2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
ممنون آنا جون ولی من نمی خوام دوباره سیکل لانگ داشته باشم ذخیره م کمه. کاش اقلا این دکتر به این قضیه ...

روز ۱۴ رفتن تا جایی که من میدونم دو تا دلیلی داره یا سیکل لانگ در انتطارته یا میخوان وضعیت تخمکگذاریتو بدونن که چون اچ دی داری فکر کنم مورد دوم حذف میشه چون فکر کنم تو سیکل نچرال تخمکگذاری بررسی میشه.......

پس طبق اطلاعات شکسته بسته من فقط گزینه لانگ میمونه.......

البته بازم بگم شایدم یه پروتکل جدیدی در انتطارته ولی به قول خودت کاش به حرفت گوش میکردن.......

لااقل من با دکترم این مشکلو نداشتم........

من یادمه سیکل اولم کوتاه با سینافکت بود و بدنم خوب جواب نداده بود........

سیکل دومم کوتاه از نوع آنتاگونیست بود که منفی شدم......

چون سیکل دومم با همین دکترم بود سیکل سوممو خواست تغییر بده به کوتاه با سینافکت که به دفعه برگشتم گفتم سیکل اولم همین بود و کلا بدنم جواب نداده بود تا سینافکتمو قطع کردن.......

تا اینو گفتم گفت پس همون آنتا رو این دفعه با مریونال انتخاب میکنیم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون،من دیروز جواب آزمایشاتمو گرفتم،بعد بردم یه متخصص زنان گفت فقط پرولاکتینت و تی پی اوت بالاست و بهم گفت لووتیروکسینتو ادامه بده ،برای پرولاکتینم قرص داد

من پرولاکتینم قبل از انتقال پایینتر از حد نرمال بود یعنی وقتی قرصشو میخورم خیلی پایین میاد که دیگه گفتن لازم نداری ولی الان دوباره رفته بالا،احتمالا فکر میکنم لکه بینیم هم به خاطر همین باشه...به هر حال من آزمایشم رو میزارم یه نگاهی بنداز بیزحمت ،نظرتو بهم بگو

مرسی عزیزم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان شبتون بخیر آنا جون ی سوال.دیدم چندجا پیشنهاد خوردن سفیده  تخم مرغ داده بودی به درد منم م ...

عزیزم سفیده تخم مرغ رو منم میخوردم........

یکی دو تا برا هر کسی خوبه سرشار از پروتئینه. و اگه سرچ کنی کسایی که بدنسازی کار میکنن سفیده تخم مرغ رو میخورن، اما خوب کسایی که ریسک هایپری دارن یا هایپر شدن بیشترم لازمه بخورن به خاطر آلبومینش تو همون یکی دو تا رو بخور.......

من حس میکنم دفعه آخر حتی رو کیفیت تخمکتمم تاثیر داشت چون از یکی دو ماه قبلش شروع کرده بودم به خوردنش.......

حتی تو بارداریمم میخوردم البته وسطای بارداریم یکم زده شده و وقفه افتاد و مجدد بعد یکی دو ماه هر از گاهی میخوردم.......

فقط زرده رو زیاد نباید خورد چون کلسترول رو بالا میبره.....

در مورد پرد و لیموناد باید سرچ کرد دید پرد و ویتامین سی تداخل دارن یا نه........

در مورد تهوعت توصیه میکنم با یه دکتر گوارش مشورت کنی شاید با پنتاپرازول مشکلت حل بشه........

چون شاید ممکنه حالت تهوع نشونه عوارض پرد بر روی معدت باشه و تو با لیموناد مخفیش کنی یهویی دهن باز کنه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرمرجون شما dfi همسرتون چطور بود؟من همسرم dfi داد یبار ۱۴ بود و یبار ۲۶،که دکتر گفتن زیر سی باشه خوب ...

آره عزیزم زیر سی خوبه البته یکی از فاکتورا زیر ۱۵ و اون یکی زیر سی عالیه اما همونی که زیر ۱۵ باید باشه تا ۳۰ هم جا داره بعد سی وارد منطقه بحرانی میشه.......

متاسفانه آیتما الان اسمشون یادم نیست.......

