2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام خانمهای عزیز خوب هستید.انشاله همتون سلامت و شاد باشید منم امروز پانکچر شدم 25 تا تخمک گرفتن.ماهی کوچولو شما چیکار کردی.

بچه ها هرچی تخمک بیشتر باشه کیفیت پایین میاد؟

عزیزم اون دوست البته به اصطلاح دوست کلی کمبود داره و مطمئنا همیشه با حس حسادت به شادی بقیه نگاه کرده ...

فعلا تا زمانیکه هستم میام.الان تازه از مطب دکتر غدد اومدم.نوبتم بود.ما احتمالا آخر شب راه بیفتیم.راستی آنا جون دخملت اصلا حرف نمیزنه؟من برادر زاده ام 1ماه کوچیکتر از دخترت هست.ولی فقط مثل خودمون شمالیاااااا میگه اوووووووووووووو    البته پسر هست.پسرا همه چیزشون دیرتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای عزیز خوب هستید.انشاله همتون سلامت و شاد باشید منم امروز پانکچر شدم 25 تا تخمک گرفتن.ماه ...

سارا جون به این چیزا فکر نکن.باور کن خدا بخواد با یه جنین با کیفیت 2تا بچه میشه.برو خدا روشکر کن تخمک داشتی حالا ان شاا...جنینهای عالی هم واست تشکیل میشه و مامان خوشگل میشی

سارا جون به این چیزا فکر نکن.باور کن خدا بخواد با یه جنین با کیفیت 2تا بچه میشه.برو خدا روشکر کن تخم ...

انشاله هممون هرچه زودتر مامان بشیم که از دست این فکر و خیالها راحت بشیم

دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

ليلا جونم ناراحت شدم  

حيف كه اسم اين ادمها رو دوست گذاشت

عشقم مطمئنم به زودي مامان ميشي ادمهاي منفي رو از زندگيت دور كن يه مدت روحيت رو تقويت كن دوباره با انرژي شروع كن

مطمئن باش كه خدا جز خوبي براي بنده هاش نميخواد.  از رحمت خدا هيچ وقت نا اميد نشو عزيز دلم😍😘❤️

واااای دقیقا میفهمم چی میگی، لی لا ، خداشاهده من اصلا تا به حال بدجنسی نکردم. همین الان دوباره پیام ...

اين ادم بي شخصيت و سريع بزارش تو بلك ليست گوشي و همچنين زندگيت ليلا جون

به حق اين شب عزيز الهي خدا حاجت دل شكستتو بده همچنين ماماناي منتظر ديگه رو 

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام به همه دوستان عزیزم به همه مامانای جدیدمون تبریک میگم البته من یکسالی میشه نیومدم سربزنم احتمالا هرکس هم باردارشده بعداون تاحالازایمانم کرده به امیدخدا

یه سلام ویژه هم خدمت آناجون عزیزم

حالت خوبه گلم دخترنازت چطوره انشالله بزرگ شده نمیدونم منویادتون هست یانه ولی من همیشه به یادتون بودم وهمیشه برای همتون دعا میکردم

تواین یکسال بعدانتقال منفیم اصلا شرایط روحی خوبی نداشتم وتصمیم گرفتم یه مدت درمانو کناربذارم تابهتربشم ودوباره شروع کنم

الان خیلی بهترم وتقریبا یه ماهی میشه دوباره این راه سخت روشروع کردم لطفا برام دعاکنید

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

لیلا جان عزیزم کسایی هستن که فکر میکنن اگه زودتر از بقیه بچه دار بشن شاخ غول رو شکستن، اما امثال ما که به سختی بچه دار میشیم همدیگه رو خیلی خوب درک میکنیم و از تولد یه بچه خیلی ذوق میکنیم و امیدمون دوچندان میشه، خود من هم تجربه ای مشابه تو داشتم، یکی از دختر عمه هام که 1ماه بعد از من ازدواج کرده بود وقتی راحت باردار شد تا مدتها وقتی منو می‌دید میگفت دیدی زودتر از تو بچه دار شدم... 😐 حتی وقتی بچه ش دنیا اومد عکسشو برای من فرستاد و بازم از اون حرفهاش زد😔بعضیا مدلشون اینطوره، تو به دل نگیر، خدا بزرگه، به امید خدا تو هم خیلی زود مامان میشی و شادی یه نی نی ناز غصه ی این روزا و این مدل آدما رو از دلت درمیاره عزیزم 😘😘😍😍😍😍

سلام لیلاجون عزیزم خودتوناراحت نکن اعصابتوبه خاطر این جورآدمها اصلا خردنکن خداجای حق نشسته عزیزم توخوبی کردی پیش خدامحفوظه بذار بیعقلی ونفهمی برای اون باشه سعی کن کمترباهاش رفت وآمدکنیوخودتو اذیت نکن

