالش خیلی بدتر ازمن بود بخاطر اون سعی میکرد قوی باشم گریه نکنم بعدش شوهرم گفت ما که تو مرکز میلاد یه جنین داریم میریم اونو انتقال میدیم بعدش رفتیم اونجا بپرسیم گرید جنین فریز شده مون چند بعد از کلی التماس(کارت جنین وکارت عضویت مرکز دستمون نبود)بهمون گفتن این جنین هم 4سلولی است بعدظهر رفتم پیش دکتر اب پاکی را ریخت رو دستم گفت تو یه مشکل ژنی داری که باعث میشه فولیکولهات پوچ بشه وتخمک نداشته باشی ودرمان دارویی نداره وهمچنین یه مشکل ژنتیکی با همسرت که جنین هات بیشتر از 4 روز رشد نمیکنه .اوایل که میرفتم دکتر ناباروری میگفتن همه چیتون خوبه بیا ای یو ای کن حتما میگیره بعدش گفتن حالا بیا ای وی اف کن حالا هم میگن مشک ژنتیکی داری نمیدونم چرا هرچی تو این مسیر میرم مشکلاتم سختر وبدتر میشه انگار تو یه باتلاقم هرچی دست وپا میزنم بیشتر فرو میرم 

سلام.من 5شنبه تخمک کشی کردم ودر کمال ناباروری فقط 3تا تخمک داشتم دکترم خیلی تعجب کرد میگفت تو خیلی ز ...

اخ عزیزم درکت میکنم منم فقط چهار تا تخمک داشتم وقتی پرستار اومد گفت دنیا روی سرم خراب شد 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
سلام .من دیروز رفتم کارت جنین هام بگیرم قبلا گفته بودم فقط 3تا تخمک داشتم اولش پذیرش گفت اماده نیست ...

عزیزم.خدا بزرگه.هیچ وقت کسی نمیتونهخودش رو جای کس دیگه ای بذاره.خیلی ناراحت شدم. امیدت به خدا باشه.خدا خیلی بزرگ تر از اونیه که ما فکر میکنیم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام عزیز من مرکز رویان اصفهان انتقال داشتم. دکترم اولیا پناه بود اما انتقالم و دکتر کلانتری انجام ...

عزیزم بین دکترای مرکز کدومشون بهترن به نطرت ؟ همه انتقال ها را دکتر کلانتر و احمدی انجام میدن ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم بین دکترای مرکز کدومشون بهترن به نطرت ؟ همه انتقال ها را دکتر کلانتر و احمدی انجام میدن ؟  ...

سلام عزیزم.احمدی و کلانتر بهتر همشونن.

اما نوبت 3.4ماه میدن.

بقیه دکتراشم خوبن چون همه کاراشون زیر نظر احمدی و کلانتر انجام میدم.

اره عزیز همه ی عمل هارو کلانتر احمدی انجام میدن.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
نه عزیزم تبریزززز...... احتمالا لاله جون دیار ترکا رفته واسه این یادی از من کرده.......

احتمالا عزیزم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام .من دیروز رفتم کارت جنین هام بگیرم قبلا گفته بودم فقط 3تا تخمک داشتم اولش پذیرش گفت اماده نیست ...

خواهری خدا بزرگه ناامید نباش حتما خدا ی راهی جلو پاتون میذاره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام وأي كه چقدر اينجا خوبه ، چقدر دوست پيدا كردم، خدا رو شكر ، انا جون مرسي اينجارو درست كردي

سلام خواهری روز سیزده شدی هنوز نمیخوای بیبی بزنی؟

وای عزیزم متاسفم واقعا منم به خدا یک هفته بعد پانکچر کشوندن اینور و اونور تا بلاخره یه جنین بهم دادن اخه چه مشکلی میتونه باشه 😔😔😔😔منم به اصرار خودم میکرو کردم میگفتن نیاز نیست بعد گلی فولیکول داشتم چهار تاش تخمک شد و سه تا جنین  بعدم گفتن جنین ها رشدشون بده و بعدم گفتن یکی شد وای خدااا اصلا دیگه مطب دکتر نرفتم بپرسم چرا تا اونم این چرت و پرتا را بگه حالا موندم دوباره از کجا شروع کنم 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