2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجان همراه پرولوتون رقيق كنتده هم ميزدي

عزیزم بله سلکسانو تا آخرش داشتم فقط هفته ۶ تا ۱۲ به خاطر لک و خونریزی و هماتوم قطع شد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان. من امروز پیش دکتر عارفی بودم. ساعتها تو مطبش معطل بودم ولی وقتی رفتم تو فقط یکی دو دقیق ...

نمیدونم من .

ولی نمیتونی بری مطب فردا سوالاتو بپرسی یا لااقل تماس بگیر با ماما صحبت کن .این جزو سوالای مهم هست 

آنا جون شما عمل هیسترو چقدر قبل انتقالت انجام دادی ؟

عزیزم من چون با لاپرا انجام دادم فاصله لاپرا هیسترو و انتقالم تقریبا سه ماه شد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان و آنا جون  يكم از خودم بگم كه هنوز در گير تهوع هستم وكلا همچيزو بهم ريخته ه ...

عزیزم نه بابا خیالت راحت انجامش بده.......

دکتر صدری عالیه سه سوته هم انجام میده و زیاد تحت پرتو نیست وروجکت.......

کارش دقیق و فرزه و من برا همین خیلی قبولش دارم......

اگه سرعت عمل برات مهمه که برا منم بود برو پیشش......

نمیدونم من . ولی نمیتونی بری مطب فردا سوالاتو بپرسی یا لااقل تماس بگیر با ماما صحبت کن .این جزو سوا ...

راستش دو سه بار پرسیدم
دیگه فکر کنم عصبانی شدن از دستم :)) گفتم اینجا بپرسم شاید یه مدلی از سیکل هست که از روز 14 پری شروع بشه
می خوام ببینم چه نوعشه؟
نمی خوام سینافکت توش باشه
این دکتر عارفی مثل دکتر قبلیم منعطف نیست. رو حرفش نمیشه حرف زد

خدایا شکررررررر
سلام دوستان. من امروز پیش دکتر عارفی بودم. ساعتها تو مطبش معطل بودم ولی وقتی رفتم تو فقط یکی دو دقیق ...

عزیزم احتمالا اواسط سیکل میخواد سونوت کنه ببینه در چه وضعیتی هستی شاید بخواد برات سیکل لانگ تعریف کنه......

من از حرفات اینو حدس زدم......

سلام بچه ها من فردا انتقال دارم التماس دعا از همه

به سلامتی عزیزم.......

دست خدا به همراهت.......

ایشالله به زودی واست جشن بگیریم.......

سلام..کسی اینجا هس ک نوین مشهد تحت درمان دکتر منصوری برای آی وی اف باشه.ممنون میشم راهنماییم کنین

عزیزم بله هستن از دوستات الان حضور ذهن ندارم اما بیان راهنماییت میکنن......

ضمنا به جمعمون خوش اومدی مادر آینده نزدیک.......

ثمین جان انشالله واقعا از ته دلم میگم ی روزی ک البته خیلی هم نزدیکه من شاهد این باشم ک شما مادر شدنت ...

انشالله خیلی امیدوارم مثل همیشه.نمیدونم خلاصه اینقدر امیدوار میشم که خدا بگه این بندم دیگه همه ی دنیا رو از رو برد.ححح

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم احتمالا اواسط سیکل میخواد سونوت کنه ببینه در چه وضعیتی هستی شاید بخواد برات سیکل لانگ تعریف کن ...

ممنون آنا جون
ولی من نمی خوام دوباره سیکل لانگ داشته باشم ذخیره م کمه. کاش اقلا این دکتر به این قضیه دقت کنه:(
من دکتر قبلیم شروع سیکل روز 2و 3 بود. به همه در هرحالتی میگفت روز 2 و 3 بیاین
امروز تا گفتم اچ دی بی وقفه میخورم. این به اون گفت اچ دی می خوره ها. بعدم گفتن روز 14 برم
چقدر بده که توضیح نمیدن دلیلشو

خدایا شکررررررر
عزیزم غذاتو کم نمک حتی بی نمک کن...... آب زیاد بخور...... پرد همینطوریش ورم میاره پس نمک رو سعی کن ...

ممنونم آنا جون بابت راهنماییت.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....