2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
فداااات عزیزم.کلا یه بار رفتم تالش. آدم دلش نمیاد حتی پلک بزنه از بس طبیعتش بی نظیره. دیگه شمام که ا ...

مرسی عزیزم از لطفت بلاخره من بی تعارف گفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روزتون به خیر خیلی خوبه که اینجا هنوزم مثل قبل فعاله ادم هر روز هم بیاد کلی پست نخونده داره ...

توكل بخدا عزيزم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
لیلا جون باید به بیمارستان بگم میخوام آزمایشای ایمنی و انعقادی رو انجام بدم. خودشون برام مینویسن؟ م ...

الهام جان، تا جایی که من میدونم دکترا یکم سخت میگیرن برای نوشتن این آزمایشها چون معمولا میگن باید چند تا سقط داشته باشی و سابقه چند تا منفی ولی خب نباید کوتاه بیای، یکم باید خودت اصرار کنی و فیلم بازی کنی تا برات بنویسن و اغراق حتما ، یعنی لازمه انجام بعضی آزمایشها و متقاعد کردن دکترا همین اغراق کردنه.... تا جاییکه میدونم متخصص باید برات بنویسه، متخصص زنان ولی فکرکنم دکتر عمومی هم بتونه بنویسه منتهی اونوقت بدون بیمه میشه...

فاکتورای انعقاد خون رو حتما انجام بده اسمش,protein s, protein c, mthfr , pai 1,ptt,pt ،factor v leiden ,factor II mutation, antitrombin III اینا مهما هستن ، 

برای ایمنیا هم ana, anti dna ,anti fosfolipidi, anticardiolipin 

من اینارو انجام دادم، لیستی که آنا جون داده کامل تر هستش ولی برای من فقط همینارو نوشتن گفتن بقیه رو نمیخواد انجام بدی ، البته من ایران نیستم و کلا سر دکترمو گول مالیدم به عبارتی تا اینارو برام نوشت 😂😂

از دوستان خواهش میکنم الهام جون رو راهنمایی کنین چه کسی میتونه این نسخه رو براش بنویسه و لطفا بگین کدوم آزمایشگاه میتونه انجام بده، ممنونم.

در مورد تبخال هم فقط میدونم یه ویروسی که وارد بدن میشه و مسری نیست ولی خب هر از گاهی شرایط مساعد پیدا کنه میزنه بیرون، من برعکس شما خیلی آفت میزنم و این واقعا آزاردهنده است طوری که بعضی اوقات گریه میکنم از درد و عذابش، ولی قضیه آفت هم مثل تبخال، حالا چه ارتباطی با موضوع ایمنی داره نمیدونم. اینایی که برات نوشتم تا حد زیادی مشکلات رو رو میکنه اگر خدای نکرده موردی وجود داشته باشه.

مثلا من کلی از خودم داستان درآوردم که سابقه روماتیسم تو خونواده داریم، سابقه لخته خون ، خدایا ببخش ولی چاره نبود وگرنه امکان نداشت برام انجام بدن با اینکه دو تا سقط داشتم و سومین میکرو رو قرار انجام بدم.

و اینکه واسه قبل انتقال بنظرتون شیره خرما خوبه بخوریم ؟من امروز روغن سیاه دونه گرفتم که روی شکمم بمالم اینم خوبه بنظرتون؟

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
سلام بچه ها خوبین؟ من دیروز سومم بود و دو تا جنین انتقال دادم نمیدونم گریدشون چند بود ولی یکیشون هشت ...

مینا جان هیچکس نمیتونه دقیق جواب سوالت رو بده، همین که الهی شکر جنین برات انتقال دادن این یعنی شما شانس داری مادر بشی، امیدت به خدا باشه و امیدوارم خبر بتای مثبتت رو بهمون بدی در چند روز آینده، یه مسایلی هست هنوز خود متخصصین هم نتونستن براش جوابی پیدا کنن، امید و توکلت به خداوند باشه ایشالله که مثبتی.

عزیزم انشالله ک مامان شدی و بزودی میای خبر خوش بهمون میدی...کتایون هم همینطور مامان محمد خانمایی ک ا ...

جان دلم ممنون عزیزم الهی آمین 

الهی دل هممون. شادبشه امیدوارم قسمت همه باشه❤️❤️🙏🙏🙏😘😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستان یک سوال داشتم اگه کسی تا حالا حامله شده باشه بازم لازمه که آزمایشهای انعقادی‌وایمنی رو ب ...

عزیزم مشکل انعقاد خون ممکن در هر شخصی وجود داشته باشه، حتی کسانی که به صورت طبیعی باردار میشن، بنا به شدت ممکن باعث سقط بشه یا نه بارداری ختم به خیر بشه، این آزمایشها جزی از آزمایشهای سقط مکرر هم هستند، امیدوارم که تونسته باشم جواب سوالتو بدم.

شما بارداری داشتی قبلا؟ فرزندی داری؟

لاله سرخ عزیزم، از اینکه اومدی دوباره خیلی خوشحالم، ایشالله خدا هر چه زودتر تمامی مشکلات جلوی پات رو برداره، ایشالله همسرت هم به خوبی این مرحله رو پشت سر میذارن و میری برای مامان شدن، یه نکته در مورد گونال بگم، منم گونال خیلی اذیتم کرد البته نه به اندازه تو، اگر تونستی بگو داروتو عوض کنن...