2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام دوستای خوبم،امیدوارم حال همگیتون خوب باشه بازم من اومدم با سوالام😏، تو بارداری واکسن دیفتری و ...

عزیزم اگه ده سال از واکسن قبلی که زدی گذشته باشه، باید حتما بزنیش. زنداداشم وقتی باردار بود زده بود. کاملا سیف هست. چون واکسن حاوی ویروس مرده هست. دکتر زنداداشم که تاکید کرده بود حتما بزنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي عزيزم بي بي چك زودتر نشون ميده يا آزمايش؟

من پنج شنبه آزمایش دارم

منم بیبی چک نزدم و میترسم از جوابش

محتاج دعای دوستانم هستم 

الهی همه منتظرا به مراد. دلشون. برسن

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام لیلا جانم حال احوالت خوبه عزیزم  نه عزیزم همسرم نداره اصلا اوکیه ، خودم ماشالله کلکسی ...

به سلامتی عزیزم، دیگه چیزی به مامان شدنت نمونده ، به امید خدا که با دل خوش باردار میشی. 

سلام عزیزم . حالتو خیلی خوب درک میکنم. منم اولین ضربه رو وقتی خوردم که تو سیکل میکروی قبلیم ،روز 8 و ...

آزیتا جون منظورت از آزمایش  دی ان ای همون کاریوتایپ هست؟ میشه بگین هزینه اش چقدره؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آزیتا جون منظورت از آزمایش  دی ان ای همون کاریوتایپ هست؟ میشه بگین هزینه اش چقدره؟

ازمایش دی ان ای روی نمونه ی اسپرم انجام میشه ولی کاریوتایپ ازمایش خون هست باهم فرق دارن.ما ابن سینا ۱۳۵۰۰۰ و رویان حدود۱۰۰۰۰۰تومن دادیم

سلام به همگی خانمای گل ممنون میشم منو راهنمایی کنید اول یه شرح حالی از خودم میزارم 8 ساله ازدواج ک ...

سلام الهام جان، اگر میتونی قبل از انتقالت یه سری از فاکتورای مهم انعقادی و ایمنی رو انجام بده، نمیخواد همه رو انجام بدی ولی مهما رو بررسی کن، بعد یه آزمایش تیرویید هم بده و همینطور قند خون ضرر نداره، 

درضمن خوش اومدی و ایشالله به زودی نتیجه میگیری عزیزم.

سلام الهام جان، اگر میتونی قبل از انتقالت یه سری از فاکتورای مهم انعقادی و ایمنی رو انجام بده، نمیخو ...

لیلا جون باید به بیمارستان بگم میخوام آزمایشای ایمنی و انعقادی رو انجام بدم. خودشون برام مینویسن؟

ممنون از راهنماییت

اهان یه چیز دیگه من مرتب تبخال میزنم حتی نیم درجه تب کنم سریع تبخال میزنم یعنی این به مشکل ایمنی ربط داره؟

ممنونم. انشالله همه منتظرا خیلی زود مامان بشن

انشاءالله مامانی اینبار و دامنت سبزه. استرس نداشته باش. ذکر بگو آروم شی

بسیار ممنون

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
من پنج شنبه آزمایش دارم منم بیبی چک نزدم و میترسم از جوابش محتاج دعای دوستانم هستم  الهی همه ...

شمام امروز روز سيزدهمي؟ چيكارا كردي تو أين مدت؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

سلام
روزتون به خیر

خیلی خوبه که اینجا هنوزم مثل قبل فعاله
ادم هر روز هم بیاد کلی پست نخونده داره

ثمین جان خیلی خیالم رو اروم کردی
راستش میترسیدم
بیشتر از بابت همین جنین شناس
دلم یه کم قرص و محکم شد
خانم دکتر خودش چه جوریه؟
دکتر مهر افزا مثل خیلی از دکترای دیگه نبود ، برای همین دوستش داشتم
حتی اجازه میداد نظرم رو بگم ، در مورد داروهام شرایط سیکلم و ....
هر اطلاعاتی میخواستم بهم میداد
مثل دکترای دیگه نبود که بگه خودم میدونم چی کار دارم میکنم و به بیمار توضیح نده
دکتر ظهیری از این بابت چطوره؟
میذاره رفتم پیشش تمام صحبتام رو بکنم یا نه؟
تند تند ادمو میفرسته بیرون؟
و اینکه ایا خودش وقت میذاره یا ماما داره؟
و اینکه نوبت گرفتنش چه طوره؟یعنی چند ماهه نوبت میده؟

