2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684543 پست

سلامم دوستای گلم. ان شالله همتون از این انتظار دربیاییین اومدم بگم نا انید نشین من خودم دوبار طبیعی باردار شدم سقط شدن. رفتم میکرو بازم با وجود سرم ای وی ای جی فقط 2تا داده بودو کلگزلن که مشکل انعقاد خون داشتم  بازم سقط شد دوباره انتقال باز سقط دفعه سومم قبلش ازمایش های ایمنی رو از این سایت نوشتم (دست انا جون درد نکنه خدا دخمل نازش رو نگه داره واقعا اگه نمی دونستم دلیلش رو پیدا نمیکردم)بردم به زور به دکتر برام نوشت اونم بعد چندبار ویزیت بهم میگفت شاید مشکل از جنینات یا رحمت جنینلت پی جی اس بشه اگه مشکلی نبود رحم اجاره ایی ولی من میدونستم دلیلم خودمم نه جنینام گفتم همه راهها زو میرم نشد اخرین کار پی جی اس بعد فهمیدم تو ازمایش ایمنی cd 19 بالاس. برام 4 تا سرم نوشت ولی اسندفعه منفی شد کلا دوباره بعد یه سال با کلی تلاش و با مشورت دکتر ایمونولوژی 5 تا سرم بهم داد خدارو شکر بلاخره جواب گرفتم و دلیل سقطم فقط ایمنی بالا و انعقاد خون الان خداروشکر هفته 24 برام دعا کنین تا اخر به خوبی پیش بره فقط خواستم بگم نا امید نشین تا دلیل اصلی منفی شدن و یا سقط رو پیدا نکردین انتقال ندین من cd 19 بالا بود و دلیل اصلی سقطم ایمنی بالا بود که سرم ای وی ای جی میزنم هر ماه ان شالله زودی جواب بگیرین ان شالله بع نظرم قبل از شزوع میکرو با اصرار ازمایش ایمنی انعقاد رو حتما انجام بدین

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار

انا جون میخواستم بدونم شما سرم رو تا چندماهپی ترزیق کردین؟ منظورم تعدادش رو یواش یواش کم. کردین؟من اخه دکتر ایمنولوژی بهم گفت تا ماه 6 بارداری 5 تا سرم بزن دکتر خودمم گفته باید تعدادش یواش یواش کم بشه یهویی قطع نکنیم

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناجون سلام خانومی چند تا سوال

من یک بار قبل انتقال سرم داشتم دوبار هم فعلا بعدش یکی دیگه هم باید بزنم. اخری می شه هفته ۱۴ و دو سه روز

برای شما هم همین جور بود؟ بعد هفته ۱۴ و ۱۵ دیگه سرم نداشتی؟

پردنیزولون رو تا کی داشتین؟

این سری سرم المانی پیدا نمی کنم سویسی بگیرم؟

من مشکلم انتی تی پی او بود و سی دی ۱۹

عزيزم بجز سرم رقيق كننده خون هم ميزني

اره مینو جون اولش هپارین بود. بعد مثبت شدن الان روزی ی سلکسان دلم سفت شده دیگه.

کلا ی کم دلدرد از هفته پیش دارم ولی دلدرد گوشت و عضله است مثل پری پخش نیست

اناجون سلام خانومی چند تا سوال من یک بار قبل انتقال سرم داشتم دوبار هم فعلا بعدش یکی دیگه هم باید ب ...

دكتر من رقيق كننده منو كفت قطع كن اخه دوز پروژسترونم بايد كم كنم تا كم ميشه خونريزي ميكردم كفت چون انتي فسفو ليپيدت منفيه ميشه نزني 

بچه ها رفتم دکتر بهم آمپول ویتامین د داد،اما سفارش اکید کرد که دو هفته اول بارداری چه طبیعی،چه میکرو،به هیچ عنوان مکمل ویتامین د مصرف نشه.گفتم اینجا بگم دوستان حواسشون باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم دارم ال دی میخوام منتها انتقال فریز دارم دو تا از ال دی مونده باید یک سوم دیفرلین رو بزنم ...

این دارو ها برای انتقال؟ برای چی بیشتر استفاده ميشه ؟ ضخامت 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام دوستان یکی از دوستام که تو مطب دکتر رزاقی با هم دوست شدیم چهارده روز پیش میکرو کرد خدا رو شکر ...

عزیزم مبارکش باشه.....

نه بتاش خوبه......

تکرار رو واسه این گفتن که ببینن رشدش چطوره......

وگرنه خیلیا با همین بتا و حتی کمترش مامان شدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من فردا صبح انتقال جنین فریز دارم لطفا خیلی خیلی دعام گنید بار دومم خیلی محتاج به دعاتون هستم&n ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته و دوستات برات یه قر اساسی میدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره مینو جون اولش هپارین بود. بعد مثبت شدن الان روزی ی سلکسان دلم سفت شده دیگه. کلا ی کم دلدرد از ه ...

دلدردرو ممنم داشتم فكر كنم رحم بزرگ ميشه شما با زدن رقيق كنتده مشكلي نداري؟يعني خونريزي برات نمياره دوز پروژسترونت چقدره؟

انا جون میخواستم بدونم شما سرم رو تا چندماهپی ترزیق کردین؟ منظورم تعدادش رو یواش یواش کم. کردین؟من ا ...

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم.......

وزنت چه قدره؟

عزیزم من هر سری ۳-۴ تا سرم داشتم......

چون وزنم ۷۰ و خورده ای بود گاها ۳ تا گاها ۴ تا داشتم ولی بیشترش ۴ تا بودن......

تا ماه ۶ بارداری داشتم......

عزیزم نه کم نشد ماه ۶ که ۴ تارو زدم دیگه قطع شد.......

پردنیزولون رو کم کم کمش کرد و یخویی قطع نکرد راجب سرم نه دکتر ایمونولوژ نه دکتر زنانم همچین چیزی نگفت......

شما وزنت بالای ۸۰ هست که پنج سرم تجویز شده؟