2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
آنا جون اومدی بهم بگو چه کارهایی بکنم و چی بخورم و چی نخورم که واسه لانه گزینی خوب باشه که قبل از ان ...

عزیزم ویتامین دی رو چک کردی؟هیسترو داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب بسلامتی.انشاله که با نی نی هات شب یلداتو سر میکنی.من فعلا انتقال ندارم دکتر گفت دوماه دیگه فعلا س ...

ممنون عزیزم😘

بهترینها در انتظارتن شک نکن👌👌😍😘🙏🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ویتامین دی رو چک کردی؟هیسترو داشتی؟

بله آنا جون

آزمایش های تکمیلی رو انجام دادم،کاریوتایپ هم همینطور

ویتامین دی هم خوب بود

هیسترو انجام ندادم

الان باید چیکار کنم؟چی رو چک کنم؟

خیلی برام سخته،خیلی سختی کشیدم تا الان،فکر میکردم مثبتت میشه،چون تا اون جایی که اطلاع داشتم چک کردم و واقعا رعایت کردم

الان خیلی گیجم ،نمیدونم باید چیکار کنم که دفعه بعد نتیجه بگیرم،اصلا نمیدونم کی برم بهتره

سلام من آزمایش دادم و متاسفانه منفی بود خیلی بهم ریختم،از وقتی جواب آزمایش رو گرفتم نمیتونم جلو اش ...

عزيزم ميدونم سخته ناراحتيش زياده منم اين راهو٥بار تكرار كردم ديگه دفعات اخر كه منفي شد ناراحت نشدم رفتم بيرون دور زدن و خريد كفتم چكار كنم كاري ازدست من برنمياد اين راه صبر وتحمل زياد ميخاد و تكرار اونقدر تكرار بشه تا بگيره اميدت به خدا باشه خدا ماهارو تنها نميزاره 

بله آنا جون آزمایش های تکمیلی رو انجام دادم،کاریوتایپ هم همینطور ویتامین دی هم خوب بود هیسترو انج ...

عزیزم هیسترو حتما انجام بده......

خراش و پی آر پی هم شانستو بالامیبره.......

جنینات بلاست بودن یا نه؟

منظورم این نیست بلاست بهتره میخوام بدونم جنینات به مرحله بلاست رسیدن یا نه؟

یه تست آنتی بادی ضد اسپرم هست فکر کنم هر دو میتونین انجام بدین البته فکر کنم به قبل لقاح ربط داره نه بعدش بازم اینو هم از دکترت بپرس......

فعلا اینا به ذهنم میرسن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم ميدونم سخته ناراحتيش زياده منم اين راهو٥بار تكرار كردم ديگه دفعات اخر كه منفي شد ناراحت نشدم ر ...

ممنونم از همدردیت عزیزم،واقعا سخته

من تو همین اولین بار خیلی داغون شدم،شایدم عادی میشه

مثل من که ۴ بار سیکل میکرو رو از اول شروع کردم تا به پانکچر رسیدم،دفعه اول که کنسل شد خیلی گریه کردم و حالم بد شد،دفعه دوم راحت تر کنار اومدم،سومین دفعه تقریبا عادی بود،ناراحت میشدم اذیت میشدم ولی دفعه اول کابوس بود

فقط امیدوارم همین دفعه آخر باشه که منفی میبینم،من شوهرم آزواسپرم هست و خودم هم به سختی به پانکچر رسیدم،شروع از ابتدا خیلی برامون سخته

امیدوارم همیشه دلت شاد باشه و خوشحال باشی عزیزم

ممنونم از همدردیت عزیزم،واقعا سخته من تو همین اولین بار خیلی داغون شدم،شایدم عادی میشه مثل من که ۴ ...

سلام به همه دوستان ، شادي جون يادمه وقتي سيكل پانكچرت كنسل شد و تهران خونه فاميلتون بودي و حتي ناراحتيت رو هم نميتونستي خوب نشون بدي و مجبور بودي توي جمع شاد باشي . دوست عزيزم الان هم برات خيلي ناراحت شدم ، اين راه واقعا خيلي سخته ،  حتي بعد از اينكه باردار هم ميشي تا بچه ات رو در آغوشت نگيري سختيهاش وجود داره و ناخودآگاه استرس هميشه همراهت هست تا جايي كه از دستت بربياد كمش ميكني ولي نميتوني حذفش كني ، ولي به هر حال به قول آنا جون دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره ، همه ما يك روز مامان ميشيم بالاخره ، ان شا الله شما هم دفعه بعد حتما نتيجه ميگيري عزيزم .

سلام دوستان

یکی از دوستام که تو مطب دکتر رزاقی با هم دوست شدیم چهارده روز پیش میکرو کرد خدا رو شکر 4 شنبه بی بی چکش مثبت شد امروز آزمایش داد عدد بتاش 122 شده 

امروز که نشون دکتر رزاقی داده گفته بتا پایینه باید تکرار کنی .حالا دوستم میترسه .به نظرتون عدد بتاش خوب نیست ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

سلام من فردا صبح انتقال جنین فریز دارم لطفا خیلی خیلی دعام گنید بار دومم خیلی محتاج به دعاتون هستم 

هرچیزی  هرکاری هر ذکری ک باید رعایت کنم بهم بگید ممنون میشم 

باز هم میگم خیلی خیلی دعام کنید

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
ممنونم از همدردیت عزیزم،واقعا سخته من تو همین اولین بار خیلی داغون شدم،شایدم عادی میشه مثل من که ۴ ...

اره حق داري سخته بقول مامان سبحان حتي باردار هم بشي اونقدر استرس داره كه لذتي نميبري ولي چاره چيه بايد تلاش كرد يكي از دوستاي من هم شرايط شما رو داشت ولي خواست خدا طبيعي باردار شد پس نااميد نبايد شد اميد بخدا 

سلام من فردا صبح انتقال جنین فریز دارم لطفا خیلی خیلی دعام گنید بار دومم خیلی محتاج به دعاتون هستم&n ...

صلوات ذكر بسم الله الرحمن الرحيم و سبحان الله و ازته قلب به خدا بسپارش 🙏🏻بعد انتقال بهش فكرنكن استرس تداشته باش

صلوات ذكر بسم الله الرحمن الرحيم و سبحان الله و ازته قلب به خدا بسپارش 🙏🏻بعد انتقال بهش فكرنكن است ...

عزیزم چشم  دستت درد نکنه برام دعا کن 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
باشه چشم همين الان به نيت شما صدتا صلوات ميفرستم اميدت بخدا

عزیزم ممنون ان شاءالله فرزندت سالم صالح  خوشگل بدنیا بیاد