ماهکان (مَهکان ) جون خوشبختم از آشناییت
اره عزیزم من لنگرودی ام
تو دکترای رشت مهر افزا و ظهیری عالی ان
البته خب خانم مهر افزا قدیمی تر و با تجربه تره
منم دستش دارم خیلی
اما چون شوهرم عمل قلب داره نمیتونیم تو یه برحه ی نزدیک دو تا خرج سنگین کنیم
مجبور شدم برم پیش دکتر
اما تعریفش رو شنیدم امیدوارم دستش برام سبک باشه

انا جون اره پرد رو که دو ماه قبل از شروع سیکل خودم شروع میکنم
چون من کلا به داروهای گونال هم حساسم دیگه
نمیدونم یادتون هست یا نه ، سر میکرو هم به داروها حساسیت دادم
چند سال قبل از میکرو هم به داروهای گونال حساسیت وحشتناک داده بودم تا جایی که کلا هیچ چیزی جز امپول دگزا کهیر هامو خوب نمیکرد
اخرش هم دکتر ایمونولوژیم بهم سیکلوسپورین داد ، دارویی که به بیمارای پیوندی میدن!!
یه سال هم سر همین دارو ممنوع الاقدام بودم :))
راستش یه چیزی فکرمو مشغول کرده و حتما به دکتر خواهم گفت
اونم اینه که من دقیقا از روز 4 انتقال همون علائم حساسیت به گونال رو داشتم تا روز 7
خیلی تو این دو سال فکرم مشغول اینه
میگم داشته یه اتفاقاتی میوفتاده اما بدنم نذاشته

عه انا جون تبریز بود شهرت شرمنده فکر کردم اردبیل بودی

پریسای عزیز خیلی متاسفم عزیزم
امیدوارم راه حلی باشه
یه چیزایی میدونم راجع به اینکه بعضی ها نوعی از مشکلات ایمنی دارن که  داخل خود مایع فولیکولی موادی ترشح میشه که مانع از رشد تخمک میشه
فکر کنم باید با یه پزشک متخصص خوب تو زمینه ژنتیک مشورت کنین
پروفسور داریوش  فرهودی  تو تهران قدیمی ترین پزشک تو این زمنیه اس

کتایون جان ان شاء ا... 5 شنبه با جواب آز مثبت میای
منم موافقم که بی بی نذاری

لیلا جان عزیزم نمیدونستم دوباره میکرو کردی عزیزم
خیلی ناراحت شدم
امیدوارم این سری دیگه تلاش اخر باشه و مامان خوشکله خودمون باشی

پروانه جان چرا با این شرایط همسرت میکرو کردن براتون ؟
اول باید شرایط همسرت مناسب بشه بعد شروع کنن سیکل رو عزیزم

افسون جان برات ارزوی موفقیت میکنم عزیزم
یادمه دکترت رو عوض کرده بودی
ان شاء ا... با این دکتر نتیجه عالی میگیری 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
همسر من هم همیشه به من میگه من شرمنده ی شما هستم به خاطر  مشکلی که من دارم داری این همه درد میک ...

لیلا جان  وآنا جان وبقیه دوستان همیشه پست های ک میزارید امیدوار کننده هست دل ادم رو آروم میکنه   خیلی تو روحیه ادم این حرفها تاثیر خوب مثبت داره

ان شاءالله همیشه شاد باشید خدا آرزوهاتون برآورده کنه

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
انشالله ک دیگه انتظارت ب پایان رسیده باشه    

خدا کن دریا دل ممنون 

میای میایییییییییییی  و ما رو هم تو خوشحالیت سهیم می کنی ان شاللههههههه

ممنون افسون جون