2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
اناجان نظرت چيه يك روز درميرن امپول بزنم اونم نه دوتا يكي روزهايي كهرامپول نميزنم شياف بزارم؟ميترسم ...

والا دقیق نمیتونم چیزی بگم ولی با قطع یهوییشم موافق نیستم........

خوب اگه میخواد پرولوتون بده چرا قبلش میخواد قطع کنه؟

من بلافاصله بعد قطع پروژسترون فرداش همون ساعت پرولوتونمو زدم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من سونوي ان تي دادم عددش ١.٨شد بعدش ازمايش خون مربوط به ان تي كه اون هاي ريسك شد سلفري دادم اونم يك ...

منم ریسکم متوسط بود تازه نتیجه آزمایشم دیر گرفتم،تو هفته ۱۶ سل فری دادم،دکترم عصبانی شد،گفت باید با فلان دکتر که گفته بودم هماهنگ می‌کرد ی شاید اون میگفت آمینو سنتز بشی منم گفتم فرقی نداشت چون به هر حال من این کارو نمیکردم!!!این همه استرس قبل از بارداری یه طرف،استرس غربالگری یه طرف،حالا خوبیش اینه که دیگه کواد مارکر و اینا لازم نیست بدی،جنسیتم معلوم کرده واست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مشهدم مرکز نوین انجام دادم عمل شوهرم ۵۵۰ شده چون با بی حسی اینکارو کردن عمل پانچرم با فریزا ...

مرسی دوستم 

من اهواز انجام دادم .عمل شوهرم با هزینه فریزش شد دو میلیون سیصد .

فکر کنم وضعیت تخمک خودمم خوب نبوده .سری اول به آمپولا خوب جواب نداد سری دوم هم فقط ۸ تا داشتم که اونم اینطور شد ....

ایشالا دوتا رو انتقال میدی و برات میمونه ...

موفق باشی 

بله مرمضي بود كه وسط راه ولم كرد الان براتي

وااای دوستام بیشترشون مریض اون هستن !!!!!

براتی هم میگن دکتر خوبیه .موفق باشی ایشالا بسلامتی نی نی تو بغل میگیری .

منم دختر عموم مریض دیبا بوده بعد از بارداری خودش رفت جای دیگه ...چونکه میگه اینا که تو کار نازایی هستن زیاد توی دوران بارداری دقت نمیکنند .

وااای دوستام بیشترشون مریض اون هستن !!!!! براتی هم میگن دکتر خوبیه .موفق باشی ایشالا بسلامتی نی نی ...

بله خودش كفت من متخصص ناباروري هستم بهتره بري پيش متخصص بارداري براتي هم مقداري بداخلاقه جرات نداري چيزي ازش بپرسي ولي دقتش بدك نيس

قربونت برم مهناز باور کن آزمایش تو منفی شد یهو از داخل خالی شدم خیلی برات ناراحت شدم ولی بزار ب مصلح ...

فداي محبتت دوست مهربونم...راضيم به رضاي خدا..... با تمام وجودم برات دعا ميكنم... بي صبرانه منتظر شنيدن جواب مثبت آزمايشت هستم عزيز دلم

عزیزم جای نگرانی نداره همه ما قبل پانکچر تست هپاتیت رو میدیم لازمه عمله....... اصلا فکرای بد نکن... ...

آنا جون ممنونم عزیزم که اینقدر با حوصله همه پیام ها رو جواب میدی. اجرت با خدا عزیزم😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

سلام لیلا جون . چندروز نبودم و کلی پست ها رو نخوندم ولی از روی ریپلای بچه ها این پستت رو دیدم
چقدر کار خوبی میکنی. آرامش بهترین چیزه. امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته.

خدایا شکررررررر

سلام به همه دوستان و آنا جون 

يكم از خودم بگم كه هنوز در گير تهوع هستم وكلا همچيزو بهم ريخته هيچ لذتي نبردم از بارداري 

آنا جان دكتر واسم سونوي ان تي نوشته اما شنيدم ميگن خطر ناكه آيا درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ميشه انجام ندم ؟؟؟؟؟

كلا گيج شدم نميدونم چكار كنم بجز سونو يه آزمايشم همون روز نوشته ميشه لطفا توضيح بديد ؟؟؟

سونو واسه هفته ديگه نوشته 

سلام دوستان. من امروز پیش دکتر عارفی بودم. ساعتها تو مطبش معطل بودم ولی وقتی رفتم تو فقط یکی دو دقیقه حرف زدیم. هنوز به سیستمش عادت نکردم و واقعا دلم می خواد وقت بیشتری برای مریض ها بذاره.
به هرحال من رفته بودم مشورت . که ببینم میکرو شروع کنم یا نه. البته دکتر همسرم (دکتر سعید صا ح ب ک شا ف) گفته بود برید میکرو.
قبلا گفته بودم دی ان ای همسرم بعد از عمل یه مقدار پایین اومده. و بین 20 تا 35 هست. (چون 3 بار آز داد. یه بار آزمایشگاه بهار دوبار هم ابن سینا)
دکتر عارفی اینو دید گفت هنوز بالاست. گفت برید پیش دکتر جنتی نامه تایید کنه و نامه کتبی بده که میکرو شروع کنین
که گفتم دکتر کشاف خودشون گفتن دیگه برید برای میکرو. ... قبول کرد

دکتر شوهرم بهش گونال اف داده و گفته 2 ماه بزنه بعد میکرو کنیم
به دکتر عارفی گفتم من کی بیام برای شروع
گفتم اچ دی بی وقفه می خورم. گفت اچ دی رو قطع کن پریود بشی. دوباره شروع کن . بعد دوهفته بعدش بیا
فقط یه سوال . مگه نباید روز 2 و 3 پری بریم؟؟
بعد ازش پرسیدم عمل برای کی میشه گفت 20 روز بعد (البته اینجاها رو ماماش جواب میداد. خودش رفت سر مریض بعدی)
می خوام ببینم این زمانهایی که داده درسته؟
چون من باید برنامه ریزی کنم. برای همین مهمه که دقیق بدونم اینا رو. میشه لطفا راهنمایی کنین؟

خدایا شکررررررر