تمام این حرفاودلشکستنا براهممون به نوعی اتفاق افتاده نمونش خودم این که دوست بوده وآدم ازش انتظاری نداره ولی من ازمادرشوهرم نامهربونی میبینم بااینکه مشکلمون رومیبینه ولی ازوقتی جاریم بعدعروسی بلافاصله باردارشد به جای اینکه هوای دل شکسته منوداشته باشه بیشتر اذیتم میکنه ودلمومیشکونه بااینکه من جاریموخیلی دوست دارم واصلا بهش سرسوزنی حسادت ندارم

ولی هربارکه دلم شکست ازخداخاستم به دل شکستم یه نگاهی بندازه

عزیزم ماهم خدایی داریم انشالله روزای خوب ماهم به زودی زود میرسه

اون دوست هم یه روزی به اشتباهش پی میبره که امیدوارم براش خیلی دیرنشه

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....

سلام خانوما عيد همگي مبارك الهي به حق همين روز همه منتطرا  حاجتشونو بگيرن🌺🌺يه سوالي داشتم من ازمايشام تموم شد حالا بهم گفتن دومين روز پريودي بيا تا شروع كنيم سيكل ميكرو رو حالا ب نظر شما چي كار ميكنن اون روز

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

سلام دوستای خوبم بابت تموم پیامهای دلگرم کننده و. دعاهاتون برای امروز ممنونم 

من امروز پانکچر شدم

چهارده تا تخمک داشتم حالا منتظر جواب جنین شناسی هستم برای انتقال

من هایپر شدم و. تخمدانهام بزرگ شدن و بهم گفتن ژله و سفیده تخم مرغ و. پروتئین بخورم و. فردا تماس بگیرم ببینم وضعیت جنین هام چطوره و پنج شنبه صبح اول سونو. میشم اگر بهتر شده باشم انتقال میدن

من امروز. روز شانزده سیکل بودم

از دیشب درد تخمدانام دوباره زیاد. شده بود. جوری که دیشب چند. بار بیدار شدم و. بعد. از بهوش اومدن هم درد. داشتم الان  بهترم

بهم گفتن اصلا کار نکنم و حتی یکدفعه تغییر وضعیت هم ندم چون ممکنه تخمدانها پیچ بخورن

عمق رحم ۸/۵ خوبه؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام خانمهای عزیز خوب هستید.انشاله همتون سلامت و شاد باشید منم امروز پانکچر شدم 25 تا تخمک گرفتن.ماه ...

عزیزدلم به سلامتی انشالله کلی جنین تپل و خوب داری به این چیزا فکر نکن توکل به خدا از خودش. میخوایم همه چیز طبق صلاحمون. پیش بره بله منم پانکچر شدم و چهارده تا داشتم ضمنا من هایپر هم شدم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
مرمر جونم بیا .... بیا که خیلی به بغل شما دوستای خوبم احتیاج دارم....

ليلا جوووونم مهربوووونم خوش زبووووونم خوبي ؟ نبينم غمتو قناري جون 😘 😬 خدا ميدونه چقد از ديروز كه اومدم دكتر و اينا تو فكرتم پست ميذاشتم ميگفتم كاش ليلا هم جوابمو ميداد 

ببخشيد اينو ميگم ولي واقعا آدم بي ارزززززشيه خودتو درگير حرف اين آدما نكن، ميدونم كه كارش بي جواب نميمونه و بالاخره ميفهمه چ اشتباهي كرده بابت حرفاي مفتش ولي دوست ندارم واسه خودش يا بچهزاش كوچكترين اتفاق بدي بيفته اما از خدا ميخواممممم با تمام وجودم كه سال ديگه نميگم يكي دوتا، سه قلوووو داشته باشي تازه به دنيا اومده و ناز و سلامت كه وقت نكني با همچين آدمي رفت و آمد كني و اون خيط بشه، كسي كه برچسب حسادت ميزنه مطمئن باش با اين حس آشناست، چرا ما به ذهنمون نميرسه؟؟؟ چون خدارو شكر حسود نيستيم ، ببين عزيزم اگه يه بار ديگه ديديش تو رو خدا از طرف من بهش بگو خانمممم جان بيشعوري از ناباروري بدتررره چون درمان نداره

سلام عزيزم ، براي همه هم اينطور نيست ان شا الله يك عالمه جنين با كيفيت داري ، من هم ٢٤ تا تخمك داشتم كه ١٤ تا جنين برام تشكيل شد و خدا رو شكر الان ٨ تا جنين ديگه هم دارم ، ان شا الله براي شما هم خيره خانمي .