2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهناز جوون خيلي ناراحت شدم انشالله دفعه بعد ماماني عزيز غصه نخور قوي باش خيلي سخته ولي ما ميتون ...

ممنونم دوست خوبم از همدرديت... از خود خدا طلب آرامش كردم.... 

همسرم هم همينو ميگه، ميگه ما چيزي رو از دست نداديم.. به خدا نزديكتر شديم... 

بچه ها من همش حس میکنم که دارم عضلات شکمم رو منقبض میکنم نگرانم واقعا آخه تازه روز سوم انتقال هستم ...

اینهمه حساس نشو زندگی عادیتو داشته باش

چون تمرکزت روی شکم هست فک میکنی منقبض میشه  

لي لا جان وقتي سرگذشت پدر و مادرتو خوندم واقعا گريه ام گرفت و از خودم خجالت كشيدم كه بابت بيماري پدر ...

مرسی عزیزم،ممنون بابت دعای،قشنگت.قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم.فقط میخواستم بگم  قدر چیزایی رو که داریم بدونیم. زندگی خیلی قشنگی داره،درکنارشم یه سختی هایی داره مثل همین پیگیری های باردار شدن. انشاءالله برای همه مخصوصا دوستای خوبمون تو این تاپیک قشنگیاش خیلی بیشتر و پررنگتر ازسختیاش باشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لي لا جان وقتي سرگذشت پدر و مادرتو خوندم واقعا گريه ام گرفت و از خودم خجالت كشيدم كه بابت بيماري پدر ...

امیدوارم خدا به پدرمادرت سلامتی و طول عمر بده عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من همش حس میکنم که دارم عضلات شکمم رو منقبض میکنم نگرانم واقعا آخه تازه روز سوم انتقال هستم ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم روز انتقال انقد خودم سفت نگه داشته بودم ک دکترم ده دقیقه ای صبر کرد تا ریلکس بشم بعد انتقال هم منم همش تو جام خوابیده بودم احساس میکردم خیلی خودم سفت نگه میدارم حتی نوقع امپول زدن ک باعت میشد دردم بگیره یخورده تمرین کن ریلکس کن خودتو من همش سعی کردم راحت باشم 

خدا کمکم کن
امروز رفتم سرم گرفتم تاييد نشد هزينه اش شده٧٦١هزارتومن

چرا تایید نشد؟ چند تاش شد هفتصد.. وای.. من چکار کنم.. یا ابوالفضل 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مرسی بابت راهنماییت عزیزم.من معدم قبل از مصرف این قرص پردنیزولون هیچ مشکلی نداشت ولی انگار به این قر ...

عزیزم غذاتو کم نمک حتی بی نمک کن......

آب زیاد بخور......

پرد همینطوریش ورم میاره پس نمک رو سعی کن کم یاحذف کنی.....

ضمنا برا معدتم دکتر برو احتمالا با پرد برا تو هم از خانواده پنتاپرازول تجویز بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقالم فریز بود هیسترو خراش و gcsfرحمی داشتم سرم و پرد هم داشتم اولین سونویی که برای بررسی ضخامت ...

ببین به نظرم یه مشاوره پیش ز ر ن ا ن ی برو......

ماری این دفعه آخر اگه اشتباه نکنم به تجویزش ده روز قبل انتقالش سرم زد.....

در مورد سلکسانم شاید علتشو راحتتر بتونه بگه.......

خلاصه یه مشاوره باهاش داشته باش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجوون ممنون كه هستي من اگه كلم بروكلي تو انتقالم بخورم اشكال داره فلفل دلمه اي چي؟؟  راستي ...

عزیزم کلم برکلی اولا نفاخه شاید کلا خوب نباشه بعد انتقال یعنی اوایلش اما جدا از اون کلا خانواده کلم برا کسی که کم کاری تیروئید داره اصلا خوب نیست ......

فلفل دلمه ای اتفاقا جزء سالسیلات دارا هست و اگه با طبعت سازگار باشه چرا که نه......

طبعش سرده اگه طبعت سرد نیست میتونی راحت بخوری......

اناجوون ممنون كه هستي من اگه كلم بروكلي تو انتقالم بخورم اشكال داره فلفل دلمه اي چي؟؟  راستي ...

در مورد خوابیدن هر جور راحتی......

من خودم به پهلو راحتترم برا همین یه بالش لای پاهام میذاشتم که به کمرم فشار نیاد.......

بعد انتقالم من خودم صندلی جلو نشستم و صندلیو خوابونده بودم......

کلا ببین هر جور راحتی.......

براي وضو خم بشي سه روز اول اشكال داره؟؟

من خم نمیشدم پاهامو بالا میآوردم......

نگران نباش چیزی نمیشه.......