2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
آنا جون من رفتم پيش دكتر رزاقي سونو كردن و آزمايشارو ديدن... كيست كه گفت فعلا نميبينم تخمدانا پاكن، ...

خوب خوبه کلی امید بهت داده.......

ایشالله که همون طبیعی مامانی......

نه که حتما قضیه سپتوم رو هم پیگیر باش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جوون سرم ivig رو بعد انتقال مي زنن يا قبلش  براي من بعد انتقال زدن ؟؟ فايده اي داره اينجو ...

عزیزم معمولا قبلش زده میشه اما به مشکلم ربط داره خوب.....

فکرای خوب بکن عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که خوبی البته به من گفتن اگر باردار بشی و بعدش شیر بدی اندو میره به فاز خاموشی و ندول ها ت ...

عزیزم درسته بارداری و شیردهی میبره تو فاز خاموشی ولی خوب من تجربه پریود بدون درد و قبل انتقال داشتم چون فاصله انتقال و لاپرام سه ماه شد و سه تا پری رو تجربه کردم که سومین پریودم به قدری بدون درد بود که حتی نفهمیده بودم پریود شدم......

ایشالله که شمام نتیجه میگیرین......

سلام به همگی خوبببین  ستایش جون اتفاقا منم الان امدم ببینم چرا خبری ازت نیس چرا انقد دیر اخه ...

وای بحیپ جان این خبرخیلی خوبیه خوشا به سعادتت دوقلوهات دارن میان دخترجون دست راستت روی سر ما دعاکن منم درآرزوی اینم که جفت جنینا بگیره خیلی التماس دعا

شما کجا و با چه دکتری عمل کردی من متاسفانه مثانه و روده ام هم درگیر شده و فقط پیش دکتر شروین باید ع ...

عزیزم من با خ ز ع ل ی عمل کردم که واقعا کارش عالیه ولی خوب ایشون ایران نیستن و برا عملهای کلینیک آندومتریوز ابن سینا میاومدن که من شانس آوردم با ایشون عمل کردم......

اتفاقا اون دمان با من یکی عمل کرده بود روده هاشم درگیر بود عمل سختی داشت و یه عمل ۶ ساعته داشت.......

هزینشم حدودای ۳۰ تومن شده بود.......

اونم شکر خدا بعد لاپرا با اولین میکروش باردار شد.......

اونم قبلا یه عمل لاپرا داشته.......

اما بعد لاپرای دومش با اولین انتقالش مامان شد......

ذخیز من 2/7 آیا خوب می باشد خواهران ما

عالیه عزیزمممممممم......

سلام دوستای گلم خیلی وقت بود نیومده بودم،همه خوبین؟ دلم براتون تنگ شده آنا جون خوبی؟دختر گلت خوبه ...

عزیزم تا تو اعلانا اسمتو دیدم ذوق کردم بدو بدو پستارو میخوندم که به اسمت برسم........

ایشالله شادی در انتظارته عزیز دلمممممممم......

برات زیباترین حس دنیارو آرزو میکنم........

آنا جون منم موقع پری فلج میشم کاملا.البته فقط زیر دلم درحد پاره شدن درد میگیره، درد لگن و اینا هم ند ...

عزیزم به نظر میاد حفره شکمیت درگیره اگه سونوهات چیزی نشون نداده یا اینکه کلا دردات به خاطر تحریک پذیری روده هاته......

عزیزم ایشالله که نتیجه + میگیری و بارداری مشکلتوبه کل تغطیل میکنه.......

سلام دوستان ،میدونید چند روز از پریود بگذره عمل هیسترو انجام میدن؟

عزیزم معمولا نیمه اول بعد پاکی یا نیمه دوم سیکل......

وای بحیپ جان این خبرخیلی خوبیه خوشا به سعادتت دوقلوهات دارن میان دخترجون دست راستت روی سر ما دعاکن م ...

سلامت باشی عزیزم ایشالا خدا دوتا نازشو نصیبت کنه خیلی دعا میکنم بچه های تاپیکو

خدا کمکم کن
عزیزم به نظر میاد حفره شکمیت درگیره اگه سونوهات چیزی نشون نداده یا اینکه کلا دردات به خاطر تحریک پذی ...

ببخشید منظورت از حفره شکمی دقیقا کجاست؟یعنی دقیقا کجاهام درگیره؟ دردم هم فقط روز اوله اما از بس شدیه مجبورم یه مسکن قوی استفاده کنم. بقیه اش انقدی درد ندارم نهایتا با یه کیسه آب گرم آرومم.شرمنده اینقد سوال دارما.آره سونوهام مشکلی نشون نداده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستای گلم اینم ورژن جدید پرنسسمممممممم.......

عزیزم به نظر میاد حفره شکمیت درگیره اگه سونوهات چیزی نشون نداده یا اینکه کلا دردات به خاطر تحریک پذی ...

ببخشید الان میگی چه گرفتاری شدما. اما دکترا بخوان یه کلمه جواب آدمو بدن جون به سر میکنن آخرم نصفه و نیمه جواب میدن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم