2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047261 بازدید | 684585 پست
آنا جون و بقیه بچه ها به نظرتون دارو روی شوهر من که آزواسپرمی هست جواب میده؟؟  مثلا خرنوب یا ک ...

شما شانستونو امتحان کنین. ان شالله جواب بده. یکی در اینباره تاپیک زده بود و در این مورد تجربیاتشو نوشته. اسم استاترش ناجی اسپرم بود. سرچ کنی پیدا میکنی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام دوستان. مرسي انا عزیز از پاسخ دادن به تک تک سوال های ما. کیانا جون واقعا ناراحت شدم عزیزم انشالله سری بعد دیگ مامان میشی.. و اما لیلا ی مهربون.. ليلا جان خیلی کار خوبی می کنی و به خودت برس درست حسابی من مطمئنم که استراحت کنی محکم تر قدم برداري،شاید هم دیدی دوماه دیگ سیکل شروع کنی حالا فعلا کنسل نکن. خدا رو چه دیدی انشالله بیای و بگي توی همین بی خیالی خداوند يه جوانه کوچولو تو دلت گذاشته .عزيزم مواظب خودت باش باي 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس عزیزم اگه فعلا درمان رو شروع نمیکنین فقط تست کاریوتایپ خودتو بده بعلاوه کاریوتایپ همسرت و دی اف آ ...

خدا خیرتون بده. ممنونم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

سلام عزیزم خیلی دلم تنگ شده بود برات ممنونم عشقم از دعای زیبات امیدوارم هر جا ک هستی شاد و سلامت باشی و خدا بهترین هارو برات مقدر کنه ....ولی لیلا قبول نیستااااا ک اصلا نیای ی وقتایی بیا بهمون سر بزن سه شنبه آز دارم برام دعا کن و اون روز بیا ک بگم نتیجه چی شد😊 التماس دعا دارم😗

کیانای عزیزم واقعا ناراحت کنندست ولی حتما حکمتی بوده خدا هیچ وقت برای بندش بد نمیخواد بدون حتما الان وقتش نبوده و صلاحت و موقعش ی روز دیگست توکل ب خدا انشالله در وقتی بهتر مامان میشی شک نکن ...با آرزوی بهترینا 😗

باعرض معذرت از استارتر. سلام عزیزم. کرمانشاه زلزله اومد خدای نکرده اتفاقی برات نیفتاده. من شنیدم بچه ...

نفیس جون عزیزم معذرت چرا اینجا خونه خودته.....

عزیزم اتفاقا چند مدت پیش یکی از دوستای کرمانشاه یه اطلاعیه گذاشت الان برات میذارم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

اطلاع رسانی:

سلام دوستان اگه كسي رو ميشناسين كه میخواد از پرورشگاه بچه بیاره اين بچه هاي كرمانشاه رو دارن ميارن گفتن هرخانواده اي بخواد چه دختر چه پسر رو ميدن بهشون شناسنامه هاشونم رايگان به نامشون ميزنن بدون اينكه مثل پرورشگاه سختگيري بشه اگه كسي رو ميشناسين اطلاع بدين

هيچ هزينه اي نداره

09016127793 انصاري

دوستای گلم گفتم اینجا اطلاع بدم در موردش تحقیق کنین و در صورتی که براتون قابل قبول بود پیگیری کنین!!!!!

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من امروز رفتم سونو خیلی خوب نبود دکتر گفت خوب رشد نکردن چهارتا فولیکول ۹تخمدان چپم و ۲تا ...

عزیزم برا روز هفت بد نبوده تازه دو تا آمپول دیگه هم اضافه شد.......

اصلا نگران نباش.....

آب زیاد بخور........

پیاده روی سبک داشته باش.....

سفیده تخم مرغ آب پز بخور.......

گوشت و مرغ و ماهی بخور ایشالله تقویت میشن......

آنا جون و بقیه بچه ها به نظرتون دارو روی شوهر من که آزواسپرمی هست جواب میده؟؟  مثلا خرنوب یا ک ...

عزیزم علت آزو بودنش چیه؟

انسدادی هست یا اساسیه؟

سلام دوستان من تازه عضو این گروه شدم یه سوال داشتم منکه برای اولین بار می خوام میکرو کنم آیا قبل از انتقال می تونم آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو انجام بدم ؟

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
ممنون بچه ها از لطف تون . انشالا خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه یه نگاهی هم به من بندازه . آره ا ...

دوست عزیز من وشوهرم دقیقا مشکل شما رو داشتیم روزی که واسه پانچر رفتم همون روز شوهرمو ازش اسپرم گرفتن چون دکتر گفت اسپرم فریز اصلا خوب نیست

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
سلام دوستان من تازه عضو این گروه شدم یه سوال داشتم منکه برای اولین بار می خوام میکرو کنم آیا قبل از ...

سلام عزیزم.......

به جمعمون خوش اومدی........

عزیزم به دکترا باشه باید سه چهار بار شکست یا سقط رو تجربه کنی تا بگن دیگه میشه شروع کرد دونه دونه و مرحله به مرحله تستهارو انجام داد و برا هر مرحله یه شکست دیگه به نامت ثبت بشه و تا بیایی ببینی مشکلی داری یه ۶-۷ منفی به نامت ثبت میشه مگر اینکه خوش شانس باشیو هیچ مشکلی نداشته باشی و همون بار اول انتقالت بگیره و نیفتی تو دور تکرار این درمانها........

این تستهارو میتونی بار اولم انجام بدی ولی همتش با خودته.......

از دوستامون بودن کسایی که همون بار اول این تستهارو دادن و معلوم شده مشکلی داشتن و با کنترلش بار اول مامان شدن در حالی که نداده بودن لااقل یه منفی یا یه سقط تو پروندشون ثبت میشد.......

دوستای گلم سلام، انشاالله به حق پدر امام زمان(عج) بهترین تقدیرها در بهترین زمانها واستون رقم بخوره،

آنا جون خدا به خودت و دخترت و همسرت سلامتی بده و انشاالله زندگیتون سرشار از شادی باشه که داری بالاترین عبادتها رو نزد خدا میکنی با این تاپیک و حضور دائمی و دلگرم کننده ت  

لیلا جونم انشاالله خدا پشت و پناهت باشه عزیزم، خدا هر چی که خیره قسمتت کنه  

دوستای دیگه م، واسه همتون آرزوی عاقبت بخیری و رسیدن به آرزوها رو دارم،یه چیزیو یادتون باشه،همونجور که آنا جون همیشه میگن تو رژیم غذایی از هیچ کس تقلید نکنین،تو روند درمانم نگاهتون به شرایط هیچکس دیگه نباشه،هیچ ایده آلی وجود نداره،اگه همه جوانب رو بسنجید و پیش برید که عالیه ولی اگه از روی سهو یا ندونم کاری اینکارو نکردید یا همه چیز اونطوری پیش نرفت که انتظارشو داشتین،از دست خودتون و جسمتون عصبانی نباشید همش استرس نداشته باشید و خودخوری نکنید که چرا اینجوری شد و چرا اینکارو نکردم و اینها،دست خدا بالای دستهاست،کسی چه میدونه،شاید ماهایی که مامان شدیم هم اگه آزمایش اضافه تری میدادیم مشکلدار میشدیم ولی خدا خواست که کمتر درگیر بشیم

دوستای گلم سلام، انشاالله به حق پدر امام زمان(عج) بهترین تقدیرها در بهترین زمانها واستون رقم بخوره، ...

البته هر چی با دست پر جلو برید بهتره ها! فقط منظورم این بود که الکی استرس به خودتون وارد نکنین! وگرنه هر چی مامان آنا بگه!  

دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

عزيز دلم خيلي كار خوبي ميكني... منمًفعلا انتقال بعديمو عقب مي اندازم... الهي كه هر جا هستي سلامت و شاد و در آرامش محض باشي... از خدا برات بهترينها رو آرزو ميكنم ليلا جون❤️❤️❤️