2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
اناجون سلام خانومی چند تا سوال من یک بار قبل انتقال سرم داشتم دوبار هم فعلا بعدش یکی دیگه هم باید ب ...

عزیزم من تا ماه ۶ بارداری سرم داشتم........

پردنیزولونمم تا هفته ۱۷ داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون سلام خانومی چند تا سوال من یک بار قبل انتقال سرم داشتم دوبار هم فعلا بعدش یکی دیگه هم باید ب ...

در مورد سرم من هر سه رو زدم......

آلمانی.....

سوئیسی......

کره ای......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها رفتم دکتر بهم آمپول ویتامین د داد،اما سفارش اکید کرد که دو هفته اول بارداری چه طبیعی،چه میکرو ...

عزیزم اتفاقا یه بار روماتولوژ منم میگفت دو ماه قبل باید دارو گرفته بشه......

یادمه من اون موقع ویتامین دیم کم بود برا مشاوره هم رفته بودم پیشش ببینم شرایط میمرو دارم یا نه که گفت به خاطر ویتامین دیت باید دارو بگیری ولی گفت چون اصولا دو ماه بعد ویتامین دی باید اقدام کنی من بهت دارو نمیدم با مشورت دکتر زنانت دارو بگیر که برا منم دکتر زنانم سه تا آمپول ویتامین د۳ نوشت که چند کاه قبل شروع سیکلم زدم.......

یه بارم سر میکروی اولم یادمه سه تا آمپول داشتم که آخریو چند روز قبل پانکچر زدم.......

خلاصه دقیقشو نمیدونم پس دکتر شما گفته دو هفته!!!!!

این دارو ها برای انتقال؟ برای چی بیشتر استفاده ميشه ؟ ضخامت 

منظورت دیفیرلین و..... هست؟

اناجان پردنيزولون همون رقيق كنتده است؟

نه عزیزم رقیق کننده نیست......

برا سرکوب ایمنیه!!!!!!

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم....... وزنت چه قدره؟ عزیزم من هر سری ۳-۴ تا سرم داشتم...... چون وزنم ۷ ...

قربونت عزیزم من وزنم 69 بود ولی براساس حساب وزنم برام 5 تا نوشت منم پردنیزول رو کم کم کردم تا هفته 17 

پس منم قطع کنم هیچ مشکلی پیش نمییاد؟ وقتی دکترم گفت باید یواش یواش قطع کنی  2دل بودم. گفت یهویی قطع نکن ولی دکتر ایمنولوژی گفته بود تا ماه 6 بارداری. پس قطع کنم هیچ مشکلی پیش نمییاد؟

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار
عزیزم به جمعمون خوش اومدی...... ایشالله جشن مادر شدنتو بگیریم..... منتظر خبرای خوبتیم....... چون ...

مرسی عزیزم از این همه محبتت... الان چون اول راهم خیلی دارم سعی میکنم آرامشم و حفظ کنم. تو این شرایطی که خیلی تنهام این دوستیها برام خیلی با ارزشن...

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
عزیزم اتفاقا یه بار روماتولوژ منم میگفت دو ماه قبل باید دارو گرفته بشه...... یادمه من اون موقع ویتا ...

سلام،انا جون نگرانم شدم من از دو سه ماه قبل میکرو هفته ای یه دونه ویتامین دی خوردم، هربارم ب دکترم گفتم گفته ادامه بده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
قربونت عزیزم من وزنم 69 بود ولی براساس حساب وزنم برام 5 تا نوشت منم پردنیزول رو کم کم کردم تا هفته 1 ...

عزیزم احتمالا سرمات ۲/۵ گرمی بودن پنج گرمی نبودن.....

عزیزم اتفاقا یه بار روماتولوژ منم میگفت دو ماه قبل باید دارو گرفته بشه...... یادمه من اون موقع ویتا ...

راستش دیگه نپرسیدم چند وقت قبل نمیشه زد،فقط وقتی آمپول ها رو نوشت گفته میدونی که دو هفته اول بارداری نباید مکمل ویتامین دی بگیری.ولی خب من نمیدونستم.واسه همین اینجا گفتم بگم،شاید بعضی از بچه ها هم مثل من ندونن.ولی اینجور هم که دکتر شما گفته بهتره یه ماه قبلش دیگه مکمل ویتامین د مصرف نکنیم.مرسی از راهنماییت آنا جان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم احتمالا سرمات ۲/۵ گرمی بودن پنج گرمی نبودن.....

نه دکتر ایمنولوژی  تو نامه که واسه دکترم نوشته بود 5 تا 5 گرمی همون نامه رو هم به بیمه دادیم 

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار
راستش دیگه نپرسیدم چند وقت قبل نمیشه زد،فقط وقتی آمپول ها رو نوشت گفته میدونی که دو هفته اول بارداری ...

منم که انتقال دادم پرستار که داشت برامون از مراقبت های بعد. از انتقال میگفت اینم گفت که ویتامین d3 به هیچ عنوان بعد از انتقال مصرف نشه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس