2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
البته هر چی با دست پر جلو برید بهتره ها! فقط منظورم این بود که الکی استرس به خودتون وارد نکنین! وگرن ...

فدات بشم عزیزم........

من فقط دلم میخواد تعداد تجربه منفیارو به حداقل برسونیم........

ولی ته تهش آرزو میکنم شانس با تک تکتون یار باشه و خدای مهربون با دستهای قادرش کم و کسری هارو جبران کنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خیلی دلم تنگ شده بود برات ممنونم عشقم از دعای زیبات امیدوارم هر جا ک هستی شاد و سلامت باش ...

من برات هر روز دارم دعا ميكنم بهار جون.... شايد باورت نشه ولي اون لحظه كه شنيدم آزمايش منفي شده با همون دلشكسته ام از ته دلم دعا كردم آزمايش تو مثبت بشه... خيلي به يادتم عزيزم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیانای عزیزم واقعا ناراحت کنندست ولی حتما حکمتی بوده خدا هیچ وقت برای بندش بد نمیخواد بدون حتما الان ...

دیگه حکمت خدا یکم طولانی تر بشه باید عصا  زنان برم دنبال  درمان   

من الآن ۱۷ سال دو ماهه که ازدواج کردم تا حالا هم که نتیجه نگرفتم نمیدونستم همچین راه درمانی هست که داخل بیضه  بشه اسپرم بگیرن .

خدا کنه دفعه بعد بشه نشد احتمالا یا بیخیال بشم یا شوهرمو راضی کنم به جنین اهدایی .چونکه سنم داره بالا میره توی ۳۵ سال هستم ننه بزرگی شدم واسه خودم..

ایشالا سه شنبه میای و خوشحالمون میکنی بهار جان 

دوست عزیز من وشوهرم دقیقا مشکل شما رو داشتیم روزی که واسه پانچر رفتم همون روز شوهرمو ازش اسپرم گرفتن ...

اگه میشه بیشتر برام بگو کجا هستین ؟کدوم شهر انجام دادی؟؟ دکترتون کی بوده؟

چنتا جنین برات تشکیل شد ؟ هزینه ها برا ما که تا حالا نزدیک ۱۱ و نیم شد نتیجه هم نگرفتم .

عزیزم علت آزو بودنش چیه؟ انسدادی هست یا اساسیه؟

باور کن دقیق نمیدونم .چند سال پیش که رفت دکتر گفتن مادرزادی بوده و مشکل بیضه داشته منم روم نشد درباره اش ازش بپرسم که یعنی چی فقط میدونم بیضه ها کوچیکتر از حد نرماله  خودم میگم شاید بیضه نزول نکرده است .احتمالا دو سه روز دیگه بریم پیش دکترش این دفعه خودم میرم و سوالتمو ازش میپرسم .قبل از عمل اصلا هیچ دارویی بهش نداد میخوام ببینم راهی هست با دارو کیفیت اسپرم بهتر بشه برا سری بعد 

عزیزم برا روز هفت بد نبوده تازه دو تا آمپول دیگه هم اضافه شد....... اصلا نگران نباش..... آب زیاد ب ...

اوکی چشم ممنون عزیزم .نمیدونم دکتر که گفت رشد. فولیکولا خوب نبوده و. دارو رو. زیاد. میکنم یکدفعه دلم خالی شد بازم ممنون 😘راستی گفت بیلی بالاست و برام آزمایش نوشت و فکر کنم آز هپاتیت بود چون. آزمایشگاه ازم درمورد. سابقه بیماری هپاتیت در خانواده و. اینکه کی واکسن زدم میپرسید به نظرتون مشکلی میتونه باشه؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام به دوستان 

منم حسابي درگير بودم اول اينكه دكتر ناباروريم كفت برو يه دكتر ديكه من بارداري نميپزرم ديكه اينم ازشانس من هرچي التماسش كردم قبول نكرد خلاصه رفتم پيش يكي ديكه اونم حسابي بداخلاقه و تو دلممو برد كفت ان تي شما هاي ريسكه كفتم خوب سلفري دادم خوبه كفت چون بالاي ٣٥سالته امينو بدي بهتره كه من ميترسم نميدم كفت با مسوليت خودت😢بعد نوبت داد براي هفته١٥بارداري حدود ١٦روز ديگه .كفتم امپولاي پروژسترون و انكسپارينمو چطور بزنم كفت پروژسترونو قطعش كن كفتم خونريزي ميكنم خوب اگريهو قطع بشه دكتره كفت نه همينكه من ميكم قطعش كن تا هفته ١٥كه اومدي بهت پرولوتون بدم نهايت شياف بزار و انكسپارينو مصرف كن اينم از مشكل من 

مینو جون می شه در مورد ازمایشهای اولت توضیح بدی. تو سونوی ان تی سونوگرافیست چیزی به شما گفت؟ ازمایش خونت شامل چیابود؟

این سلفری که دادی چیه گلم. ی کم راهنمایی کنی ممنون می شم

اگه میشه بیشتر برام بگو کجا هستین ؟کدوم شهر انجام دادی؟؟ دکترتون کی بوده؟ چنتا جنین برات تشکیل شد ؟ ...

عزیزم من مشهدم مرکز نوین انجام دادم عمل شوهرم ۵۵۰ شده چون با بی حسی اینکارو کردن عمل پانچرم با فریزام ۳۷۵۰ کلا تخمک ۴ تا داشتم که فقط ۲ تاش جنین شد قرار بود روز سوم بعد پانچرم انقال بدن که گفتن جنینات خوب و فریز کردن واسه سه ماه ونیم که میفته بهمن ماه انتقال دارم تو دیماه هم قراره برام هیسترو وخراش بدن  دکتر خودم خانوم مهناز منصوری هستش  بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم عزیزم

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
من برات هر روز دارم دعا ميكنم بهار جون.... شايد باورت نشه ولي اون لحظه كه شنيدم آزمايش منفي شده با ه ...

قربونت برم مهناز باور کن آزمایش تو منفی شد یهو از داخل خالی شدم خیلی برات ناراحت شدم ولی بزار ب مصلحت خدا انشالله ک دفعه  بعد  مامان میشی ...ممنونم ازت من واقعا ب دعای تو عزیزم احتیاج دارم😗😗😗

سلام به دوستان  منم حسابي درگير بودم اول اينكه دكتر ناباروريم كفت برو يه دكتر ديكه من بارداري ...

ای بابا از دست این دکترای بداخلاق و بی انصاف ...خوبه ی لحظه خودشون بزارن جای ما ...عزیزم نگران نباش شما در مورد اینی ک دکترت گفته حتما تحقیق کن

دیگه حکمت خدا یکم طولانی تر بشه باید عصا  زنان برم دنبال  درمان     من الآن ۱۷ ...

😂😂😂😂😂😂...توکل کن ب خدا ی جوری دلت ب همین زودیا شاد میشه ک یادت میره اون سختیایی ک کشیدی بعدشم ۳۵ سال ک سنی نیست من ی بار دیدم ی خانمی ۵۳ سالش بود اومده بود ابن سینا... برای مادرشدن هیچ وقت دیر نیست...مرسی عزیزم التماس دعا دارم 😗😗