2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
دوستان عزیزتر از جان سلاااااااااااام خوبین همگی مممنونم واقعا از همدردیتون تشکر....من حالم خوبه خوبه ...

عزیزم بهترین کارو کردی........

اگه میتونی پیلاتس هم کار کن عالیه برا رحم و تخمدان......

من خودم قبل میکروی آخرم ۶ ماه پیلاتس کار کردم......

ورزش خوبه.......

پیاده رویم خوبه......

آب زیاد بخور.....

بیرون سعی کن میری ماسک بزن.......

به خودت برس......

ایشالله با یه انرژی و شور و نشاط مضاعف میری به سمت مامان شدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیزتر از جان سلاااااااااااام خوبین همگی مممنونم واقعا از همدردیتون تشکر....من حالم خوبه خوبه ...

سلام به روي ماهت عزيزم... خدارو شكر كه خوبي...انشاالله كه دفعه بعد قطعا با هم مامانيم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خیییلی داغونم دیشب دعوای خیلی بدی با همسرم داشتیم. خیلی بد فشار عصبی خیلی زیادی بهم ا ...

عزیزم به فال نیک بگیررررررر......

اینجا انگار دعوا با همسر اولین نشونه مامان شدنه!!!!!

خخخخخخخخخخخخخ.....

باید جزء اولین علایم بارداری ثبتش کنیممممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم منم خیلی برات ناراحت شدم  ولی همین که روحیه ت برگشت  خداروشکررررر همه ی ماها که اینجاییم یعنی اکثرمون طعم شکست رو چشیدیم ولی با غصه خوردن واقعا هیچی درست نمی شه

خیلی خندیدم بابت اون حرفت عدد میمون زشت  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام من امروز کلی خوشحالم و. پرانرژی رفتم دکتر گفت رحمت عالیه آندومترم هفت بود. و کلی تخمک دواز ...

عزیزم پس اگه تعداد زیاد بود احتیاطا سفیده تخم مرغ روزی یکی دو تا رو بخور حتما، ضرر نداره و لااقا رو کیفیت تخمکات تاثیر میذاره هر چی باسه سرشار از پروتئینه.......

آب زیاد بخور لااقل ۲-۳ لیتر.....

به هیچ وجه جارو نکش و حتی الامکان زیاده از حد دولا راست نشو و به شکمت فشار زیادی نیار......

گوشت و مرغ و ماهی هم تو رژیم غذاییت بگنجون......

عزیزم به نظرم بهتره با دکتر غدد مرکز ویزیت بشی و مشورت بگیری شاید دز داروتو بالا ببره و سیکل رو برات ...

انا جان تیروئید من هیچ وقت مشکلی نداشته یعنی همیشه نرمال بوده و تا حالا دارویی نداشتم براش...باز ببینم سه شنبه چی میگن...

خودمم دیروز اولش خیلی حرص خوردم ولی بعد گفتم حتما حکمتی داره...من تلاشم رو میکنم دیگه هر چی خدا بخواد...که اونم بد نمیخواد...

این جنینا برا من خیلی مهمن چون تنها بسته فریزم هستن و اگه از دستشون بدم شاید حالا حالاها روحی و جسمی و مالی نتونم برم دنبال درمان...پس تمام تلاشمو میکنم برا حفظ همیشگیشون...البته اگر خدا بخواد  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم به فال نیک بگیررررررر...... اینجا انگار دعوا با همسر اولین نشونه مامان شدنه!!!!! خخخخخخخخخخخ ...

واقعا؟؟؟ یعنی بقیه هم تو زمان انتقال دعوا داشتن؟؟؟

آنا جون آخه دعوامون خیلی شدید بود. فشار عصبی شدیدی بهم اومد

واقعا؟؟؟ یعنی بقیه هم تو زمان انتقال دعوا داشتن؟؟؟ آنا جون آخه دعوامون خیلی شدید بود. فشار عصبی شدی ...

عزیزم آره اخیرا چند تا از دوستامون تو دوره انتقال دعوا داشتن و نگران بودن تاثیر منفی گذاشته باشه ولی مامان شدن.......

پس به فال نیک بگیر و سعی کنین دیگه همچین چیزی پیش نیاد چون ایشالله دارین مامان بابا میشین و وروجک یا وروجکاتون به یه خونه پر از عشق و آرامش نیاز دارن.......

ایشالله آخرین دعواتون بوده و از این به بعد فقط شادی مهمون خونه تونه!!!!!!

عزیزم آره اخیرا چند تا از دوستامون تو دوره انتقال دعوا داشتن و نگران بودن تاثیر منفی گذاشته باشه ولی ...

آنا جون به نظرت اینکه بعدش هر چند دقیقه یکبار درد زیاد می پیچید توی لگنم، علتش چی بود؟

این درد گرفتنا خیلی نگرانم کرد

آنا جون به نظرت اینکه بعدش هر چند دقیقه یکبار درد زیاد می پیچید توی لگنم، علتش چی بود؟ این درد گ ...

عزیزم یکی دو ساعت دراز بکش و استراحت کن دردت میره.......

فشار عصبی بهت وارد شده.......

دردی که با استراحت خوب بشه جای نگرانی نداره.....

عزیزم یکی دو ساعت دراز بکش و استراحت کن دردت میره....... فشار عصبی بهت وارد شده....... دردی که با ...

الان دردم رفته، فقط دیشب بود

خداروشکر که شما هستی. یکم از نگرانی دراومدم

ان شااله که خدا خودش مواظب جنین هام باشه

مرسي لي لا جون و سها جون كه ديشب واسم دعا كرديد

يه ١ ساعت همونجور بودم تا اروم شد

در هر صورت ممنون مهربونا

راستي سها جون ميگي چرا بي بي نميزارم 

راستش من روز ١ و ٤ و ٧ بعد انتقال. امپول hcg زدم و مثبت كاذب نشون ميده

ولي چون ميخواستم دقيق ميزان رنگ بي بي چكو از لحظه زدن اخرين امپول تا جواب ازمايش چك كنم بي بي هر روز زدم

روز اول خط دوم مشخص بود بعد هي كمرنگ شد امروز كه كلا سفيده

اثر hcg رفت كه رفت

اگر فردا صبح بزارم پر رنگ شه يعني مثبته 

اگه باز سفيد بمونه منفي

راز جون نگران نباش طوري نميشه

البته منم هر بار انتقالم همين وضعه

نميدونم اين هورمونا چيه

والله از مواد مخدر بدترن 

مغز من كه ميپوكه دور از جون بقيه

من عين ٧ بار دعوام شد

بعد اين ديگه شاد باش

راز جون نگران نباش طوري نميشه البته منم هر بار انتقالم همين وضعه نميدونم اين هورمونا چيه وال ...

دارا جون آره واقعا

دیونه شده بودم

انقدر زدم تو صورت و سر خودم، که صورتم کبود شده  

ما که بیچاره ایم با این هورمون ها، انصاف نیست شوهرامون توی این شرایط هوامون رو نداشته باشن

مگه دو هفته چیه که نمی تونن مراعات کنن

من که همسرم رو نمی بخشم