2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست

انتقال جنین  چند روز بعد از پانکچر هست و در صورت ضخامت بالای چند میلی متر اندومتر میشه انتقال  انجام بشه؟؟؟ من پنج شنبه ۳ تا تخمک خارج کردم امروز زنگ زدم گفتن که ۳ تا جنین دارم.....فردا روز سوم هست یعنی فردا برم انتقال میدن ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبي عزيزم منو شما باهم هستيم شما كجا انتقل داشتي و چند جنين الان علايمي نداري من امروز سرگيجه ...

ممنون قربونت من هیچ علامتی ندارم فقط گاهی تخمدان چپم خیییلی کوچولوتیرمیکشه کمردردهم دارم که مطمئنم مال خوابیدن زیاده سرماهم خوردم واینکه سومین انتقال وآخرین بسته جنینم هست من نمیتونم زیادبیام اینجا چون همسری موبایل ومودم راممنوع کرده روزی نیم ساعت صبح وعصربیشتراجازه ندارم خیلی سختگیره خسته شدم ازخونه نشینی دلم میخواد برم بیرون من شیرازم

ممنون قربونت من هیچ علامتی ندارم فقط گاهی تخمدان چپم خیییلی کوچولوتیرمیکشه کمردردهم دارم که مطمئنم م ...

انشالله به سلامتي ايندفعه ماماني همسرتم كار خوبي ميكنه 

جنينات بلاس بودن ؟چندتا جنين بود؟؟

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

مامان سبحان جون من روزی پنج تا... الان هم گفتن تا پنج شنبه که بیست سیکل ميشه روزی شش تا بخور.. آره کارها انحام دادم همش و ژل هم بهم دادن گه بزنم بازو... ميگم جرا پی آر پی نمی کنند؟ چرا آمپول جی سی اس... نمی زنند 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

افسون جون مرسي بابت دعای قشنگت.. والا چون من دوبار عمل شدم دوبارسپتومم عمل کردم خیلی رحمم دست کاری شده این جوري شدم. قبلا روز نه سیکل اندمتر هشت داشتم.. خیلی ناراحتم این دفعه این مشکل دار شد.. خدایا خسته شدم. چقدر اين ماه رفتم و اومدم، آخرش هم کنسل.. 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام.بازهم سوال دارم ببخشیدمن ک قرص آسپرین میخورم و به احتمال زیاد باید آمپول هپارین موقع انتقال بزنم گفتن از روز انتقال آناناس بخورین حالا اگر من  آناناس بخورم ضرر داره ؟

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیزم اخیرا مال مینو جون هم ۱/۸ بود فکر کنم و فری سل هم داده بود نرمال بود....... نگران نباش ولی وا ...

والله مدل مماخش رو نفهمیدم دیگه . همین اول بسم الله دکتر گفت جفتت پایینه و قدامی بعد هی نگاه کرد گفت برو اب بخور ۱۰ دقیقه دیگه بیا ی کن استرس گرفتم دیگه دفعه دوم رفتم زیر دستش دلم هم همش کبوده واسه سلکسان گفتم دکتر به خاطر تلحرتون اومدم و من ای وی اف هستم و.. خلاصه رفت رو منبر کلی حرف زد از دین و اعتقاد و سلامت جنین و.. دیگه جرات نکردم بپرسم آخرش گفتم خوبه؟ گفت من چیز بدی ندیدم فقط حتما به دکترت جفتت رو بگو. بعد کار تموم شده بود داستم پا می شدم گفت بخواب دارم حرف می زنم خخخخ ولی همسر رو تو نزاشتها. تو اتاق خودش بود و دو تا دستیار بعد مثلا دوتا یا سه تا حامله با هم تو بودیم. انقدر حرف زد برام خخخ امیدوارم هواسش پرت نشده باشه و درست سونو کرده باشه ولی ادم جالبی بود

سلام دوستان . میشه لطفا جواب سوالمو بدین . من امروز روز هفت انتقالم و الان موقعی که رفتم دستشویی رو دستمال خون به رنگ روشن دیدم ولی فقط روی دستمال . و زیر دلم هم درد میکند . یعنی امیدوار باشم یا نه؟؟

انشالله به سلامتي ايندفعه ماماني همسرتم كار خوبي ميكنه  جنينات بلاس بودن ؟چندتا جنين بود؟؟

نه بلاست نبود ودوتاگریدآ روزقبلشم پی آرپی شدم قبل از پریودی هم خراش داشتم همه کارکردم توکل برخدادیگه کاری از مابرنمیاد جزانتظار الان شوهرموبه زورفرستادم چندتا بیبی چک بگیره راضی نمیشد میگه خیلی زوده اما من دیگه طاقت ندارم اگه منفی بشه ناراحت نمیشم چون میدونم زوده ایشالا همه حاجت روایی همه منتظرا والبته شما برای من هم دعاکنید دوستان

سلام دوستان . میشه لطفا جواب سوالمو بدین . من امروز روز هفت انتقالم و الان موقعی که رفتم دستشویی رو ...

مبارک باشه مامان خانوم قطعا امیدوارباش عزیزم من که ازروز اول منتظراین لخته لانه گزینی بودم اما نصیبم نشده البته روزدوم لخته تیره داشتم که مطمئنم مال پی آرپی بوده چون روزقبل انتقال هم بوداین لک

عه شد بالاخره 😬 من اين هفته بالاخره نوبت دكترام هست و جواب آزمايشامو دكتر رزاقي و زرناني ميبين ...

عزیزم نگران نباش به مرور بهتر میشه حالا ویزیت بشی دقیق معلوم میشه چی به چیه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من کمردرد گرفتم به نظرتون بخاطر اینه که زیاد خوابیدم؟؟؟

عزیزم بله زیادیم بخوابی کمرت دردمیگیره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com