سلام به همه دوستان و آنا جون  يكم از خودم بگم كه هنوز در گير تهوع هستم وكلا همچيزو بهم ريخته ه ...

نه عزيزم ان تي خطر نداره حتما حتما بده منم دادم  تهوع منم دارم هنوز ولي دكتر يه مولتي ويتامين بهم بداد بنام پريناتال انگار تهوع ام رو برد دوروزه فكركنم بخاطر ويتامين ب ٦و ب١٢داخلشه 

سلام ستایش جون،امیدوارم خودت و نی نی گلی سلامت باشید،عزیزم شما بودید سرم میزدی؟از کدوم داروخانه میگی ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم ستایش جون دفعه اولو آزاد گرفت.......

عزیزم معمولا الان دفعه اولو آزاد میدن مگه اینکه سابقه سقط داشته باشی واست تایید کنن.......

عزیزم سرم رو معمولا از این داروخونه ها بگیری بهتره و مطمئنترم هست.......

۱۳ آبان، ۲۹فروردین، شهید کاظمی، هلال احمر و.......

سلام آنا جون،من دیروز جواب آزمایشاتمو گرفتم،بعد بردم یه متخصص زنان گفت فقط پرولاکتینت و تی پی اوت با ...

عزیزم ...تیرویید ت خوبه ولی چون آنتی تی پی او بالاست ..باید لووتیروکسین  رو ادامه بدی ..پرولاکتین  هم بالاست .داستینکس  اگر دادن اونم مصرف کن ..آزمایشات انعقآدی و روماتولوژی هم خوبه ..فقط ..ویتامین دی هم پایینه ..اگر پرل های ۵۰۰۰۰ واحدی دادن ..هفته ای یکدونه بخور

عزیزم ...تیرویید ت خوبه ولی چون آنتی تی پی او بالاست ..باید لووتیروکسین  رو ادامه بدی ..پرولاکت ...

داروخونه به جای داستینکس کابولین داد..

ویتامین دی هم گفت خوبه نخور ولی من خودم هر دفعه یدونه 1000 میخورم

انتی تریگلوبولینم بالا بود،اونم با همون لووتیروکسین کنترل میشه؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم ...تیرویید ت خوبه ولی چون آنتی تی پی او بالاست ..باید لووتیروکسین  رو ادامه بدی ..پرولاکت ...

ممنون عزیز دلم   

سلام دوستان من دیروز برای دومین بار انتقال داشتم . جنینهام سه تا فریز بود . دکتر گفت که آمپول اچ سی ...

عزیزم برا بالا بردن شانس + شدنه.....

منم روز ۲ و ۵ انتقال داشتم......

یکی از دوستامون اخیرا روزهای ۱ و ۴ و ۷ انتقالش داشته.......

بعضیا روز انتقال داخل رحمیشو دارن.......

خلاصه شانستو بالا میبره!!!!!!

داروخونه به جای داستینکس کابولین داد.. ویتامین دی هم گفت خوبه نخور ولی من خودم هر دفعه یدونه 1000 م ...

کابر گولین  همون داستینکس هستش ...آنتی تیروگلوبین  مثل آنتی تی پی او tpo ....هست نشون میده ..کم کاری تیرویید ایمونولوژیک  هستش و به همون لووتیروکسین  جواب میده ...ولی ویتامین دی زیر ۳۰ ...کمبود رو نشون میده ..توبارداری معمولا روزی ۱۰۰۰ واحد ویتامین دی درمانی میدن در غیر باردار هفته‌ای ۵۰۰۰۰ واحد ..در هر صورت تصمیم با پزشک خودت هست ..

سلام آنا جون،من دیروز جواب آزمایشاتمو گرفتم،بعد بردم یه متخصص زنان گفت فقط پرولاکتینت و تی پی اوت با ...

عزیزم ایمنیارو هم دادی؟

سی دی مارکرارو؟

آخه معمولا کسی که کم کاری تیروئید و آنتی تی پی اوی بالایی داره احتمالا نقص ایمنیشم هست......

برا پرولاتینتم فکر کنم نباید یهویی داروتو قطع میکردن.......

خدارو شکر که فهمیدی.......