2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام..کسی اینجا هس ک نوین مشهد تحت درمان دکتر منصوری برای آی وی اف باشه.ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام عزیزم من مرکز نوین انجام دادم ودکترم خانوم منصوری هستش

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان شبتون بخیر آنا جون ی سوال.دیدم چندجا پیشنهاد خوردن سفیده  تخم مرغ داده بودی به درد منم میخوره؟تداخلی با قرصم ایجاد نمیشه؟منظورم با پردنیزولون هستش . و اینکه اگه خوبه روزانه چندتا بخورم.ی موضوع دیگه.من این قرص پرد ..تهوع شدید بهم میده امروز با لیموناد خوردم اصلا تهوع نداشتم خیلی مضره خوردنش با نوشابه لیموناد؟به نظر خودم راه حلیه برا خودش اخه اصلا تهوعم خوب نمیشد همش گلاب به روتون بالا میاوردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون من همسرم کاریوتایپ و dfi رو انجام داده، دکتر زرنانی گفت نیازی نیست خودت انجام بدی 

مرمرجون شما dfi همسرتون چطور بود؟من همسرم dfi داد یبار ۱۴ بود و یبار ۲۶،که دکتر گفتن زیر سی باشه خوبه،البته من 

آنا جون من همسرم کاریوتایپ و dfi رو انجام داده، دکتر زرنانی گفت نیازی نیست خودت انجام بدی 

من پانکچر شدم و جواب آزمایش همسرم اینسری خوب بود ولی مثل همیشه فقط مورفو ۳درصد بود،حالا نگرانم نکنه dfi همسرم برای شروع زیاد بوده؟شما اطلاعاتی داری؟

سلام..کسی اینجا هس ک نوین مشهد تحت درمان دکتر منصوری برای آی وی اف باشه.ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام عزیزم بله من اونجا ای وی اف کردم و الانم باردارم.سوالی داشتی در خدمتم

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
بحیب جان شما دیروز قرار بود سونو بشی، رفتی؟ هفته چند بودی، قلب تشکیل شده بود؟ سونو شکمی بود یا واژی ...

سلام ستایش جون،امیدوارم خودت و نی نی گلی سلامت باشید،عزیزم شما بودید سرم میزدی؟از کدوم داروخانه میگیری،دفعه اول بیمه ای گرفتی یا آزاد ؟