2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
انا جون ما کاریوتایپ ازمایش ایمنی انعقادی هیسترو ازمایش dfi همرو انجام دادیم.متاسفانه dfiنشون داد اس ...

متوجه شدم.......

ببین یکی از دوستان یه چیزی گذاشته بود ببینم میتونم پیدا کنم........

تغییر فاحشی تو این قضیه تجربه کرده بودن......

بعد همین پست میذارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربیات درمانی همسر یانیک:

مثلا مرغ اصلا نمیخورد روزانه ۱ لیوان آب انار روزانه هر وعده صبح و ظهر و شب بادام انجیر 

گوشت کم چرب گوسفندی گوشت گوساله ممنوع رب گوجه و مواد سوپر مارکتی ممنوع فقط نون سنگک و فس فود ممنوع حبوبات خیلی کم روزانه زنجفیل 

دارچین گفت خیلی کم 

مواد قندی و شیرینی خیلی کم

برنج فقط ایرانی

قهوه و نوشابه ..... ممنوع 

و بیرونم که میرفت ماسک میزد 

آنتی اکسیدانم استفاده میکرد مثل پروفرتیل فرتیل اید 

وای فای ممنوع

چبز دیگه ایی یادم اومد میام دوباره می نویسم

در واقع زندگی سالم

ماست کم چرب و شیر کم چرب پنیر کم چرب روغن مایع یا اگه زیتون باشه بهتره 

حتی یادمه گفته بود شلغم هم خوب نیست زیاد بخوره ولی لبو خوبه زعفران هم گفت خوبه 

زردچوبه گفت خوبه میتونی استفاده کنی

هروز هم دم کرده آویشن میخورد

ماهی و میگو هم زیاد مصرف میکردیم

حتی جیگر هم گفته بود که استفاده نکنه

دی اف آی فک کنم قبلا حدود ۴۰ بود بعد به زیر ۱۵ رسید من این سری  ع ر ف ان نرفتم ولی قبلش زنگ بزن بپرس که چه روزایی هست نوبت بگیر بعد برو چون هر روز نیست

عزیزم ایشالله اطلاعات این دوستمون و تجربیاتش به دردتون بخوره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما من امروز رفتم سونو خیلی داغونم اندومترم  5/5 بود . قرص استروزن بهم داده با یه قرص دی ...

عزیزم توکلت به خدا باشه........

ایشالله اگه به صلاحته بالا میره........

ولی بودن دوستانی که سیکلشون کنسل شده و الان مامان شدن.......

پس دیگه بسپعر به خدا مطمئن باش وقتش بوسه هیچی جلودار نمیشه.....

این قرص رو داده چی هست ؟ خیلی زیاد بهم داده بالای 6بسته هست چرا اینقد زیادن من فقط این سه روز باید ب ...

عزیزم همون کار استرادیولو میکنه.......

ایشالله اکویین بهت میسازه و بدنت جواب میده......

سلام به همگی وآنای عزیز یه سوال هزینه آزمایش dfa اسپرم چقدره؟

والا بستگی داره کجا انجام بدی و طرف قرارداد با بیمه باشه یا نه مال ابن سینا انجام داده بودیم و اون موقع بیمه بود ۷۰ شد اما ظاهرا بعدا بیمه نبود و حدودای ۲۵۰ بود اگه اشتباه نکنم.......

باید بپرسی از جایی که میری فقط حتما مرکز ناباروری برین.......

انا جون دوسال پیش ما تانل اسپرم و dfiداده بودیم مشکلی نداشت ایا دوباره نیازه انجام بدیم ؟ مشکلمون ای ...

عزیرم بله دی اف آی میتونه تغییر کنه.......

اینم نتیجه اش

عزیزم خوب این حواب خوب بوده اما نمیشه با قطعیت گفت الانم خوبه.......

با این دی اف آی چند تا جنین داشتین؟

منظورم اینه که قبلا بهتر بود الان هست که جنین یکی تشکیل شده؟

یا اولین پانکچر بوده؟

ببخشید کاریوتایپ یا آزمایشهای دیگه تون مشکلی نداشتید؟ همسرتون آزمایشهای هورمونی یا آزمایشهای تشخیصی ...

ما چند بار با دکتر ژنتیک ویزیت شدیم کلی ازمایش داد همسرم ولی همه خوب بود خود دکترها هم نمیدونن علتش چی هست.میگن شاید ارثی باشه به احتمال زیاد از بدو تولد همین طور بوده.

متوجه شدم....... ببین یکی از دوستان یه چیزی گذاشته بود ببینم میتونم پیدا کنم........ تغییر فاحشی ت ...

مشکل ما اینه کنه مورفولوژی و تحرک هم صفر هست دکتر  گفت dfiزمانی بهبود پیدا میکنه که کمی از اسپرم ها تحرک وشکلی خوبی داشته باشن یا حتی کسایی هستن که تحرک وموفو خوبه ولی dfiمشکل داره در این صورت با رعایت نکاتی یا دارو هایی بهتر میشه همسرم حدود ۳ماهی دارو هم استفاده کردو تغذیه روهم رعایت میکرد گفتیم ضرر نداره شاید نتیجه بگیریم ولی دکتر به ما گفت هیچ راه درمانی نداره.

سلام عاطي جون ، چرا بيخود حرص ميخوري ، مگه روز چندم سيكل بودي ؟ حتما ضخامتت ميره بالا اصلا نگران نبا ...

مامان سبحان روز هشتم سیکل بودم.  یعنی ایشالا اگه انتقال بدم اینا همون استرادیول هستن که بخورم؟   روش زده استروزن . به نظرت چیا بخورم که بالا بره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مامان سبحان روز هشتم سیکل بودم.  یعنی ایشالا اگه انتقال بدم اینا همون استرادیول هستن که بخورم؟ ...

عزيزم براي روز ٨ سيكل خوب بوده ضخامتت ، بله اين دارو همون استراديول هست . آب زياد بخور عزيزم ، گوجه فرنگي خام هم براي ضخامت خوبه اگر هم از يبوست نميترسي روزي يك قاشق نشاسته در آب يا شير حل كن بخور ، مطمئن باش همه چيز خوب پيش ميره برات .

عزیزم خوب این حواب خوب بوده اما نمیشه با قطعیت گفت الانم خوبه....... با این دی اف آی چند تا جنین دا ...

نه اولین پانکچر بود اون زمان برای ناباروری ندادیم برای حاملگی دادم که بچه تو شکمم مرد 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