2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047239 بازدید | 684582 پست
دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

سلام به همه دوستان عزيز ، ليلا جون خانمي خيلي دلمون برات تنگ ميشه ولي كار خوبي ميكني كه ميخواي يه مدت روحيه بگيري و آرامش بيشتري داشته باشي ، ان شا الله بيا و خبر از معجزه بدي بهمون يا اينكه بيا بگي با روحيه خوب رفتي جلو و نتيجه گرفتي كه مطمئنم حتما حتما همه دوستان به زودي طعم مادر شدن رو ميچشن ولي اين رو هم مطمئنم كه حفظ و آرامش زندگيهامون از همه چيز واجب تره . 😘😘😘

سلام  منم متاسفانه هیچ جنین برام تشکیل نشد فقط یه دونه بود تا دیروز که امروز گفتن اونم رشدش مت ...

سلام كيانا جون ، خيلي ناراحت شدم عزيزم برات ولي واقعا آدم از حكمت خدا سردرنمياره ، ان شا الله شما هم با انرژي مضاعف دوباره شروع ميكني خانمي .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  منم متاسفانه هیچ جنین برام تشکیل نشد فقط یه دونه بود تا دیروز که امروز گفتن اونم رشدش مت ...

حکمت خدا رو فقط خودش میدونه. ان شالله یه روز دلت شاد میشه و ناراحتیهای الانت رو  از دلت میشوره و میبره.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

ان شالله هرجا هستین خدا پشت و پناهتون باشه. تصمیم خوبی گرفتین. زندگی خیلی قشنگ میتونه باشه اگه نگاهمونو عوض کنیم. زندگی سرشار از شادی و انرژی مثبت براتون آرزو میکنم.

ليلاي مهربونم خيلي خوبه كه به اين نتيجه رسيدي ، منم اين دو سه ماهي كه قرص ميخوردم خيلي با خودم فكر كردم و خوب كنار اومدم با خودم، چند روز پيشم كه حالم بد شد باز كاملا به خودم اومدم كه هنوز مهمترين چيز واسم سلامتيمه و اينكه با همسرم احساس خوشبختي كنيم همين، پيگيري ميكنم ولش نميكنم ولي حرص و جوش نميخورم، از برنامه هام عقب نميمونم، خلاصه كه سعي ميكنيم خوشبخت باشيم و خوشبختتر بشيم و به همه آرزوهامون برسيم، اميدوارم كه هممون موفق باشيم و حالمون خوب باشه و خبراي خوب بهم بديم... ميدوني كه گل سرسبد تاپيكي همه دوستت دارن ، دعاي خير همه بچه ها باهاته هرجا كه باشي 😍😍😍

ممنون از صبوریتون بخاطر سوالای زیادم. خدا خیرتون بده خیلی خوب توضیح میدین. والا ما هنوز وارد سیکل نش ...

باعرض معذرت از استارتر. سلام عزیزم. کرمانشاه زلزله اومد خدای نکرده اتفاقی برات نیفتاده. من شنیدم بچه های بی سرپرست کرمانشاها به کسانی که مایلند میدن. میخواستم ببینم شما درجریانی. 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
باعرض معذرت از استارتر. سلام عزیزم. کرمانشاه زلزله اومد خدای نکرده اتفاقی برات نیفتاده. من شنیدم بچه ...

😁 آره زلزله زده هم هستیم! ما خود شهر کرمانشاهیم که با مرکز زلزله 122 کیلومتر فاصله داشت. البته اون شب اینجا شدیدا لرزید و ما اینجا خیلی ترسیدیم. اتفاقا روزای تخمکگذاریمم بود و برناممونو هم بهم زد!😂 الان کمی فقط خونه ترک نازک رو دیوارا داره. انقدرم شایعات زیاده آدم میترسه باز تکرار بشه، خدای نکرده. 

همسر من که خیلی موافق که بچه بی سرپرست بیاریم.اما متاسفانه خانواده همسرم فرهنگشو ندارن و میترسم بچه طفل معصوم بدتر ضربه ببینه. مثل اینکه یکی تو همین تاپیک یه شماره گذاشته برای این منظور. چند صفحه قبل هست.

سلام دوستان من امروز رفتم سونو خیلی خوب نبود دکتر گفت خوب رشد نکردن چهارتا فولیکول ۹تخمدان چپم و ۲تا ۸و۹هم تخمدان راست

همون آمپول مریونال سه پودر با دو آب مجدد باید. تزریق کنم  

به اضافه گونادوپین که روزی دوتا دور ناف بزنم

آنا جون به نظرت اینا جواب میده برای میکرو؟خیلی رشدشون کم بوده 

امروز دومین سونوم بود روز هفت پریود هستم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

نااراحت شدم کیانا جون 

چاره چیه باید تلاش کنیم و بریم جلو

ان شالله خدا  معجزه کنه برات ...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

لیلا جون 

حرفات مثل همیشه متین و درست بود عزیزم 

کاری که بهت ارامش میده بکن

ولی تروخدا به ماها سر بزن من و امثال من به روحیه و امیدهای تو احتیاح داریم عزیزم 

برات از خدا بهترین ها رو می خوام

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

ممنون بچه ها از لطف تون .

انشالا خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه یه نگاهی هم به من بندازه .

آره افسون جون فقط باید معجزه بشه 

شاید سری بعد روز عمل خودم  و شوهرمو بگم باهم عمل کنن فکر کنم اسپرم فرش بهتره از فریز  جواب بده 

عزیزم میدونم سخته اما یه کم به خودت و بدنت و مهمتر از اون روح و روانت استراحت بده......

ایشالله به زودی خبر مامان شدنت رو میدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ليلا جونم زودي برگرد، برات ارزوي بهترينهارو دارم 😍😘😘😘😘😘

ممنون از صبوریتون بخاطر سوالای زیادم. خدا خیرتون بده خیلی خوب توضیح میدین. والا ما هنوز وارد سیکل نش ...

پس عزیزم اگه فعلا درمان رو شروع نمیکنین فقط تست کاریوتایپ خودتو بده بعلاوه کاریوتایپ همسرت و دی اف آی رو.........

اینطوری اول عیار دستتون میاد که احتمال جنین سالم داشتن تا چه حده!!!!!!

چون ایمنی و انعقادی رو الان انجام بدی زوده و اگه داروی خاصی بعدا مثل سرم و...... بخوایی داشته باشی نباید از تاریخشون ۶ ماه بگذره......

پس فعلا این سه قلم رو دونه دونه انجام بدین.......

کاریوتایپ و دی اف آی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com