2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون اینه درسته؟ 

بله عزیزم همینه!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجان سلام ماباز بعد یکسال التماس شوهر کردن...رفتیم دکتر. دکتر مردان شوهرم رمعاینه کرد...وگفت وار ...

عزیزم همسر منم واریکوسل داشت عمل کرد ولی تغییری نکرد ایتم هاش...زالو درمانی هم کردیم اونم هیچ تاثیری نداشت...الانم همون علایم و دردها رو همچنان داره....دکتر جنتی هم گفتن ولش کنید خوبه برا میکرو!!!!!

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم اصلا نگران نباش منم روز انتقال انقد خودم سفت نگه داشته بودم ک دکترم ده دقیقه ای صبر کرد تا ریل ...

بحیب جان شما دیروز قرار بود سونو بشی، رفتی؟

هفته چند بودی، قلب تشکیل شده بود؟ سونو شکمی بود یا واژینال؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
خانما بهترین دکتر اورولوژی تو تهران کیه؟

دکتر سعید صاحب کشاف هم خوبه من همسرم رو می بردم پیشش راضی بودم

حدود دو ماه پیش هم مادرم باهاش یه عمل داشت که وقتی شرح عملو دیدم دکتر امیر جنتی دستیاره اولش بود

استاد دانشگاس نویسنده کتاب ناباروریه مردانه و الکی عمل نمی کنه مگه اینکه نیاز باشه

خدایااااا شکرت
بحیب جان شما دیروز قرار بود سونو بشی، رفتی؟ هفته چند بودی، قلب تشکیل شده بود؟ سونو شکمی بود یا واژی ...

سلام ستایش جون 

بله رفتم عزیزم گفت قلب تشکیل شده 6هفته هستم 

شما نرفتی ؟؟

خدا کمکم کن

آناجون ببخشید من باز سوال دارم. این سرم ivigهست که دوستان در مورد قیمت بحث داشتن؟ این رو همه که میکرو میکنن، باید تزریق کنن؟ و چند بار؟  

میخواستم خودم و همسرم آزمایش کاریوتایپ رو انجام بدیم. همون که شما برای مهناز جون گفتین که قبل از انتقال بعدی انجام بدن. میخواستم بدونم چی رو دقیقا نشون میده؟!! دکتر مرکز ناباروری گفته دوم پریودی برم پیشش. میخواستم بگم این آزمایش و dfi رو برامون بنویسه. بنظرتون برای همسرم لازمه آزمایشای دیگه هم بنویسه؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
لی لا جون  می شه پزشک عفونت رو معرفی کنی ممنون می شم

سلام عزیزم. دکتر علی فراهانی. هم کارش فوق العادست هم دستش خیلی خوبه. از این پزشک هاست که مناطق پایینتر کارمیکنه که اونایی که نمیتونن حق ویزیت بدن رو رایگان میبینه. این توضیح رو از این جهت دادم که رفتی مطبش فکر نکنی از این دکتر الکی هاست.

آدرس: خانی آبادنو- سه راه شریعتی- خیابان صمدی- ساختمان پزشکان شفا-پلاک 105

تلفن: 1-55538980 یه روزایی تو هفته صبح ها هم هست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم