2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشیدم، میدونم که همتون خبر دارین ولی من نمیتونم دیگه اینجوری برم جلو ، واقعا خیلی سخت هی بگم خوبم چیزی نیست ، بنابراین کلا تصمیم گرفتم برای یه مدتی ذهنمو از بچه پاک کنم، نمیتونم زندگی نکنم، از زندگیم افتادم، توانشو ندارم واقعا اینجوری ادامه بدم، میخوام برای خودمو همسرم زندگی کنم، یه روزی یکی از دوستام گفت لیلا شاید قسمت تو این باشه بچه نداشته باشی، پس دیگه باید بری بمیری؟ دیدم راست میگه، از تمام برنامه هام عقب افتادم، دو سال ایران نیومدم ، 5 سال ِهمش تو راه دکترم ، برو، بیا ، دریغ از یه امیدواری، رفتم آزمایش خون بدم دیگه دلم برای خودم سوخت گفتم والا خدا به من سلامتی داده چرا هی باید خودمو آزار بدم، چیزی از این چند سال که بهترین سالهای جوونیم بوده نفهمیدم ، هی برو وقت دکتر بگیر، بیا، برو اینور اونور، هی معاینه زنان ، اه، واقعا خجالت میکشم ،میدونم که همتون خبر دارین ، میدونم همتون با این راه آشنا هستین ، خلاصه بقیه آزمایشا رو نرفتم بدم. تمام ذهنمو دارم پاک میکنم، دیگه کلا میخوام برم دنبال شادی خودمو همسرم، من به خاطر بچه با همسرم ازدواج نکردم، حالا تمام زندگیمون بهمون زهر شده چون تمام برنامه هامون دور محور بچه میچرخه. تا روانی نشدم بایدیه مرخصی به خودمون بدم و یه مدتی  بیخیال شم . فکر میکنم لازم باشه یه مدتی از همه موضوعات مربوط به بچه فاصله بگیرم.

از کلینیک هم وقت گرفته بودم که 2 ماه دیگه شروع کنم ولی همین که به 2 ماه فکر میکنم جالم بد میشه برای همین اونم فعلا کنسل کردم، دلم فقط آرامش میخواد.

برای تک تکتون آرزوی موفقیت میکنم توی این راه، از همتون ممنونم که انقدر ماه و مهربونین همیشه به من روحیه دادین و همیشه محبت کردن .امیدوارم همه شماها بزودی مادر بشین.

بالا سرتون هستما ، حواسم هست شلوغ نکنین   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرپر جونم ، پستت رو خوندم خیلی خوشحال شدم حالت بهتر شد، عزیزم این تغییرات هورمونی از هر دردی بدتر،اون ال دی کوفتی یه تنه آدمو صاف میکنه    حالا مطمین باش هر چی بگذره حالت بهتر میشه. ایشالله بزودی ننه پرپر بشی آمین  

سلام خانمهای عزیز.من تازه با این سایت اشنا شدم.مخصوصا وقتی شماها رو پیدا کردم یجورایی دلگرم شدم که چ ...

سلام عزیزم.......

به جمعمون خوش اومدی.......

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم به زودی.......

عزیزم پس اگه ذخیرت بالاست و درداتم شروع شدن چند تا توصیه رو میگم رعایت کنی هم کیفیت تخمکاتو بالا میبره هم برات خوبه......

۱. آب زیاد بخور روزی ۲-۳ لیتر بخور.....

۲. روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز رو هر مدلی که دوست داری بخور.....

۳. زیادی دولا راست نشو، کار سنگین انجام نده، جارو برقی ممنوع

۴. پروتئین زیاد مصرف کن یعنی گوشت و مرغ و ماهی تو برنامه غذاییت باشه حتما

ایشالله تخمکای خوبی منتظرته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من همسرم کاریوتایپ و dfi رو انجام داده، دکتر زرنانی گفت نیازی نیست خودت انجام بدی 

کاریوتایپ رو خودت انجام ندی؟

من حات باشمانجام میدم حتما!!!!!!

البته اگه قراره فرش انتقال بدی!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

لیلا جون

دل همه بچه های گروه برات تنگ می شه ،ولی همه دوست دارن شاد و سرحال باشی

ایشالا بعد ازاین استراحت بیای و بگی و طبیعی باردار شدی.آمین      

سلام ليلا جونم من امروز مهمون داشنم اصلا نتونستم ي سر بزنم ممنون از جوابت Tsh همون تيروييده ديگه ؟ د ...

سلام امیدوار جان، فکر کنم آنا جون هم جواب دادن ، بله همونه ، میگن با داروهای تحریک تخمدان Tsh بالا میره، یادمه آنا جون یه طلبی گذاشته بودن در مورد رنج قبل از بارداری وزارت بهداشت که باید مقدار تی اس اچ کمتر از 1.5 باشه، چون ناخودآگاه تو بارداری هم میره بالا، هورمونای تحریک تخمدان هم حسابی رو تیرویید تاثیر داره یه مشورتی با دکترت بکن.

اون اف اس اچ هم مقدارش خوبِ، فاکتور مهمیه برای دخیره تخمدان، نشوندهنده اینه تا پایان ذخیره خیلی فاصله داری، ایشالله که موفق باشی.

لیلا جون دل همه بچه های گروه برات تنگ می شه ،ولی همه دوست دارن شاد و سرحال باشی ایشالا بعد ازاین ا ...

قربونت برم مرمر جونم، منم دلم برای همتون تنگ میشه، ایشالله بیام ببینم نوشتی مثبت شد، الهی آمین عزیزم.  

مچکرم.همچنین.بچه ها امپول پیورگان با گونال الف فرق داره؟ چرا وقتی میزنم اینقدر درد داره

عزیزم از یه خونواده هستن یکم درد رو که دارن به خصوص تو به بازوت میزنی دردش بیشتره......

دور ناف دردش کمتره اما تو همون به بازوت بزن چون میزان جذب از دور ناف بیشتره و احتمالا به خاطر ذخیره بالات دکترت صلاح دونسته به بازو بزنی......

دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

عزیز دلم ایشالا با همین بی خیالی طبیعی مامان میشی و خودت نمی فهمی این وروجک از کجا اومده

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
تبریک میگم خداروشکر،من نه،برا هفته اینده وقت گرفتم البته چون شهرستانم ،ولی احتمالا امروز یا فردا شهر ...

بله عزیزم واژینال بود 

ایشالا بسلامتی خوش خبر باشی 

راستی کدوم مرکز هستی

خدا کمکم کن
خدارو شکر عزیزممممممممم........ مبارکت باشه....... ایشالله ۱۲۰ سال به سلامتی و شادی بتپه...... عز ...

ممنونم اناجون مهربون 

واقعا راهنمایی شما خیلی کمکم کرد تو این مدت 

خدا دختر نازت رو برات نگه داره عزیزم

خدا کمکم کن