2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
سلام من امروز مجدد سونو داشتم تخمدان راست تخمک هام سیزده و چهارده و پانزده و. شانزده دوتا ونوزد ...

عزیز دلم بهترینا منتظرته......

وروجکهای مامانیت دارن ساکشونو میبندن بیان تو دلت و بعدشم بغلت........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سلام ..تا چند روز بعد از پانکچر لکه بینی داشتین ؟

تا یه چهار روز لک طبیعیه.......

البته ممکنه بسته به تعداد تخمکها بیشتر یا کمتر بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال جنین  چند روز بعد از پانکچر هست و در صورت ضخامت بالای چند میلی متر اندومتر میشه انتقال & ...

عزیزم خوب بستگی داره چند روزه انتقال بدن معمولا دو الی پنج روز بعد پانکچر انتقال میدن......

اگه فردا انتقال داشتی بهت خبر میدادن......

ضخامتم معمولا سونوی آخر ۸ الی ۱۲ میلیمتر البته سه خطی هم باید باشه اگه بشه انتقال میدن....

انا جون اندمترم رشد نکرد روزی پنج تا استرا می خوردم.. امروز روز چهارده بودم پنج و شش بودم... حالا بهم روزی شش تا داد با ژل استروژن.. تا پنج روز دیگ... فکر نکنم تاثیر کنه.. احتمالا کنسل ميشه. چرا پی آر پی نمی کنند؟ چرا آمپول جی اس... نمی زنند؟ درمان اندمتر ضعیف چيه؟ چرا دکتر ميخواد برام فقط با این داروها بگيره؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان سبحان جون بیا       

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام.بازهم سوال دارم ببخشیدمن ک قرص آسپرین میخورم و به احتمال زیاد باید آمپول هپارین موقع انتقال بزن ...

به نظرم آناناس نخور.......

من که نخوردم و + هم شدم.......

سوگل جان شما رقيق كنتده هم مصرف ميكني مثل سلكسان يا انكسوپارين

سلام عزیزم، رفتی دکتر. یا سر جای خودت نشستی؟ چرا اقدام نمی کنی؟ دکتر ساره امیر زاده دکتر نقاب اینها فکر کنم قبول کنن ها 

سوگل جان شما رقيق كنتده هم مصرف ميكني مثل سلكسان يا انكسوپارين

مینو جون روزی ی اسپرین ۸۰ می خورم ی سلکسان ۴۰۰۰ دور ناف می زنم

گلم ان تی شما چند بود؟ به خاطر ان تی سل فری دادی یا فاکتورهای خونی؟

انا جون اندمترم رشد نکرد روزی پنج تا استرا می خوردم.. امروز روز چهارده بودم پنج و شش بودم... حالا به ...

من یکبار تو سیکل ای یو آی روزی ۶ میلی استرادیول  خوردم از روز ۲ تا روز ۱۱ صخامت  ۸ میلی شده بود ..ولی هرگز بدون دارو تا ۵ بالاتر نمیرفت

من یکبار تو سیکل ای یو آی روزی ۶ میلی استرادیول  خوردم از روز ۲ تا روز ۱۱ صخامت  ۸ میلی شد ...

بعد چکار کردی.. یعنی هر ماه دارو استفاده می کنی.. من اینطور نبودم اینطور شدم.... حالا درمانت چطوره؟ چه باید کنیم؟ 

بعد چکار کردی.. یعنی هر ماه دارو استفاده می کنی.. من اینطور نبودم اینطور شدم.... حالا درمانت چطوره؟ ...

من فعلا پانکچر شدم ..فردا میرم ببینم چی میشه انتقال میدن یا نه بمونه دو ماه بعد دارو بدن شاید اندومتر صخامت  پیدا کنه

درمان آندومتر  نازک کمی سخته ...استرادیول ..ا اس ا ...و شیاف ویاگرا ..تا حالا ندیدم ولی تو ایتر ...

پس شما ميگي بدون دارو پنج میشی. هرماه چکار می کنی؟