2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
دارا جون آره واقعا دیونه شده بودم انقدر زدم تو صورت و سر خودم، که صورتم کبود شده     ...

اي واي عزيزم تو رو خدا خودتو اذيت نكن

دقيقا ميدونم چي ميگي

ادم خيلي حساس ميشه

ولي ديگه الان بشين با بچه هات تو دلت يه در دلي كن و بگو ببخشيد مامان عصباني شد و لبخندم از رو لبات پاك نشه لطفا

اصلا ديگه به دعوات فكر نكن

سلام. آنا جون spillage چیه؟ به هیدروسالپینکس ربط داره؟ آخه من لوله هام بسته است کاملا. تو عکس رنگیم نوشته spillage در دو طرف و لوله چپ نمایان نگردید.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه

آنا جون چون دیگه جنین فریز ندارم مجددا باید پانکچر بشم.

سری قبل دکترم کیوتن ، مولتی دیلی و فمبیون واسه تقویت داد که 10 تا تخمک داشتم. 

نظرتونن راجب اووبوست و فرتیل اید چیه؟؟ بچه ها کسی استفاده کرده؟ چی پیشنهاد میدید؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام. آنا جون spillage چیه؟ به هیدروسالپینکس ربط داره؟ آخه من لوله هام بسته است کاملا. تو عکس رنگیم ...

لی لا جانspillage یعنی عبور یا ریخته شدن مایع....یعنی مایع از لوله هات رد نشده...همون که خودت میگی،لوله هات بسته ست

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم به فال نیک بگیررررررر...... اینجا انگار دعوا با همسر اولین نشونه مامان شدنه!!!!! خخخخخخخخخخخ ...

آنا جوووون من دفعه دیگه یجوری میخوام با همسری دعوا کنم و جنگ کنم ک جنگ سهراب و رستم پیش ما هیچ باشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎اگه اینجوری مثبت میشم یکاری کنم ک واویلاااااااا😂😂😂😂محکم کاری میکنم

لی لا جانspillage یعنی عبور یا ریخته شدن مایع....یعنی مایع از لوله هات رد نشده...همون که خودت میگی،ل ...

مرسی رز جون. آخه راجع به هیدروسالپینکس سرچ کردم.بیشتر مربوط میشه به اونایی که لوله هاشون بسته است. راستش نگران شدم. البته دوبار که عکس رنگی گرفتم به غیر بسته بودن لوله ها بقیه رو گفته طبیعین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام. آنا جون spillage چیه؟ به هیدروسالپینکس ربط داره؟ آخه من لوله هام بسته است کاملا. تو عکس رنگیم ...

عزیزم اچن طور که از سرچام فهمیدم وقتی ل له ها باز باشن مینویسه اسپیلاژ دو طرفه در لوله ها مشهود است حالا برا شما ظاهرا به خاطر بسته بودن لوله هات گفته نیست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اچن طور که از سرچام فهمیدم وقتی ل له ها باز باشن مینویسه اسپیلاژ دو طرفه در لوله ها مشهود است ...

دقیقا همینه...برا من یه لوله م با تاخیر پر شد نوشته بود spillage با تاخیر صورت گرفت.....

هیدرو سالپینکس باشه خود اصطلاح هیدرو رو مینویسن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

لي لا جون من خيلي ديدم كسايي كه لوله بسته داشتن با ميكرو سريع با اولين انتقال جواب گرفتن

در واقع مشكل زيارت نكردن اسپرم و تخمك بوده

بعد ميكرو كه اين مشكل حل ميشه ديگه صد در صد مثبت ميشه

راستي زنگ زدم مطب دكترم ميگه ١٦ روز بعد يعني سه شنبه اينده ازمايش بدم اخه دكتر تو دفترچم ازمايشو ننوشته بود

من ميخواستم پنجشنبه بدم 🤣🤣🤣🤣

صبر مي نمايم 😏😏😏

سلام به همه آنا جون چون دیگه جنین فریز ندارم مجددا باید پانکچر بشم. سری قبل دکترم کیوتن ، مولتی دی ...

عزیزم من اینارو نداشتم اما فکر کنم دوستانی که داشتن راضی بودن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خیییلی داغونم دیشب دعوای خیلی بدی با همسرم داشتیم. خیلی بد فشار عصبی خیلی زیادی بهم ا ...

منم همچین تجربه ای داشتم. به قول آناجون از علایم بارداریه. پروژسترون که بالا بره برای آدم اعصاب نمیمونه. من انقدر اختیار رفتارمو نداشتم که از همسرم قول گرفته بودم، حتی اگه بگم ماست سیاهه اونم تایید کنه و بامن یکی به دو نکنه!😂😂

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
منم همچین تجربه ای داشتم. به قول آناجون از علایم بارداریه. پروژسترون که بالا بره برای آدم اعصاب نمیم ...

ماست سیاهه

سیاه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
دارا جون آره واقعا دیونه شده بودم انقدر زدم تو صورت و سر خودم، که صورتم کبود شده     ...

سعی کن اگه همسرت همکاری نمیکنه، شماخودت هوای خودتو داشته باشی و رو بهش ندی! میبینی اون مراعات نمیکنه برو تو اتاق و صلوات بفرست. چون واقعا اینجور فشارهای روحی ضرره. ان شالله دیگه پیش نمیاد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
منم همچین تجربه ای داشتم. به قول آناجون از علایم بارداریه. پروژسترون که بالا بره برای آدم اعصاب نمیم ...

منم خیلی قاطی بودم دو هفته پیش(بخاطر مصرف مداوم ال دی) گفتم ببین خودت میدونی من الان داغونم هر چی گفتم بگو چشم لجبازیم نکن،پیش پیش عذر میخوام...الانم بحثمون میشه میگه عزیزم تو حالت خوب نیست اشکالی نداره