2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
انا جان من اصلا در حالت عادی تخمک گذاری ندارم فقط گفت 14 پریود بیا سونو.این سیکل نچرال یا لانگ چیه!! ...

پس سیکل نچرال منتفیه چون باید شرایطت کامل طبیعی باشه و بدون کوچکترین مشکل.......

یعنی الان ال دی داری و گفته روز ۱۴ بری؟

عزیزم یه توضیح کلی تو پست بعد گذاشتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:

تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:

از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:

یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:

سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:

این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کاتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من برای بار سوم پانکچر شدم فقط ۵تا تخمک داشتم همسرم هم بیوپسی شد ولی متاسفانه امروز رفتم دکتر گفت جنینی برات تشکیل نشده دنیا رو سرم خراب شد اصلا حالم خوب نیست       گفت برید واحد اهدا جنین مشاوره بشید ولی قبول نکردیم.حالا تا اخر عمرم باید در حسرت بچه بمونم.قبلا دکتر جنتی هم بهمون گفت برید سراغ اهدایی ولی گفتم بزار   امتحان کنم شاید خدا خواست و نتیجه گرفتیم ولی باز هم نشد.  

مرسی از راهنماییت آنا جون. متاسفانه دکترای ارولوژی که رفتیم همه گفتن لازم نیست و ما رو برای آی وی اف ...

عزیزم والا در مورد چیزایی که گفتی اطلاعاتم در حد صفره اما منم خیلی دوست داشتم یه بررسی هورمونی درست درمون از همسرم انجام بشه......

عزیزم به نظرم بد نیست پیگیری کنی فکر کنم دکتر داخلی که مینویسه میشه ازش راهنمایی گرفت که نتایج رو به چه تخصصی بهتره نشون بدیم......

بعید نیست دکتر غدد مناسب این کار باشه......

راستی در مورد امیرجنتی اون زمان که میتونستی راحت حتی برا همون روز یا بعدش وقت بگیری مگه اینکه جدیدا سیستمش فرق کرده باشه بله زنگ بزنین جواب میدن......

شماره شو اگه نداری صفحه ۵ همین تاپیک هست......

نه عزیز دلم اصلا هیچ قرصی نداده فقط گفت 14 پری بیا

پس عزیزم احتمالا میخواد ببین اوضاعت چطوره و اصلا تخمکگذاری نداری......

فکر نکنم بخواد این ماه انتقال بده......

چون اگه سیکل انتقالت بود تا الان باید یه سری دارو میگرفتی.......

پس عزیزم احتمالا میخواد ببین اوضاعت چطوره و اصلا تخمکگذاری نداری...... فکر نکنم بخواد این ماه انتقا ...

وای چقدر بد منو باش فکر کردم انتقالم بزودیه! پس حالا حالاها باید منتظر بمونم

سلام.من برای بار سوم پانکچر شدم فقط ۵تا تخمک داشتم همسرم هم بیوپسی شد ولی متاسفانه امروز رفتم دکتر گ ...

پروانه جون عزیزم خیلی واست ناراحت شدم.......

ببین کاش در مورد همسرت بیشتر بررسی کنین......

کاریوتایپ داده؟

مورفوش چنده؟

کلا شرایطش چطوره؟

میدونم به هر حال شرایطش خوب نیست که نیاز به بیوپسی دارین اما خوب کاش اول از بابت اسپرم خیالتون راحت بشه بعد ببینین چی به چیه و میشه امیدی داشت یا نه.......

وگرنه ریسکه هی بخوایی پانکچر کنی و جنین تشکیل نشه......

عزیزم ولی ناامید نباش.......

ایشالله لطف خدا شامل حالتون میشه و امیدتونو بهتون برمیگردونه......

سلام.من برای بار سوم پانکچر شدم فقط ۵تا تخمک داشتم همسرم هم بیوپسی شد ولی متاسفانه امروز رفتم دکتر گ ...

پروانه جان انشاله خدا معجزشو نشونتون میده امیدت بخدا باشه

وای چقدر بد منو باش فکر کردم انتقالم بزودیه! پس حالا حالاها باید منتظر بمونم

عزیزم طبق تجربه من به نظر نمیاد این سیکل انتقال داشته باشی مگر اینکه سیکل متفاوتی برات تعریف کرده باشه.....

ببخش شاید صبح این سوالو پرسیدم......

عزیزم اگه هایپر شدی احتمالا میخواد ببینه اوضاع تخمدانات در چه حالن و نرمال شدن یا نه.....

چون ممکنه اثرات داروها هنوز مونده باشه و تخمکگذاری داشته بای پس عزیزم طبیعی اقدام کردن یادت نره ها.......

شایدم نیازی به انتقال پیدا نکنی.....